Helyszín: |
BGF Kereskedelmi Vendéglátóipari és |
|
Idegenforgalmi Kar |
|
Budapest V., Alkotmány utca 9-11. V. előadó terem. |
* * * * * * * * * |
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * |
8.00 - 9.00 |
Bejelentkezés, regisztráció (Aulában) |
9.00 - 9.20 |
Megnyitó (felvezető, köszöntések) |
9.20 - 9.50 |
1. Történelmi emlékek |
|
(régészet, történelem, néprajz) |
9.50 - 10.20 |
2. Növénytermesztés, mezőgazdaság, |
10.20 - 10.40 |
3. Malomipar |
10.40 - 11.10 |
Kávé szünet (Közösségi térben I. emelet) |
11.10 - 11.40 |
4. Élelmezéstudomány |
11.40 - 12.20 |
5. Táplálkozás élettan |
12.20 - 12.30 |
6. Köles készítmények a magyar konyha- |
|
művészetben, cukrászatban, kereskedelemben |
|
(Kóstoló előtti rövid tájékoztató.) |
12.30 - 14.00 |
Ételbemutató és kóstoló |
|
Ebéd (Közösségi térben I. emelet) |
14.00 - 14.20 |
7. Italok kölesből |
14.20 - 14.40 |
8. Fogyasztási szokások |
14.40 - 15.10 |
9. Vidékfejlesztés - turizmus |
15.10 - 15.40 |
10. Köles piaca és piackutatása |
16.00 - 17.00 |
Feladatlapok kitöltése és leadása |
17.00 - 18.00 |
Emléktábla avatás |