Ez most komoly????

Ez most komoly????

HozzászólásSzerző: Karcsianyu Dátum: 2007. december 16., vasárnap 9:57

Kérdezem magamtól..Most tényleg ennyi gyereknek nincs internete? Vagy csupán lustaság és érdektelenség miatt nem írtok a fórumra? Pedig milyen jó lenne, ha az aki éppen betegen otthon fekszik is tudná , miből mi a házi , miből mit kell megtanulni. Kedves Szülőket sem értem. Hol vannak?
Karcsianyu

Re: Ez most komoly????

HozzászólásSzerző: Zsidiné Beáta Dátum: 2007. december 16., vasárnap 19:34

Kedves Karcsianyu!Én elválallom a töri mellett még az angolt is meg az irodalmat!Bár ez tényleg fura hogy senki nem ír!De azért nekem tetszik ez az oldal,szerintem tök klassz.
Ada
Zsidiné Beáta

HozzászólásSzerző: Karcsianyu Dátum: 2007. december 16., vasárnap 19:45

Zsidiné Beáta írta:Kedves Karcsianyu!Én elválallom a töri mellett még az angolt is meg az irodalmat!Bár ez tényleg fura hogy senki nem ír!De azért nekem tetszik ez az oldal,szerintem tök klassz.
Ada

Mária néni nem fog örülni neki, hogy a szülők írják a hf.-okat... :x
Karcsianyu

HozzászólásSzerző: Zsidiné Beáta Dátum: 2007. december 17., hétfő 7:46

szia! Nem én fogom írni hanem a lányom Adrienn.Csak olvastuk a leveled és mondta,hogy válalja a többit.De elfelejtett kilépni az én oldalamról.De szerintem is fura ez az érdektelenség.Pedig ez olyan jó dolog,hogy csak nekik van osztályfórumuk.Ez csak az övék és mégsem érdekli őket.Viszont a szülők is elég furák.Ennyit az összetartásról.
Zsidiné Beáta

HozzászólásSzerző: Karcsianyu Dátum: 2007. december 17., hétfő 9:09

Ja ..akkor jó! Én örülök ennek a fórumnak mert sokszor innen tudom csak meg mi a lecke , vagy miből kell kikérdeznem a gyereket. Persze az is jó lenne , hogy a szülők is jelen lennének .
Karcsianyu

HozzászólásSzerző: Tami Dátum: 2008. szeptember 12., péntek 12:55

ez most komoly???
szerintem ha a gyerekek odafigyelnek órán,és felírják mi a lecke vagy miből kell tanulni akkor tudják!!!
most pl. 6.-osok vagyunk! annyi felelősség már kéne hogy legyen hogy a leckét és a tanulnivalót tudjuk!
ha viszont valaki beteg,akkor kérje meg a barátnőjét-barátját hogy írja le a leckét és mondja el
mit kell tanulni!nagyon szívesen vállalnám hogy leírom a leckét de nem lehet mert hétköznap nem
gépezhetek!és ez nem lustaság,érdektelenség!és azért nem nézik a fórumot csak egy páran mert
elég sokan tudják a leckét!és szerintem ha egy gyerek gép elé ül nem pont a leckéket fogja felírni!-.-"
(saját vélemény)
Tami
Tami

HozzászólásSzerző: Karcsianyu Dátum: 2008. szeptember 12., péntek 18:10

Tami írta:ez most komoly???
szerintem ha a gyerekek odafigyelnek órán,és felírják mi a lecke vagy miből kell tanulni akkor tudják!!!
most pl. 6.-osok vagyunk! annyi felelősség már kéne hogy legyen hogy a leckét és a tanulnivalót tudjuk!
ha viszont valaki beteg,akkor kérje meg a barátnőjét-barátját hogy írja le a leckét és mondja el
mit kell tanulni!nagyon szívesen vállalnám hogy leírom a leckét de nem lehet mert hétköznap nem
gépezhetek!és ez nem lustaság,érdektelenség!és azért nem nézik a fórumot csak egy páran mert
elég sokan tudják a leckét!és szerintem ha egy gyerek gép elé ül nem pont a leckéket fogja felírni!-.-"
(saját vélemény)
Tami

