Karibi konyha

Háttér:

Mézes mangós lazacfilé

Hal Gluténmentes Tejmentes Tojásmentes
Sztori

-

Hozzávalók
Elkészítés

Melegítsük elő közepes hőmérsékletre (kb 150-180 fok). Keverjük össze a jerk szószt 1 ek mézzel. A lazacot tegyük egy fóliával bélelt tepsire és egy ecsettel alaposan kenjük be a szósszal. a tepsit a legmagasabb helyre téve süssük 8-10 percig, vagy amíg a hal át nem sül. (Ha nagyon gyorsan pirul, tegyük egy hellyel lejjebb.) A káposztát vágjuk vékonyra, vagy gyaluljuk le. A mangót hámozzuk meg és vágjunk vékony szeleteket, az újhagymát, a paprikát és a koriandert aprítsuk fel. Közben keverjük össze a maradék mézet, a lime levét, ízlés szerint néhány fűszert, majd adjuk hozzá a zöldségekhez. Keverjük alaposan össze. Az így készített zöldségágyon tálaljuk a lazacot.

Nehézség
 
Könnyű
Előkészületek
 
20 perc
Sütés/főzés
 
1 óra
Árkategória
 
Olcsó
This template downloaded form free website templates