* Kandalló Akció! Webáruház   
   » Katalógus » Bejelentkezés Személyes beállítások  |  Kosár tartalma  |  Megrendelés   
 Termék kategóriák
Kandalló burkolatok (17)
Tűzterek (1)
 Hírlevél
E-mail

Felíratkozás
LeíratkozásRegisztrálok az akciós hírlevélre
 Újdonságok
Lecce kandalló burkolat
Lecce kandalló burkolat
360000Ft.
 Gyorskeresés
 
Ide kell beírni a keresett cikk nevét
Összetett keresés
 Információk
Szállítás és garancia
Az adatkezelésről
A használat szabályai
Vevőszolgálat: Euro Swing Kft. Püspökladány 4150 Széchenyi u. 19 Tel:30-9159950
Üdvözöljük. Kérem jelentkezzen be. Üdvözöljük. Kérem jelentkezzen be.
Új vásárló Visszatérő vásárló
Új vásárló vagyok.

Amennyiben regisztrálja magát a(z) * Kandalló Akció! Webáruház webáruházban, gyorsabban vásárolhat, frissen tarthatja megrendeléseit, és kezelheti korábbi megrendeléseit.
Folytatás
Visszatérő vásárló vagyok.
E-Mail cím:
Jelszó:
Elfelejtette jelszavát ? Kattintson ide.
 Bevásárlókosár
0 cikk
 Legkedveltebb termékek
01.Lukrecja kandalló burkolat
02.Napoleon kandalló burkolat
 Vélemények a termékről
Márta kandalló burkolat
Szép és nagyon jó, kellemes a melege van és hangulatos.Taka-
r ..

5 az 5 csillagból!
 Pénznemek
 Újdonságok
Capri kandalló burkolat
Capri kandalló burkolat
285000Ft.
 
Összeállítás

 Csomoros nyárfa bútorok
 
Link partnereink


Copyright © 2019 * Kandalló Akció! Webáruház. Akciós kandalló burkolatok forgalmazása.
Harisnya webáruház
Jó tudni!

Az első és legfontosabb a kandalló kéménye.

A kémény anyaga lehet falazott szerkezetű tégla vagy saválló béléscsővel ellátott kémény, vagy készkémény (Schiedel, Leier stb.). A felsorolt típusok között szerkezeti kialakításukban   ill. üzemmeleg állapotuk elérési idejében mutatkozik különbség. A kandallóhoz szükséges kémény keresztmetszet, a tűztér hőleadó felületnék ill. ajtónyílás méretének függvénye. A gyártók a szükséges keresztmetszet a bekötéstől számított. 4,5 m hasznos kéménymagassághoz adják meg. ( a gyakorlat azt mutatja, hogy a kémény magasságának növekedésével a kémény áramlási paraméterei javulnak). A gyártók által deklarált huzatigény általában: 10Pa.

A legjobban használható kéménykeresztmetszet a 200 mm-es átmérő, de ez tűzterenként változhat. Ez azonban nem jelenti azt, hogy kisebb keresztmetszet esetén nem lehet kandallót bekötni.

A kandalló környezetének kialakítása.

A leggyakrabban alkalmazott padlószerkezetek elviselik egy átlagos kandalló súlyát.

A kandallóval szomszédos falazatok, mindenképen éghetetlen anyagból készüljenek, azokkal nem legyen közvetlen kapcsolata éghető anyag.

Folytonégő kandallótűztér

A levegőszabályzással ellátott, külső hamuzású kandalló tűzterek legfontosabb jellemzője. A hamuláda az ajtó nyitásakor, az égéstér eloltása nélkül húzható ki és tisztítható. A folyamatos üzemben az 1 órai famennyiség elégetése tűztértől, kéménytől és tüzelőanyag minőségtől függően nyújtható el akár 10 óráig. Ez azt jelenti, hogy óránként csak részteljesítmény leadása lehetséges (azaz egy 10 kw-os tűztér esetében minden órában 1 kw).

A kandalló folytonégéshez kapcsolódó gyári paraméterek csak száraz tüzelőanyag használata mellett és 10 Pa huzatú kémény esetén teljesíthetőek.

Az előírt kéményhuzatot sok esetben csak moderátor felhasználásával érhetjük el. Tudomásul kell venni azt is, hogy folytott üzem esetén az üveg kormozódása természetes folyamat.

A folytonégés ad lehetőséget a kandalló folyamatos használatára, hiszen ha az épület hőmérséklete elérte a kívánt szintet akkor azt már csak hőntartani kell. Ehhez elengedhetelen a folytonégés.

Pillangószelep

A füstgyűjtővel rendelkező kandalló égésterek esetén alkalmazott, a folytott üzemmód elérését lehetővé tevő eszköz. A füstcsőcsonkban lévő pillangószelep elzárása esetén ( a füstcsőcsonk kersztmetszetének max 80%-t zárja el) a kandalló tűztérben gáz áramlási sebességét csökkentjük, így a füstgyűjtő teret lassabban hagyja el. A csökkent légsebesség miatt a füstgyüjtő tér jobban átmelegszik, igy magasabb teljesítmény elérését teszi lehetővé.

A kandalló teljesítménye

Az égéstér terhelhetőségét határozza meg. A 14 kw azt jelenti, hogy óránként egy 4 kw-ot leadó tüzelőanyagból max.4 kg-ot égethetünk el.  A tűztér csak rövid ideig képes leadni ill. elviselni a maximális teljesítményt!menyasszonyi ruha facebook

menyasszonyi ruhaModeca menyasszonyi és esküvői ruhák. Brill Szalon Debrecen. Menyasszonyi ruha kölcsönző. Menyasszonyi ruhák tisztítása kedvező áron.

Lekvárfőző

Aszaló

Pálinkafőző gép DES pálinkafőzők vörösrézből cefre keverővel.

cazan de tuica

Pálinkafőző, pálinkafőzők webáruháza

Pálinkafőző videó

Pálinkafőző

Lekvárfőző üst

menyasszonyi ruhak


FAIL ( kandalló fűtés )

Tűzimádó - kandalló - fűtés