Belépés



Facebook

Hová tűntél KLE? PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2014. január 15. szerda, 20:03

Mint láthatjátok, sajnos jó 1,5 éve eltűnt a KLE a futballpályákról, s termekből. Az elmúlt 1,5 évről, s az okokról mesélnék egy kicsit.

 

 

Tehát adatott egy baráti csapat, ami ritkán játszott meccset, s akkor is általában vesztes félként távozott. Hogy ez lenne a felbomlás, megszűnés oka? Nem, ehhez semmi köze nincs.

 

Csapatunk eleve kevés emberből állt már az alakulást követően is. Ahogy telt az idő sokan lemorzsolódtak (idő/pénzhiány, sérülés, viselkedési problémák), de mindig jöttek helyettük mások, így csak megmaradt az átlag 8-10 fő. Ez 2012-ben megváltozott.

Először egy sérüléshullám (Nagy Bence, Bán Gábor; mindketten térd; 2 ember kevésnek látszik, de 10 állandó tagnál erősen befolyásol), majd egyes tagok munka miatti kevés szabadideje sújtotta a csapatot, s az igazán nagy probléma az volt, hogy nem jött pótlás (mint írtam, baráti csapat, sose kerestünk neten tagokat, az az alapkoncepció ellen ment volna; csak ennek sajnos ez a lehetséges hátulütője).

Tehát volt a csapatnak úgy durván 6 állandó, stabil tagja, ami még egy 2X10 perces meccsen is kevés tud lenni, de próbálkoztunk...

Ez a próbálkozás sajnos a 2013-as évre inkább vergődéssé váltott át (csapat szempontjából). Meccset nem játszottunk, edzés se volt, termet se béreltünk már, hanem mint a kezdeteknél, körtelefon, és le a grundra. Tehát 2013-ban mint tényleges, meccseket játszó, kupákon induló csapat, a KLE megszűnt...

A (régi) tagok elkezdtek máshol foci után nézni. Többen BLSZ IV-be mentek, és volt, aki a futsal NBII-ben is próbára tette magát, de a csapat - s az álom - szertefoszlott... Erre jött még rá pluszként, hogy két alapember, Papp Dániel, és Papp Gergely az USA-ba szerződött (oké, kiköltöztek, de így jobban hangzik; a KLE szellemet vitték magukkal), így egycsapásra egy igen tehetséges kapust - nevesebb klubcsapat is megkereste őt régebben - és a csapatunk egyik alapítóját, és egyben csapatkapitányát vesztettük el.

 

DE még sincs minden veszve. Ugyan Nagy Bence bő 1 évre kidőlt térdszalag szakadás miatt, és jelenleg a bevethető emberek száma talán eléri a négyet, de a 2014-es év az újjászervezésről fog szólni. Minden erőnket, és ismerősünket megpróbáljuk mozgósítani, hogy 2015-nek a Káposztásmegyeri Labdarúgó Egyesület újult erővel vághasson neki, s ne aludjon el a láng.

Mert KLE van, volt, és lesz is.

Módosítás dátuma: 2014. január 15. szerda, 20:41
 

Linkajánló


Látogatottság





Támogatja a Joomla!. Designed by: themza templates movie stars Valid XHTML and CSS.