Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2026. április 25. - 12:25:27
Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció
Hírek:
Hírek

Az oldal nem fogad több új játékost, ezért az érdeklődőktől elnézést kérünk.

Mythosra vezető link újra élő!
http://mythos.hungarianforum.com/

Awat'Awanor ~ Sárkányok kora  |  a vezetőség hona  |  :: szerkesztői odú ::  |  :: kacatos ::  |  Téma: Új Sablon. « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szavazás
Kérdés: Tetszik? Működik?
Igen.   -2 (100%)
Elmegy, hibába nem futottam bele.   -0 (0%)
Lehetne jobb is, méghozzá...   -0 (0%)
Nem. (a hibákat kérlek írd le)   -0 (0%)
Összes szavazó: 2

Szerző Téma: Új Sablon.  (Megtekintve 114 alkalommal)
N Fat Neut
Adminisztrátor
*
Nem elérhető Nem elérhető

a mindenséggel játszó

Profil megtekintése WWW
« Dátum: 2011. november 10. - 21:45:36 »

ÜDV!

Nos már régen eldöntöttem, gonosz módon egyedül, hogy egy aprócska formaigazítás fog történni. Amolyan kövessük az évszakokat, ez lett a TÉLI és mérsékelten őszi sablon.

Egyéb, a görgető sávoktól igyekeztem megszabadulni, NEM sikerül, sajnos nem vagyok profi honlapkészítő.

Változások: a jelenlegi sablon NEM támogatja a túlméretezett képeket, tehát ha egy mód van rá ne illesz be a fórum szélességénél nagyobbat, mert soha többé nem tudod módosítani az azon az oldalon lévő hozzászólásaidat! (hozzá teszem: tudtommal, illetve még azt, hogy a ifram-nak hála talán lenne oldalirányú görgetősáv, de nem kell kipróbálni)

Az avatárképek is megszabadultak a sávjuktól, de továbbra is a meghatározott méretre zsugorít ill. kihúz.

Más: bátran írjatok, minden véleményt szívesen fogadok!

M:
kivettem a kalandor és egyéb bizgentyűket, mivel funkcióját tekintve semmi haszna sem volt és személy szerint, bántotta a szépérzékemet is. ^^

Az alul található nem túl esztétikus képeket igyekszem minél hamarabb lecserélni, sajnos a kódfejtő tudásom sem a legkiterjedtebb és eddig a sablon összeomlasztása nélkül nem is sikerült eltávolítani. Igyekszem!
« Utoljára szerkesztve: 2011. november 10. - 21:48:46 írta N Fat Neut » Naplózva

"Van egy férfi, ki neveket ír sorba. Eldönti, hogy kinek élet, kinek halál a jussa. Nem mindenkinek ugyanaz a sorsa."
Johnny Cash
Daren Shadhon
Sötétrengeteg gyermeke
*

Profil megtekintése
« Válasz #1 Dátum: 2011. november 10. - 21:55:47 »

Jó lesz ez  Vigyorog A megszokott elíráson/elírásokon kívül nincs semmi baja ^^
Naplózva

Laa shay'a waqi'un moutlaq bale kouloun moumkine
Semmi sem abszolút valóság, de minden lehetséges.
N Fat Neut
Adminisztrátor
*

a mindenséggel játszó

Profil megtekintése WWW
« Válasz #2 Dátum: 2011. november 11. - 10:45:10 »

Elírás, könnyen meglehet.
Merre? Hol?
Javítom XD amennyiben nem hosszú ékezetes betűkről van szó, mert hiába akartam ebben a fontnban nem mindig hajlandó elfogadni, főleg az ő betűt ^^
Naplózva

"Van egy férfi, ki neveket ír sorba. Eldönti, hogy kinek élet, kinek halál a jussa. Nem mindenkinek ugyanaz a sorsa."
Johnny Cash
Daren Shadhon
Sötétrengeteg gyermeke
*

Profil megtekintése
« Válasz #3 Dátum: 2011. november 13. - 18:01:12 »

Neeeem  Vigyorog Csak egy 'a' betű hiányzik a tavaszvégből (legalábbis azt hiszem XD)
Naplózva

Laa shay'a waqi'un moutlaq bale kouloun moumkine
Semmi sem abszolút valóság, de minden lehetséges.
N Fat Neut
Adminisztrátor
*

a mindenséggel játszó

Profil megtekintése WWW
« Válasz #4 Dátum: 2011. november 14. - 09:59:53 »

Tényleg hiányzik -.-, de ami ennél is rosszabb, hogy az a tavasz ősz akart lenni. XD

Javítva lesz, amit sikerül funkcióval ellátnom azt a kis részt.

Köszönöm, szerintem én elnézegettem volna egy ideig a nélkül, hogy feltűnt volna a kétszeres gikszer. ^^
Naplózva

Johnny Cash
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
Awat'Awanor ~ Sárkányok kora  |  a vezetőség hona  |  :: szerkesztői odú ::  |  :: kacatos ::  |  Téma: Új Sablon. « előző következő »
Ugrás:  

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát

SMF theme © Káosz Földje
A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!