Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2026. február 22. - 17:04:55
Főoldal Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció
Hírek:
Hírek

Az oldal nem fogad több új játékost, ezért az érdeklődőktől elnézést kérünk.

Mythosra vezető link újra élő!
http://mythos.hungarianforum.com/

Awat'Awanor ~ Sárkányok kora  |  vésd fel a falra  |  :: szó-fogadó ::  |  Téma: Csevegő « előző következő »
Oldalak: 1 [2] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Csevegő  (Megtekintve 718 alkalommal)
Airie Von Nandori
Félszerzet
*
Nem elérhető Nem elérhető

Profil megtekintése
« Válasz #15 Dátum: 2011. október 02. - 13:01:47 »

Neut te ennyire unatkozol vagy a fantáziád rugdos annyira hogy cseberből-vederbe huppantsd a karijainkat?  Vigyorog Ezt nem azért kérdem hogy idegesítő lenne, sőt, én szívem szerint nagyon élvezem, csak arra vagyok kíváncsi hogy te honnan szeded ezeket a dolgokat, mert mindig olyan helyzeteket kapunk hogy én azt megálmodni se tudnám  Vigyorog Lassan olyan érzésem van hogy a városba Mézga család stílusban fogunk bejutni xD A lényeg: Neut, csak így tovább  Vigyorog
Naplózva
N Fat Neut
Adminisztrátor
*

a mindenséggel játszó

Profil megtekintése WWW
« Válasz #16 Dátum: 2011. október 02. - 13:20:25 »

XD a fantáziám ilyen nagyon kreatív, meg azért valljuk be, míg élveztem az ágy marasztaló vendégszeretetét volt időm gondolkodni, úgy hogy bátran mondhatom: a további apróságok már ki vannak tervelve és csak rajtatok múlik, hogy be e dobom, vagy sem  Vigyorog
Kedvem lenne súgni, de az úgy már nem lenne jó. Úgyhogy csak annyit mondok: Mindent bele! és na jó, annyit elárulok, hogy tartom magam ahhoz, hogy senkinek sem fog elbúcsúzni az életétől.

És köszönöm, de azért még azt azért hozzátenném, hogy ti is inspiráltok és szinte nincs szívem ilyen "gonoszságokba" sodorni titeket, de hát .. valahogy össze kell sodorni a szálakat.  Menő
Naplózva

"Van egy férfi, ki neveket ír sorba. Eldönti, hogy kinek élet, kinek halál a jussa. Nem mindenkinek ugyanaz a sorsa."
Johnny Cash
Airie Von Nandori
Félszerzet
*

Profil megtekintése
« Válasz #17 Dátum: 2011. október 02. - 14:04:38 »

Hah, most megnyugodtam xD
Naplózva
KáoszFöldje
:: karbantartó ::
Adminisztrátor
*

az Út mely nem visz sehová?

Profil megtekintése
« Válasz #18 Dátum: 2012. január 04. - 12:59:43 »

Utólag is, mindenkinek
Béké és Boldog Karácsonyt!
és
Sikerekben Gazdag Boldog Új Esztendőt!
kíván Káosz Földje szerkesztősége, minden kedves játékosának.

Sajnáljuk, hogy ezt időben nem sikerült megtenni!
Naplózva
Hoshi Neko
Sorsszövő
*

Úgy szép a föld, ha Kockás...

Profil megtekintése
« Válasz #19 Dátum: 2012. január 29. - 21:51:47 »

Nagyon régen írtak már ide, hát gondoltam, megnyiilvánulok, mert mé' ne... Vigyorog XD

Nem akar nekem valaki választ írni? Addig amíg még benne vagyok a lendületben? Vigyorog
Naplózva

„Idővel a halálos veszélyt is meg lehet szokni...”
Ölni mindennel lehet... ;3
Rocky
Sötétrengeteg gyermeke
*

Profil megtekintése WWW
« Válasz #20 Dátum: 2012. május 15. - 22:28:32 »

Hát... Nem tudom, kettős érzés van bennem, ahogy olvastam, hogy új tagok nem nagyon lesznek, meg hogy... Nos úgy mondhatom, hogy "befagy" ez a hely?
De annak örülök, hogy megmarad!

Meg már végre valahára, valamennyire leáldozott nálam a nagy érettségi-bizbasz, meg úgy minden, és válaszolgattam is mindenkinek. :]

Valamint még hozzáfűzném:
Az biztos, nekem első szerepjátékos oldalam ez (mármint ahol megtanultam játszani, meg úgy megismerkedtem ezzel a műfajjal), és ameddig tehetem, biza engem innen el nem visz senki! Csak és kizárólag erőszakkal. : D

Naplózva
Airie Von Nandori
Félszerzet
*

Profil megtekintése
« Válasz #21 Dátum: 2012. július 23. - 09:35:13 »

Hümm... Radoszka visszatért hogy ellopjon minden fénylő csecse-becsét  Vigyorog Már ha még szívesen viszont látjátok köreitekben...  Határozatlan
Naplózva
Oldalak: 1 [2] Fel Nyomtatás 
Awat'Awanor ~ Sárkányok kora  |  vésd fel a falra  |  :: szó-fogadó ::  |  Téma: Csevegő « előző következő »
Ugrás:  

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát

SMF theme © Káosz Földje
A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!