Figyelem!


Pár dolog, amiről tudnod kell az oldallal kapcsolatban:


Felhívom kedves látogatóim figyelmét, hogy a Lady Szabrina weboldalának megtekintése néhol 16 éven aluliak számára szigorúan CSAK nagykorú felügyelete mellett ajánlott! Az oldal szöveg és képi hatásai megzavarhatják egyes látogatóim lelki nyugalmát!

Továbbá - az oldalon található OBSZCÉN szavak ill. szövegek ismételten a nyugalom megzavarására alkalmas! Esetlegesen fellépő dührohamok és vandálkodások káraiért felelőséget nem vállalok! Ezért kérem, hogy csak az erős idegzetűek nézzék meg!

Mégtovább - Ha már valaki POFÁTLANUL az én oldalamról szedi a képeket az oldalához a megkérdezésem nélkül - tegye már meg azt, hogy megemlíti az oldalamat mint forrás! Köszönöm! Már nem az első ilyennel találkoztam! Nekem munkám van az oldalban, neki meg 2 kattintás...

Az oldalamon található esetleges hibákért felelőséget nem vállalok!
Karakterek árusítása és cseréje stb. itt is TILOS! (Á.Ü.SZ. 9.3.4 A Felhasználónak nincs joga a felhasználói fiókját eladni vagy bármilyen más módon átadni.)

Továbbra sem vagyok Admin! Nem tudom előre az eseményeket! Nem tudom senkinek a hibáit helyrehozni! Nem használok tiltott programokat! Még mindig nem vagyok idő és pénz milliomos!


Igen. Továbbra is megemlékezünk az oldalamon az elhunyt játékos-társainkért!!! Akinek ez nem a szája ízlése: az nem olvassa, vagy távozik innen. Részemről ez a legkevesebb, amit megtehetek az eltávozott emberekért!!!
(2015.11.11.)


Az oldalamon önreklámozás, saját videó megnézésére, más játékokkal való játszásra való buzdítás TILOS. Ha videót készítesz és eléri a kívánt minimum minőséget, továbbá tartalma nem ütközi a közízléssel, ill. az oldalamon megkövetelt figyelmeztetési pontokkal ÉS a Drakensanghoz kapcsolódik, akkor jöhet! Önreklámozásért azonnali BANN jár!
(2018.04.23.)
Elolvastam és átgondoltam a fentieket
és visszatérek a Lady Oldalára...

« vissza
« oldal tetejére

A FIGYELEM fejlesztése, frissítése:

2018.04.23. Figyelmeztetés, Az oldalamon önreklámozás TILOS.
2015.11.11. Figyelmeztetés, Elhunytak megemlékezéséről.
2014.07.12. Felkerült az új Figyelem c, rész.

« vissza
« oldal tetejéreKöszönet a betartásáért!


no registration needed counter