Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2026. február 23. - 06:41:07
Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció
Hírek:
Hírek

Az oldal nem fogad több új játékost, ezért az érdeklődőktől elnézést kérünk.

Mythosra vezető link újra élő!
http://mythos.hungarianforum.com/

Awat'Awanor ~ Sárkányok kora  |  kalandorok életművei  |  :: életművek ::  |  :: sárkányok ::  |  Téma: Kiril « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Kiril  (Megtekintve 150 alkalommal)
Kiril
Sárkány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Profil megtekintése
« Dátum: 2011. április 30. - 19:59:19 »

NÉV: Kiril Drazzazthiin
EGYÉB MEGSZÓLÍTÁSOK: A Puszító
BECENEVEK: A Vörös Féreg, Az a nyomorult, Jajjsegítségegysárkány...
NEM: Férfi
KOR: 500
FAJ: Sárkány
ALFAJ: Tűzsárkány
JELLEM: Agresszív, gonosz, önző, egocentrikus, felelőtlen...és gyáva..- Talán ezekkel lehetne leírni a legjobban, de valójában ez sem elég. Mindent elpusztít amit lát, és olyan kedve van, nem törődik mással csak magával, és persze soha sem kegyelmez... de ha túl nagy fába vágta a fejszéjét menekül.
MINDIG: Pusztít amit ér, csak a halálban talá szépséget... Pontosabban más halálában.
SOHA: Nem kegyelmez
TITOK: gyávasága
FÉLELEM: Ironikus módon pont attól fél amit a legjobban szeret. A Haláltól.
KÜLLEM: Szép arcú férfi, látszatra húszéves halandó, de szemében vörös lángok égnek, arcán pedig soha nem múló keserűség, bánat és fájdalom ötvözete látszik, gyűlölettel keverve.
Ha sárkány, akkor termetes vörös-fekete színezetű lángoló bestia.
ISMERTETŐJEGY: Állandóan hordja kívül belül izzó, vörös-fekete páncélját, ha emberi formába van
TERMÉSZETFELETTI: Repül, tüzet okád, és embert eszik és tüzet okád. Egyszerű tűsárkány, semmi különleges, emberi formában pedig tűzvarázslóként üzemel.
ELŐTÖRTÉNET:Minden élet véget ér egyszer, úgy látszik az enyém is. Talán mégsem lehet letámadni akármelyik várost, amit látok, és nem lehet örökké gyilkolászni. Erre a fájdalmas igazságra a húsomba tépő nyílvesszők emlékeztetnek, no meg a ballisztából felém repülő méteres karók, melyeknek egyike a bal szárnyamba csapódik, s így én kapálózva zuhanok a kemény kövekre, amik a város főterét alkotják. Dühödt üvöltésem, mely lángokkal vegyítve tör elő belőlem még megöl, egykét városi őrt, majd lezuhanok, és eszméletem vesztem.
Borzasztó fájdalomra ébredek, majd láncok csörgésére. Még ki sem nyitom a szemem, de már kacagok magamban. Az emberek annyira buták, hogy az valami hihetetlen. Azt hiszik, engem, Kirilt a rettegett tűzsárkányt, A Pusztítót visszatart néhány ostoba lánc? Érzem, hogy emberi alakban vagyok, de ez mikor akadályozott meg engem bármiben is? Kinyitom a szemem, körbenézek, és majdnem elröhögöm magam. Egy fa ketrecben vagyok, ami egy fa tákolmányon áll. Fa. Egy tűzsárkányt bezárnak egy fa kalickába. Az egyetlen nehézségem talán a szárnyamon lévő seb, aminek most, ha jól emlékszem a lapockámon kéne lennie, de amikor kitapintom magamon, már-már könnyek szöknek a szemembe a visszatartott nevetéstől. Meggyógyítottak! Igaz a fájdalmat érzem, de a seb nyomtalanul eltűnt. Na jól van, akkor megvárom amíg felolvassák a bűneimet, megpróbálnak lefejezni, és megszökök. Majd néznek nagyokat amikor rájönnek, hogy a drágalátos fa ketrecük szétporlad az elemésztő tűzben. Kényelmesen elhelyezkedem a ketrecemben, és ránézek a „kivégzőimre”. Egy nagy szakállas lovag, egy városi elöljáró, meg a helyi ügyeletes hercegnő, vagy nem tudom mi... És persze a nép, a drágalátos nép, ami oly boldog-e rajt... Kacagnom kell, de visszatartom. Hadd legyen meg az örömük. Szenvedő arcot vágok, és nagyon félek is persze. Néhány paraszt megdobál egy két rohadt almával, amit már nem létező agóniám tetejében tovább játszok, (közben megjegyzem az arcukat... megnézem őket majd amikor beleiket kiontom karmaimmal).
