|
Sörkészítés technológiájának kidolgozása kölesből
Az előadás letölthető .pdf formátumban:
Kiss Zsuzsanna: Sörkészítés technológiájának kidolgozása kölesből.pdf (997 kB)
Az előadáshoz kapcsolódó letölthető bemutatók .ppt formátumban:
Jánosi Orsolya: Kölesmalátából készített gluténmentes sör gyártástechnológiájának kidolgozása félüzemi körülmények között.ppt (1,57 MB)
Baranyai Noémi: Gluténmentes alapanyagokból készített sörlevek erjesztési technológiájának optimalizálása.ppt (2,71 MB)
Kiss Zsuzsanna - Oláh Balázs - dr. Kun-Farkas Gabriella - Hegyesné dr. Vecseri Beáta: A malátázási és a cefrézési folyamatok optimalizálása gluténmentes sörök előállításához.ppt (3,81 MB)
Alternatív alapanyagok a söriparban
Ez egy korábbi előadás, letölthető .pps formátumban:
Kiss Zsuzsanna - Hegyesné dr. Vecseri Beáta: Alternatív alapanyagok a söriparban.pps (2,81 MB)
Beer Up, az osztrák gluténmentes sör
Az ismertető letölthető .doc formátumban:
Beer Up, az osztrák gluténmentes sör.doc (738 kB)
|
|