Karibi konyha

Háttér:

Karibi kókuszos marha

Marha Gluténmentes Tejmentes Tojásmentes
Sztori

-

Hozzávalók
Elkészítés

Tegyük egy tálba a húst, a sót, a hagymát, a chilit, a kecsapot a zöldfűszer szószt, a worcestershire szószt és a gyömbért. Keverjük össze és hagyjuk állni pár órát. Az olívaolajat melegítsük nagy lángon, majd adjuk hozzá a barnacukrot. Karamellizáljuk, míg szép barna nem lesz. Vigyázzunk, mert könnyed odaéghet. Ha megvagyunk, tegyük bele a húst és alaposan keverjük össze. Forraljuk fel és közepes lángon lefedve főzük 10 percig, majd vegyük le a fedőt és párologtassuk el a természetes folyadékot. Ismét vigyázzunk, hogy le ne égjen. Ha nincs több folyadék az edényben, mehet rá a kakukkfű és az apróra vágott újhagyma. Keverjük össze alaposan, majd adjuk hozzá a vizet és a kókusztejet. Ismét forraljuk fel és közepes lángon lefedve, idő közben átkeverve főzzük kb 1,5 órát.(Ha a hús megpuhult, készen vagyunk.) Tálalhatjuk, rizzsel, krumplival.

Nehézség
 
Könnyű
Előkészületek
 
20 perc
Sütés/főzés
 
1 óra
Árkategória
 
Olcsó
This template downloaded form free website templates