A szakállas közben végigolvasta bűneim lajstromát, ami valljuk be elég hosszú, de van ilyen. Nosztalgikus élményeim támadnak eközben, de ez most nem helyénvaló, később is ráérek gondolkodni a régi szép emlékeken. Ekkor a lovag elővesz valamit egy hosszú tasakból, amiről azt hittem eddig, hogy egy zászlórúd, de most látom csak, hogy egy míves lándzsa, majd elindul felém. No, most lett elég a színjátékból, gondolom magamban, majd megkezdem az átalakulást. Tudatom kiterjesztem, majd elkezdenék alakot ölteni, de valami folyamatosan meggátol. Újra próbálkozom, de újra csak hiába. Közben érzem, hogy a karomon a láncok felforrósodnak a rajtuk átfolyó erőtől. Rájuk nézek, ekkor látom meg csak milyen láncok ezek, és átkozom magam tudatlanságomért. Hirtelen nem találom viccesnek a helyzetemet, karomon a bilincsekkel amik megakadályozzák az alakváltásomat, de még mágiahasználatomat is.
Az a szakállas barom pedig egyre csak közelít, és hirtelen nem tudom mit csináljak. Egy hirtelen ötlettől vezérelve nekiugrom a ketrec oldalának, de nem történik semmi. A lándzsa már csak pár méterre van tőlem, és felém szúr. Ügyességemnek hála félre tudtam húzódni, de csak idő kérdése, hogy szíven szúrnak.
A hegyes lándzsa újra lecsap, s én újra félre ugrok, de elesek a rothadt almák széttrancsírozott testén, kiszolgáltatva magamat a következő, minden bizonnyal végzetes szúrásnak. Kezeimet magam elé kapom, és ekkor megáll az idő. Felvillannak a gyermekkorom képei:
Lángok ölelnek körül, megszülettem, anyám jótékony szárnyával betakar... Életem első repülése, a levegő átáramlik szárnyaim alatt, és mókásan cirógat... Kamaszkorom, torkomból először áramlik ki a forró tűz, lángba borítva egy fát... Karmaim belevésem egy férfibe, vére összefröcsköl, kacagok, mint egy kisgyerek... Első párom, vad öleléseink emléke lép fel, tüzes, csókos harapások melynek nyomai a hátamon még látszanak... Első fiókám születése... Első város amit leromboltam... Első... mindenből az első. És most...
Az utolsó.
Roppanásra nyitom ki a szemem. A lándzsa beleállt egy kristályba, ami a lánc erejét adta. Nem köt már a mágia. Nem köt már semmi, sem a ketrec, sem a bilincs, sem a szakállas, semmi. SZABAD VAGYOK. Szabad mint a vulkán ha kitör. Átölelnek a lángok, amint felveszem az igazi alakom, aminek tüzes hatalmassága mellett eltűnik a hamuban az apró város, lovagostul, elöljáróstul, hercegnőstül, népestül...
FELSZERELÉS: Különös kívül belül izzó páncél és kard, ami nem okoz fájdalmat viselőjének...
EGYÉB MEGJEGYZÉS:....
Naplózva
N Fat Neut
Adminisztrátor
*
Nem elérhető Nem elérhető

a mindenséggel játszó

Profil megtekintése WWW
« Válasz #1 Dátum: 2011. április 30. - 20:20:47 »

Üdvözöllek Káosz Földjén!

Egy igazi, vad sárkányt ismerhetünk meg személyedben, noha van néhány rövidke kis pont, de szemet hunyok. Mert a történet tetszett!
Tehát ezennel el vagy fogadva!

Nem is tudom sok ellenfelet kívánjak e, vagy csak jó kalandozást. Legyen mind kettő!
Naplózva

"Van egy férfi, ki neveket ír sorba. Eldönti, hogy kinek élet, kinek halál a jussa. Nem mindenkinek ugyanaz a sorsa."
Johnny Cash
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
Awat'Awanor ~ Sárkányok kora  |  kalandorok életművei  |  :: életművek ::  |  :: sárkányok ::  |  Téma: Kiril « előző következő »
Ugrás:  

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát

SMF theme © Káosz Földje
A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!