Főoldal | Galéria | Szolgáltatások | Megközelítés Elérhetőségek | Szabályzat

 

 

A ház

2003-ban kezdtük el építeni farmunkat családi vállalkozásban, de azóta is építjük, szépítjük. A farm Kecskemét déli részén, az új 54-es (Jakabszállási út) mellett a városközponttól 3 km-re található.
Lehetőség van családi rendezvények lebonyolítására, kultúrált, szabad környezetben, pl.: bográcsozás vagy szalonnasütés. A programokat tetszés szerint válogathatod.
Szívesen látunk vendégül iskolai, óvodai csoportokat akár tanulmányi kirándulás keretében is.
Jelenleg 4-5 lovon van lehetőség lovagolni, valamint kocsikázni
Nem lehet elég korán elkezdeni az állatok szeretetét. Már 3 éves kisgyermeket is fel lehet ültetni pónilovunkra, mely nálunk van már több, mint 10 éve. 8-10 éves gyerekeket már nagy lóra ültetünk, tudásszintnek megfelelően vezetgetve, futószáron vagy szabadon lovagoltatunk. Lovaink barátságosak, gyerekszeretők, és ami a legfontosabb, szelídek.
Minden nyáron lovastábort szervezünk 6 év feletti gyerekek számára, hétfőtől péntekig, 5 napos turnusokban. Étkezést biztosítunk, a gyerekek kedvükre focizhatnak, pingpongozhatnak, tollasozhatnak.
Lovakon kívül számos más állat látható és simogatható. Van itt magyarszürke marha, szamár, kecske, sertés, páva, pulyka, gyöngytyúk, kutya, macska, papagáj, galamb. Szinte minden évszakban születik nálunk csikó, boci, csacsi. Nyáron kelnek ki a kiscsibék és kiskacsák, melyek szabadon kószálnak a tanya udvarán.

 
Kellemes böngészést kívánunk!