Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2026. február 22. - 22:25:13
Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció
Hírek:
Hírek

Az oldal nem fogad több új játékost, ezért az érdeklődőktől elnézést kérünk.

Mythosra vezető link újra élő!
http://mythos.hungarianforum.com/

Awat'Awanor ~ Sárkányok kora  |  kalandorok életművei  |  :: életművek ::  |  :: halandók ::  |  Téma: Zaken « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Zaken  (Megtekintve 165 alkalommal)
Aden Von Zaken
Istenek által elátkozott
Ember
*
Nem elérhető Nem elérhető

Profil megtekintése
« Dátum: 2011. szeptember 04. - 16:25:15 »

NÉV: Aden von Zaken
EGYÉB MEGSZÓLÍTÁSOK: Zaken
BECENEVEK: Zak, Zaki, Zek, A kardok Démona
NEM: Férfi
KOR: 100-200 között
FAJ: Elátkozott ember

JELLEM: Démon létére nyugodt természetű, s elítéli a folyamatos vérontást. Nehezen kontrollálható. Akaratos s mindig csak a saját feje után megy. Gyilkolni a maga védelmében avagy akarata, illetve lénye korlátozása miatt képes.
MINDIG: Elöbb kérdez
SOHA: Nem lesz igaz barátja senkinek. Hisz azok mindig meghalnak
TITOK: Titkolja hovatartozását s megidézőjének nevét.
FÉLELEM: A végzet.
TERMÉSZETFELETTI: A kardok erejét birtokolja amik akármilyen alkalommal megjelennek. Erejének kivetülései. Szabadon irányíthatja őket csupán akaratával. Számát csak ereje korlátozza.Egyszerre 10 kardot tud megidézni idővel növekedhet. A kardok saját akaratukból is megjelenhetnek életveszély vagy nem várt alattomos támadások során. De a védelmen kívül nincs önálló döntésük.

KÜLLEM: Egy kalózkapitány ruháit viseli. A kardok amik lebegnek mögötte csak csata esetén jellennek meg. ( Lenge öltözet többnyire selyem.) Hátul derekáról amolyan kötény lóg le. Kék szemek és hófehér haj coffba kötve lóg ki ruhája alól. Bőre holtfehér, csak vérvörös ajkai törik meg az egyhangúságot. Nem magasabb egy átlagos embernél 180 cm környéke.
ISMERTETŐJEGY: Halotainál mindig található egy kard. Minek markolata ébenfekete.

KASZT:Kalóz,Harcos, Idéző(szerűség. Ez mind egyben)