Igen..valószínűleg igazad van..De , nem vagyunk egyformák.Vannak akiknek minden könnyen megy , vannak akiknek sok barátjuk van és van akinek csak 1.Ráadásul az az 1 sem tudja éppen mi a lecke. Pedig jól működött a dolog eleinte.Azért fórumozni beszélgetni akkor is jó dolog szerintem. Én sok fórumra járok , és van miről beszélgetnem. Mégis milyen témák legyenek egy fórumban?Bárki nyithat bármilyen témát , akár a hova menjünk kirándulni , vagy láttam egy jó filmet témában is.. ;)
Karcsianyu

HozzászólásSzerző: Bence Dátum: 2008. szeptember 13., szombat 14:37

Egyetértek Tami, ide csak azok jönnek, akik nem tudják a leckét..aki beteg vagy valami, megkérdezhet akárkit, s nem muszály ahoz barátnak lenni. Én az égvilágért sem szeretnék senkit sem megbántani, de ezzel szerintem sokat egyetértenek, hogy ez Karcsinak készűlt. Mindannyian ismerjük őt, és sűrű szokása, hogy nem ír leckét. És tényleg senkit sem szeretnék bántani. Alapból, ha megnézzük, ide csak azok kevese jár aki nem tudja a leckét. Ami jó, hisz így az osztály nagy része tudja mi a dolga..de ez az én véleményem, ha valaki nem ért egyet velem akkor bocs..
Bence

HozzászólásSzerző: Bence Dátum: 2008. szeptember 13., szombat 14:46

És ami a szülőket illeti, szerintem őket nem érdekli ez a fórum. Dolgoznak reggeltől estig, itt vagyunk nekik mi gyerekek, akikkel törődni kell(bár, velünk 12 évesen már nincs sok gond, persze kivel igen, kivel nem..). És egyébként is, szerintem ez lenne az utolsó hely ahova jönnének, pl. az én anyukám a Petra anyukájától kéri el általában a dolgokat, mivel barátnők. A szülők is eltudják kérni a házit az épp ismerős szülőktől. 21 gyerekből 1 sem jár ide, mivel mindenki tudja, hogy mi a dolga, és ha nem is tudja, megkérdezhet akárkit...És azt hozzá tenném, hogy egyáltalán NEM vagyunk hanyagok, amiért nem írjuk ide a leckét...mert tudjuk hogy mi a lecke. Aki idejön azért, mert nem tudja mi a lecke, éppen az a hanyag..s remélem senkit sem bántottam meg.
Bence

HozzászólásSzerző: Karcsianyu Dátum: 2008. szeptember 13., szombat 18:58

Nem bántottál meg senkit de, nem a Karcsinak készült. Mikor órát nézem nálatok , láttam , volt aki akkor az órán másolta , írta meg a leckét.Máskor pedig a a lépcső alatti asztalnál készült az aznapi házi! Szóval nem csak a Karcsi felejt el dolgokat. Lehet , hogy a szülőket nem érdekli, vagy nincs rá idejük de , szerintem és az ofő. szerint is ez a fórum egy jó dolog. Persze nem kell velem egyetérteni, és elhiszem azt is , hogy tanulás után jobb játszani, mint írogatni , levelezni..Viszont most is éppen beszélgetünk , elmondjuk egymásnak a véleményünket és szerintem ez Super!És ez a jövő, nincs mit tenni. mire középiskolások gimisek lesztek, lehet már ellenőrző sem lesz! Már sok helyen bevezették, hogy interneten lehet a szülőknek egy kód segítségével megnézni a gyerek jegyeit.Már persze akit érdekel...Én szeretném azért ha írnátok, ha bármiről van véleményetek.Esetleg ha van ötletetek arról , hova mennétek szívesen kirándulni ebben az évben..Írjátok meg!!!
Karcsianyu

Következő

Vissza: Üzenőfal