N Fat Neut
Adminisztrátor

Nem elérhető

a mindenséggel játszó
|
 |
« Dátum: 2011. december 11. - 18:16:13 » |
|
A téma, a kérdés adott és tudom, én magam hangsúlyoztam, hogy utálom (ez most sem változott), de lehet, hogy élményben gazdagabbá tenné a játékot és talán egy kicsit vonzóbbá az oldalt mások számára. Mert, "nem csak úgy irkálni lehet".
Elgondolás, ami szerint bevezetésre kerülne néhány dolog, mint: karaktertulajdonságok (pl: erő, egészség, inteligencia és stb.) ami meghatározná a karakter fizikai és szellemi képességeit - megadott pontot lehetne elkölteni, és meghatározott szintek lennének, - fejlődni pontszerzéssel és nem hozzászólás mennyiséggel lehetne, -- kaland vagy -- küldetés kapott pontokkal.
karakterképzettségek (pl: általános műveltség, kardforgatés stb.) ez adná meg a karakter elsajátított tudását. - külön pontozással a tulajdonságoktól, - a ponértk határozná meg a tudás szintjét (pl.: 1-6-ig terjedően).
pontbeváltás - fejlődésre, ez azt hiszem egyértelmű, - felszerelésre (a kezdő felszerelés ingyen van természetesen).
kasztrendszer értelem szerűen "bónusz" pontok, ha valaki hivatásosan egy bizonyos tevékenységet végez, pl: kereskedő.
harcrendszer esetlegesen, hogy két karakter összecsapásánál könnyebb legyen ítélni, vagy egyszerűen csak megmaradni a realitásnál.
Gondoljátok át nyugodtan. Előrebocsátanám, hogy a többség igénye fog dönteni és ez egyenlőre egy igényfelmérés, tehát a Nem, értelem szerűen azt jelenti, hogy nem több mint felvetés volt. Az Igen és a Próbáljuk meg, viszont azt jelenti, hogy kidolgozásra kerül a dolog, mindenkinek létre kell hoznia a karakter adatlapját és azt követően jön a teszt időszak. Nem vagyunk sokan, de mondjuk 3 hónap alatt el lehet dönteni van e értelme vagy nincs. Tehát, mikor már használtuk egy kicsit, újra fel lesz téve a kérdés és szintén a többség igénye lesz a meghatározó.
A szavazás 30 napos, tehát van idő, amennyiben senki nem szavaz természetesen tárgytalan marad a téma.
|