ELŐTÖRTÉNET:
- Mi ez? Hol vagyok?
*S fehérséget lát mindent körbevesz. Kardja eltűnt ahogy pisztolya is. Csak egy homályos alak áll a fényben s rá mutat. Majd halk suttogás üti meg a fülét.
- A bűneid szennyezik lelked... S most a pokolban végzed.
*A föld megnyílt s zuhanás vette kezdetét. Évekig zuhant a pokol felé s elmélye megtörni látszott. Őrült nevetés vette kezdetét majd vérfagyasztó sikolyok hallatszottak a sötétben. S egyszer csak földet ért. Minden csontja porig zúzódott. S érezte minden apró porcikájában a fájdalmat.
 Egy szarvas lényt pillantott meg maga mellett ami csak vérfagyasztó vigyort festett arcára.
- Mostantól te vagy a kutyám s azt teszed amit mondok...
*Végtelen fájdalom vette kezdetét. Ereiben megalvadt a vér csontjai folyamatosan forrtak majd roppantak szét. S eközben csak a pokol hangjait hallgatta. Évtizedeken át kínozta a pokol, legfájdalmasabb módszereivel próbálta megtörni elméjét s akaratát.
 A szarvas teremtmény minden egyes kín és fájdalom után csak erősebb lett s élvezte őrítö kacaj hagyta el száját majd egy kard termett elő a semmiből. S átszúrta Zaken mellkasát majd a levegőbe emelte.
- Érezd a fájdalmat amit okoztál az élők ellen!- Majd egy őrítő kacagás következett- Érezd át milyen is a végtelen szenvedés!
*Zaken felemelte fejét majd egy vigyor jelent meg a száján. S csak nevetett a strázsa arcába.
-Te bolond! Ez csak egy kellemes nyaralás volt számomra. - Majd kezei megindúltak a strázsa kezei felé.- És most , hogy meguntam a nyaralást... Megdöglesz...
*S elkapta a strázsa kezét majd elcsavarta azt. S a strázsa elengedve kardját lépett hátrébb. S megrázva azt visszanézett a kalózra.
- Te patkány ezért még ezer évig a kutyám maradsz!
* Zaken azt már nem várta meg, hogy a strázsa megmozduljon. Kihúzta a kardot gyomrából s átvágta a strázsa gyomrán. Aki csak nézett s nézett. Nem történt semmi, a két fél csak bámúlt egymásra.
- Te még a poklot is legyőznéd ha lenne elég erőd...- mondta teljes hidegvérrel a strázsa- De tudd ezzel szenvedést fogsz okozni magadnak... S nem tudod mit tettél. Viseld a bűnös pecsétet amit a halálom ragaszt rád...
*A strázsa egyenlővé vált a földel Zaken kezében ott volt a kard mit nem tudott eldobni. A kard egyszer csak megmozdult s elkezdte teljesen bekebelezni Zaken karját. Zaken vergődött s minden erejével azon volt h leválassza magáról a démoni fegyvert. Majd földre esett s örítő ordításba kezdett. A kard szépen lassan felfalta a lelket. Ami megölte gazdáját. Zaken csak egy kis fényt látott. S ismét egy szürke lényt. De ez nem suttogott csak ott állt s kezét nyújtotta neki.
- Már megint kezdődik...
* Erőt vett magán majd oda lépett a szürke alakhoz s elkapta karját. Aki kiejtett valamit a száján s mintha elkezdett volna szárnyalni felfelé maga mögött hagyva a poklot. Mély lélegzetet vett s kapkodott a friss levegőért. Szívéhez kapott majd felült. Körbenézett s a földet látta érezte kezével az életet. Orrával a levegőt. Félelemtől bűzölögve. Pár mágus vette körül s hatalmas vigyor az egyik arcán. Majd felpattant a mágus s elkezdett örjöngeni az örömtől.
-Sikerült sikerült! Megidéztük a démont aki segít átvenni az ural...
*A mondatot már nem tudta befejezni hisz egy rad állt ki szívéből. Lassan levitte tekintetét a megidézettre akinek kardok álltak ki a hátából. Szemeit végigvezette a többieken akik szépen egyesével a falhoz voltak szögelve s szemeikben kiült a halál. Zaken csak ült ott s vigyorgott.
- Köszönöm a megmentést de nem tervezem hogy akárki kutyája legyek...
-Pedig leszel ha nem akarsz ivsszakerülni oda ahonnan jöttél. S most bemutatkoznék. Avarat vagyok.
*Zaken felállt s a mágusra nézett.
-Aden Von Zaken a nevem.
*A mágus elvigyorodott majd hátrébb lépett pár lépést a megidézettől.
-Ha jól szolgálsz idővel elnyered a szabadságod de addig is azt teszed amit én mondok. S ne feledd mi mindíg látunk mindenről tudunk.
*Majd tapsolt egyet s egy ovális kör jelent meg előtte. S kilépett a kör mögül.
-Menj át rajta s várd míg jelentkezek.
*Zaken csak egy kalapot emelt majd átlépett a portálon s egy városban lyukadt ki. Körbenézett s kis vigyor keletkezett az arcán.
-Megint érezni a levegőt. Mily mámorító.

FELSZERELÉS:  Selyem ruha bőrcsizma. Kardok.

EGYÉB MEGJEGYZÉS: Aravat nem lesz állandó karakter Talán ha néha feltűnik utam során ^^ Ha úgy adódik és egy mesélő elő szeretné húzni szívesen megalkotom mint NJK karakter Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 2011. szeptember 06. - 13:23:08 írta Aden Von Zaken » Naplózva

Síromnál ne hullass könnyeket, nem én fekszem itt, nem haltam meg. Én vagyok a hűs nyári szellő, csillogó hó, folyóparton a kő. Ne gyászolj, töröld le könnyedet, nem haltam meg, e sír engem el nem temet.
N Vit Fem
Adminisztrátor
*

:: méhemből fakadtál ::

Profil megtekintése WWW
« Válasz #1 Dátum: 2011. szeptember 04. - 18:35:27 »

Kedves Zaken ment egy PM a számodra!
Naplózva
Aden Von Zaken
Istenek által elátkozott
Ember
*

Profil megtekintése
« Válasz #2 Dátum: 2011. szeptember 04. - 19:06:49 »

Viszonoztam ^^
Naplózva

Síromnál ne hullass könnyeket, nem én fekszem itt, nem haltam meg. Én vagyok a hűs nyári szellő, csillogó hó, folyóparton a kő. Ne gyászolj, töröld le könnyedet, nem haltam meg, e sír engem el nem temet.
N Fat Neut
Adminisztrátor
*

a mindenséggel játszó

Profil megtekintése WWW
« Válasz #3 Dátum: 2011. szeptember 07. - 15:04:25 »

Elüzetes megbeszélések után, a karaktert elfogadom!

Kellemes kalandokat kívánok!

Naplózva

"Van egy férfi, ki neveket ír sorba. Eldönti, hogy kinek élet, kinek halál a jussa. Nem mindenkinek ugyanaz a sorsa."
Johnny Cash
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
Awat'Awanor ~ Sárkányok kora  |  kalandorok életművei  |  :: életművek ::  |  :: halandók ::  |  Téma: Zaken « előző következő »
Ugrás:  

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát

SMF theme © Káosz Földje
A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!