Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2026. április 25. - 12:40:14
Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció
Hírek:
Hírek

Az oldal nem fogad több új játékost, ezért az érdeklődőktől elnézést kérünk.

Mythosra vezető link újra élő!
http://mythos.hungarianforum.com/

Awat'Awanor ~ Sárkányok kora  |  a vezetőség hona  |  :: szerkesztői odú ::  |  :: kacatos ::  |  Téma: Fórum tali « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Fórum tali  (Megtekintve 120 alkalommal)
Airie Von Nandori
Félszerzet
*
Nem elérhető Nem elérhető

Profil megtekintése
« Dátum: 2011. szeptember 21. - 21:13:56 »

Mit szólnátok egy fórum talihoz? Én október 9.-et javaslok, ami vasárnap. Gondoltam kora délutántól késő délutánik zajlana. Helyszínnek pedig Pestet gondoltam. Esetleg akinek van ideje stb az írja meg és akkor összehozhatunk valamit  Vigyorog
Naplózva
Aden Von Zaken
Istenek által elátkozott
Ember
*

Profil megtekintése
« Válasz #1 Dátum: 2011. szeptember 21. - 21:33:12 »

Hmmm szombat talán ideálisabb lenne Mosolyog de még meglátjuk Mosolyog
Naplózva

Síromnál ne hullass könnyeket, nem én fekszem itt, nem haltam meg. Én vagyok a hűs nyári szellő, csillogó hó, folyóparton a kő. Ne gyászolj, töröld le könnyedet, nem haltam meg, e sír engem el nem temet.
Airie Von Nandori
Félszerzet
*

Profil megtekintése
« Válasz #2 Dátum: 2011. szeptember 21. - 21:38:39 »

Szombaton más programom van, azért ajánlottam a vasárnapot. Még ott lehetne esetleg a péntek, de akkor Shadhon éllő halott lenne xD
Naplózva
Tamrea
Víz Sachreira | a Tenger és Szelek istensége
Sachreira
*

Tengerek úrnője

Profil megtekintése
« Válasz #3 Dátum: 2011. szeptember 22. - 07:51:43 »

Ember, az még nagyon messze van! XD És Pest egy elég tág fogalom... Bibííí Ennyi erővel azt is mondhattad volna, hogy valahol az országban... XD
Naplózva

Gyönyörű vagy és szomorú – mondta végül, s közben nem néztem rá. – Mint a szemed. Olyan vagy, mint egy dal, amit kiskorában hall az ember...
Mindig bocsáss meg, de sohase felejts, Tanulj a hibákból, de sose bánj meg semmit, Az emberek változnak, a dolgok elromlanak, Csak emlékezz arra: az élet megy tovább...
N Fat Neut
Adminisztrátor
*

a mindenséggel játszó

Profil megtekintése WWW
« Válasz #4 Dátum: 2011. szeptember 22. - 08:14:25 »

Nincs ellenemre a kérdés/dolog, de egy kicsit összeszedettebben. A következő lehet szőrszálhasogatónak és fölöslegesnek tűnik, de egyszerűsége ellenére azért megkövetel némi szervezést a dolog.

Ki szeretne jönni? (2-3 emberke is összefuthat)

Mikor lenne alkalmas? (nem mindenki ér rá csak úgy utazgatni, iskola-munka stb.)
Viszont nem rossz ötlet előre megtervezni.

Hol volna a legideálisabb?
Találka pont adni fogja magát, vasútállomás, buszpályaudvar stb.

Milyen programok lennének jók? (költőpénz és egyebek figyelembevételével, valami nem túl megterhelő, de azért élvezetes)
Rossz idő és jó idő esetére is kidolgozva, mert el lehet ütni az időt egy parkban is, kivéve ha leszakad az ég.

Naplózva

"Van egy férfi, ki neveket ír sorba. Eldönti, hogy kinek élet, kinek halál a jussa. Nem mindenkinek ugyanaz a sorsa."
Johnny Cash
Airie Von Nandori
Félszerzet
*

Profil megtekintése
« Válasz #5 Dátum: 2011. szeptember 22. - 11:37:00 »

Igen, én dobtam egy javaslatot, hogy mikor és hol. Mert ha jól tudom akkor legtobben pestiek. En meg mivel kulfodi is vagyok akkor nem minden hétvégén utazgathatok le pestre. Ami a programot illeti nem tudom mennyien ismeritek a Munchkin-t. Aki nem ismeri: szerepjáték parodia és tobbek szerint irdatlanul jo játek. Szoval Shadhonnal elhozhatjuk. Ami a kinti vagy benti létet illeti, azt majd szerintem késobb kéne megbeszélni, mivel idojárás fuggo. Engem perpill annyi érdekel hogy ki jonne el  Vigyorog Mivel ketten már vagyunk akik biztos találkoznak  Vigyorog

De persze én nagyon szeretek programokat szervezni és alkothatok valami szorakoztato játékokat is ha netán jo ido lenne és kint lennénk valami parkban. Szóval a programmal nem lesz gond szerintem.  Vigyorog
Naplózva
Aden Von Zaken
Istenek által elátkozott
Ember
*

Profil megtekintése
« Válasz #6 Dátum: 2011. szeptember 28. - 22:25:23 »

Hmm nem lenne rossz Mosolyog De mindenesetre idő függő és mivel én sem utazgathatok pestre minden nap mert azért nekem is egy kemény 15 ezer Mosolyog és diákként nehéz Vigyorog
de jóvő hó 10. én fizu ^^kb lesz pénzem felmenni meg hazajönni ^^ de 25. e után Mosolyog isten áldása ^^ szal jövő hó 25 től tutira tudnék menni 10. után Mosolyog talán tudnék menni.
Majd egyeztetek a főnökkel ^^azt megtudom mennyi a fizum is xP

Meg télleg egy jó megbeszélés nem ártana Mosolyog Hol mikor merrá hova jo rosssz idő etc etc ^^
« Utoljára szerkesztve: 2011. szeptember 28. - 22:28:09 írta Aden Von Zaken » Naplózva

Síromnál ne hullass könnyeket, nem én fekszem itt, nem haltam meg. Én vagyok a hűs nyári szellő, csillogó hó, folyóparton a kő. Ne gyászolj, töröld le könnyedet, nem haltam meg, e sír engem el nem temet.
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
Awat'Awanor ~ Sárkányok kora  |  a vezetőség hona  |  :: szerkesztői odú ::  |  :: kacatos ::  |  Téma: Fórum tali « előző következő »
Ugrás:  

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát

SMF theme © Káosz Földje
A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!