CSALÁDJA

BethanySzülei
Apja Jimmy James, anyja pedig Lydia James. Mindkettejüket nagyon szereti Hales és nagyon sokáig rájuk is támaszkodik. Apja halálának pontos idejét nem tudjuk, csak annyit, hogy Jamie nem igazán emlékszik rá, Lydia pedig rákban hal meg, amikor Hales 25 éves. Ez Haley-t nagyon megviseli, de végül rendbejön.
BethanyBethanyTestvérei
Haley-nek nagyon sok testvére van és ő a legkisebb a családban. A sok testvére közül csak kettőt ismerünk meg: Taylort és Quinnt. Taylor a lázadó, aki mindig azt teszi amit akar. Persze ez nem mindig jelenti azt, hogy jót is csinál. Emellett ő volt az, aki elvette Nathan szüzességét. Sok konfliktusa van a családtagjaival. Quinn jókislány, nagyon jóban vannak Haley-vel és hozzá megy, amikor válni készül férjétől, Davidtől.


BethanyFérje
Nathan Haley első, egyetlen és egyben legnagyobb szerelme is. Igaz, hogy a fiú először csak ki akarta használni őt, de közben beleszeretett. Egyszer a parton, Haley szülei jelenlétében házasodtak össze, másodszor pedig az után, hogy újra összejöttek a család és a barátok előtt is megerősítették esküjüket. Nagyon sok mindent megéltek, jót és rosszat is. Közben Haley terhes lett, és született egy kisfiúk, James Lucas Scott, de mindenki csak Jamienek hívja. A 7. évad végén Hales megint terhes lett, és azt mondta Nathannek, hogy szerinte ez most lány lesz. Boldogan várják a továbbiakat.


BethanyFia
Haley-nek nem volt könnyű dolga, hiszen végzősként lett terhes Jamievel. Brooke volt az egyetlen, aki tudott róla és először el is titkolták a dolgot, és mindenki úgy hitte, hogy Brooke az, aki terhes. Haley aztán elmondta Lucasnak, utána pedig Nathannek is, aki az elején kiakadt, de végül örült neki. Volt egy nagyobb baj is: Haley-t baleset érte, elgázolták. Sokáig eszméletlen volt, és az élete is kockázatos volt, de végül ő is és a kicsi is túlélte a balesetet, ami kész csoda. A szülése az éretségi beszéde alatt kezdődött meg, így gyorsan bevitték, és komplikációk nélkül megszülte a kisfiát. Az első perctől kezdve tudták, hogy James Lucas Scott lesz a neve. Lucast és Brooke-ot pedig felkérték a keresztszülők szerepére, akik örömmel elválalták a dolgot.

(C) THE BETHANY JOY ONLINE || Saját írás, nem ellopni!

B PROJECT

Az oldal 2010. szeptember 12-én fogja ünnepelni első születés napját, amire én már egy ideje készülök érdekes frissekkel, extra dolgokkal és szeretnélek belevonni titeket is. Ha érdekel, olvasd tovább.SZAVAZZ

Bethany Joy
Female Scene Stealer - Joy
Parental Unit - Naley

Bethany Joy

CHAT

* ne káromkodj!
* ne írj más nevében!
* ne hirdess!
* ne kérj szavazást!

OTH FAMILIACsak OTH-val, vagy szereplõivel foglalkozó oldalak jelentkezzenek, más ne!
ELITTE AFFI

Bethany JoyBethany JoyBethany Joy
Alexis BledelGrey's AnatomyIan Harding

Meghívásra! Jelentkezhetsz, de csak nagyon szép és tartalmas oldalak kerülnek ki!
TOP AFFI

HTTP:// Evangeline Lilly és Lost
HTTP:// Christina Aguilera
HTTP:// Casi Angeles
HTTP:// Alexis Bledel
HTTP:// Gyûrûk Ura
HTTP:// Selena Gomez
HTTP:// Jason Dolley
HTTP:// Vanessa Hudgens
HTTP:// Jennifer Love Hewitt
HTTP:// Luke Pasqualino
HTTP:// Ian Somerhalder and Steven R. McQueen
HTTP://
Csak szép, igényes oldalak jelentkezzenek, és akkor is én döntök! ne sértõdjetek meg, ha nem kerültök be!


WELCOME

Üdvözöllek Magyarország egyetlen Bethany Joy Galeotti-val foglalkozó oldalán. Ha meg akarod ismerni a Tuti Gimi című; sorozat rocksztárját, Haley-t alakító színészőt, akkor jó helyen jársz. Nézz körül, érezd jól magad. Jó böngészést kíván a szerkesztő:
                                                             EnCY
ROCKSTAR

Joy, teljes nevén Bethany Joy Galeotti 1981. április 2-án látta meg a napvilágot, Bethany Joy Lenz néven, Hollywoodban. Színésznõ, énekesnõ, dalszövegíró, rendezõ és producer. Pályafutása 3 éves korában kezdõdött, amikor már háromezer ember ember elõtt énekelt. Legismertebb szerepe Haley James Scott, akit a One Tree Hill, azaz Tuti Gimi címû sorozatban alakít.
MÉG TÖBBET AKAROK TUDNI!
NAVIGATION

SITE INFOS

Nyitás: 2009.09.12.
Téma: Bethany Joy
Szerkesztõ: EnCY
Design by: EnCY
Version: #07
Elérhetõségem: @
URL: www www
Ajánlott böngészõ: Mozzilla Firefox
Ajánlott felbontás: 1024*768 pxnél nagyobbNYILATKOZAT

Az oldal nem áll kapcsolatban Bethany Joy-jal, sem senkivel, aki ismeri. Ez csak egy rajongói lap, amit én, EnCY készítettem. Minden, ami az oldalon fel van tüntetve, saját írás, ami pedig gyûjtés, ott fel van tüntetve a forrás. Az oldalról bármilyen szövegi, képi vagy másmilyen lopás SZIGORÚAN TILOS és BÛNTETENDÕ!!!ARCHIVUM

Itt megnézheted a régi frissítéseket. Keresgélj! Minnél régebben volt, annál kisebb számnál találod meg.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10