"Legó" Sátorépítés
Kezdőlap
Sátraink és egyéb szolgáltatásaink
Kapcsolatok
Sátrak
Nagy sátraink főképp nagyobb rendezvények lebonyolítására szolgálnak már csak méreteik miatt is. Az említett sátrak 8 méter szélesek és 16 méter hosszúak területük 128 négyzetméter. A sátrak igény szerint fehér, illetve színes tetőponyvával is kérhetők. Színes tetőponyva általában olyan rendezvényekre alkalmas, ahol nappal is jobb a kisebb mértékű beszűrődő fény, ilyenek például nappali koncertek vagy akár sátor alatti sportközvetítések. Az oldalak úgymond függöny technikával egyenként elhúzhatók, de kérhető zárt oldalakkal is. A sátrak kialakításuknak köszönhetően egybeépíthetők, igény szerint bővíthetők is, de alakzatukban is változtathatók ("L" alakzat, négyzet). A sátrak szállítása és felállítása saját járművel és személyekkel biztosított. A következőkben nagy sátrainkról láthatnak képeket.
Kis sátraink főként ballagások, esküvői fogadások, születésnapok, kisebb rendezvények alkalmával nyújthatnak elsőrangú helyszínt bérlőink számára. Kis sátraink 4 méter szélesek és 8 méter hosszúak, területük 32 négyzetméter. A sátrak szintén kialakításuknak köszönhetően könnyen egybeépíthetők, így kaphatunk 64 négyzetméteres, de akár 96 négyzetméteres sátrakat is, és ha ezek sem nyújtanak elég tágas teret az összeépítésük nagysátrainkkal is igény szerint megoldható. A sátrak mindegyike fehér tetővel rendelkezik. Az oldalak úgynevezett függöny technikával külön elhúzhatók, de igény szerint zárt oldalakkal is kérhető a sátor.A sátrak szállítása és felállítása saját járművel és személyekkel biztosított. A következőkben kis sátrainkról láthatnak képeket.
Színpad sátrunk tökéletes helyéül szolgálhat kisebb koncerteknek, tánceseményeknek és egyéb rendezvényeknek. A színpadsátor méretei a magasság kivételével megegyeznek kissátraink méreteivel. 4 méter hosszú és 8méter széles, területe 32 négyzetméter. A sátor fehér tetővel rendelkezik, cégünk biztosítja az alapvető megvilágítást igény szerint. A színpadsátor kérhető oldalakkal, illetve oldalak nélkül is.A sátor szállítása és felállítása saját járművel és személyekkel biztosított. A következőkben színpad sátrunkról láthatnak képeket.
Losberger sátrunk az új szolgáltatásaink közé tartozik. Méretéből adódóan kiváló helyéül szolgálhat kisebb falunapoknak, esküvőknek. A sátor 10 méter széles és 21 méter hosszú, területe 210 négyzetméter. A sátor szállítása és felállítása saját járművel és személyekkel biztosított. A képekfeltöltése feldolgozás alatt áll!
Egyéb bérbe vehető eszközeink
Színpadok
Színpadjaink remek lehetőséget biztosítanak táncelőadások, kisebb koncertek, egyéb kisebb előadások lebonyolítására. A színpad kérhető színpad fedéssel de nélküle is.Kis színpadunk 2 méter széles és 6 méter hosszú, területe 12 négyzetméter. Nagy színpadunk 4 méter széles és 7 méter hosszú, területe 28 négyzetméter. A színpadok felállítása, szállítása saját járművel és személyekkel biztosított. A következőkben színpadjainkról láthatnak képeket.
Sörpad garnitúrák
Sörpadjaink különböző méretekben állnak bérlőink rendelkezésére. 10 személyes sörpadunk 0,7 méter széles és 2,5 méter hosszú. Padjainak hosszúsága megegyezik a padok 30 centiméter szélesek. 10 személyes sörpadjainkból 10 garnitúra áll rendelkezésre. 8 személyes sörpadunk 0,5 méter széles és 2 méter hosszú. Padjainak hosszúsága szintén megegyezik szélessége pedig 25 centiméter. 8 személyes sörpadjainkból 14 garnitúra áll rendelkezésre. Sörpadok szállítása igény szerint megoldható.
"Gázgomba" fűtőtest
A fűtőtest szintén új szolgáltatásaink közé tartozik. A "gázgomba" dísze is lehet a sátornak, amellett pedig rettentően hasznos, hiszen befűthető vele az egész sátor. A fűtőtest gázpalackkal üzemel, mely elrejthető a "gázgomba" alsó részébe. A fűtőtest szállítása, gázpalack biztosítása igény szerint megoldható.
Az árak megállapítása személyes egyeztetés után törénik, ezért nincs feltűntetve külön árlista. Cégünk bármely elérhetőségen történő jelzés utáni két napon belül konkrét árajánlatot küld Önnek az igények felmérése után.
Elérhetőségek itt!