-
Iskolai versenyek, jelentkezés
Versenyek ebben a tanévben:
szeptember:
Olvasási verseny Jónásné Horváth Katalin
Könyvtárhasználati verseny Jónásné Horváth Katalin
Gordiusz matematika verseny Ridács Mirtill
Helyesírási verseny Stelmachné Fekete Tímea
Palackgyűjtési verseny: Gregus László
október:
Német országismereti vetélkedő Magyarovics Magdolna
Matematika háziverseny Tóthné Tózsa Judit
Sudoku háziverseny Ridács Mirtill
folyt. köv...
Lebanov Bence versenyfelelőst megkérném, írja össze a jelentkezőket egy Excel munkafüzetben és küldje el nekem.
Utoljára módosítva: Osztályfőnök által : 12-10-16 21:03
Osztályfőnök
-
Dzsem
Tanár úr!
Egy diáknak hány versenyen kell résztvennie egy tanévben?
-
Kedves Kristóf! Mint az év elején mondtam, minimum 3. Ez amúgy szerintem lazán teljesíthető elvárás.
-
Sudoku verseny, I. forduló: 2012.10.17. szerda, 7. órában, az ebédlőben.
-
Fülemüle Informatikai Verseny
A részvétel minden informatikát tanuló 9-es osztálynak kötelező.
A részletek az iskola honlapján keresztül megtalálhatók, de ide is kiemeltem: tehetseggondozas.hu
-
Bam
"2013. október 10-én csütörtökön reggel a "Bringázz a munkába!" kampány részeként csütörtök reggel az iskolában is rendezünk úgynevezett bringás reggelit. A 9. NY osztály tanulói szerény reggelivel vendégül látják azokat, akik aznap reggel bringával jönnek munkába illetve iskolába (legyen az illető akár tanár, akár diák).
Az egyes iskolák is részt vesznek BAM (Bringázz a munkába!) kampányban. A cél az, hogy az egyes intézmények tanulói és dolgozói október 25-ig (a kampány végéig) minél több letekert kilométert gyűjtsenek össze saját közlekedési naplójukban. Ezt a www.bam.hu honlapon lehet elérni egy egyszerű regisztrációval. A regisztráció után a közlekedési naplót a jobb oldali BAM logóra kattintva lehet elérni. Aki a kampány végéig nyolc alkalommal bringázik (ehhez még bőven van idő és az időjárás is alkalmas) és ezt fel is jegyzi, sorsoláson vesz majd részt, amely során más ajándékok mellett értékes kerékpárokat lehet nyerni. A regisztrálókat arra is megkérném, hogy csatlakozzanak az iskola csapatához, amelyet a bam.hu honlapon Egressy_crew néven találhattok meg.
Gallai Gergely"
Hozzászólás szabályai
- Nem hozhatsz létre új témát
- Nem küldhetsz válaszokat
- Nem csatolhatsz fájlokat
- Nem módosíthatod a hozzászólásaid
- BB code is bekapcsolva
- Pofik bekapcsolva
- Az [IMG] kód bekapcsolva
- A HTML kód kikapcsolva
Fórum szabályok