Tartalomjegyzék

Bajnokok Ligája Főtábla
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Champions League
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  

Hogy végzünk a BLben?
Nyerünk!
70%
 70%  [ 14 ]
Döntősök leszünk de azt elveszítjük :(
0%
 0%  [ 0 ]
Elődöntő
10%
 10%  [ 2 ]
Negyeddöntő
20%
 20%  [ 4 ]
Nyolcaddöntő
0%
 0%  [ 0 ]
Csoport 3. hely és UEFA kupa indulás
0%
 0%  [ 0 ]
Csoport 4. hely és Bye bye :(
0%
 0%  [ 0 ]
Összes szavazat : 20

Szerző Üzenet
tataMata
Fan

HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 10:59 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha a BL döntőbe jutunk akkor én lehet hogy kemegyek!!!Párizsba nem lehet sok az utazási költség szállás nem kell mert ha nyerünk egész éjjel ünneplés ha meg kikapunk akkor meg leisszuk magunkat. de szerintem így is úgy is!!!:DDD
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
@myliverpool@
Reserve

HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 17, 2006 9:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

LFC5 írta:
Hát a hollnad legenda akkor nagyon csalódott lesz... Nem kell lebecsülni Európa legjobbját! Mi fogunk továbbjutni!

A többi meccsről: Chelsea-Barca sztem nem lesz annyira érdekes mint a tavalyi, Milan-Bayern hát itt nehéz tippelni sztem Bayern győzelem.
Arsenal-Real tényleg kemény lesz sztem Real nyer.

Coeman mindig szeret álmodozni!

Remélem címvédés lesz! Very Happy Cool
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 14, 2006 9:47 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát a hollnad legenda akkor nagyon csalódott lesz... Nem kell lebecsülni Európa legjobbját! Mi fogunk továbbjutni!

A többi meccsről: Chelsea-Barca sztem nem lesz annyira érdekes mint a tavalyi, Milan-Bayern hát itt nehéz tippelni sztem Bayern győzelem.
Arsenal-Real tényleg kemény lesz sztem Real nyer.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Hétf. Feb. 13, 2006 9:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

redwhitekop írta:
Koeman, a holland legenda (az edzőjük) azt mondta, hogy simán kiejtik a Poolt.

azért ez nem így megy, úgy néz ki a "legenda" nincs tisztában pár dologgal

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Hétf. Feb. 13, 2006 8:55 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Koeman, a holland legenda (az edzőjük) azt mondta, hogy simán kiejtik a Poolt.

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
morti
Kopite

HozzászólásElküldve: Hétf. Feb. 13, 2006 6:18 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Közeleg a Benfica elleni meccs...Nem semmi kis rangadó lesz az biztos...Ha csapatként játszunk, akk meg tudjuk verni őket, de nagyon nehéz meccs lesz, ahol egy egy villanás dönthet...De jobbak vagyunk náluk, ehhez kétség sem férhet, bár nyugodtabb lennék, ha Simao Sambrosa a mi játékosunk lenne...Luisao egy fantasztikus védő, aki sok támadást meg fog állítani, de akk is jobbak vagyunk!!!
Vissza az elejére
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 19, 2005 11:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Csak vicc volt Very Happy hát jah... azért mexikó nem lett a kedvenc országom...
Administratos

HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 19, 2005 11:38 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kirky írta:
Sztem az a durva, h most a Milan sem jó és igazából nem is rangadó az a BAyern - Milan dolog... Chelsea - Barca... Két csapat összecsapása és én mindkettőt gyűlölöm... Nincs sok esélyünk a Benfica ellen... Jó ne nézzetek hülyének, ezt arra az esetre mondom, ha esetleg mexikói lenne a játékvezető mind a két meccsen...

Ezt szerencsére nem a FIFA rendezi, ugyhogy olyan bírót fogunk kapni, aki ért a focihoz, és nem csak a zöldkártyáért vállalja a számára idegen sportágban való rendkívül fontos szerepet. Örülök h az UEFA nem áll idiótákból

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 19, 2005 11:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sztem az a durva, h most a Milan sem jó és igazából nem is rangadó az a BAyern - Milan dolog... Chelsea - Barca... Két csapat összecsapása és én mindkettőt gyűlölöm... Nincs sok esélyünk a Benfica ellen... Jó ne nézzetek hülyének, ezt arra az esetre mondom, ha esetleg mexikói lenne a játékvezető mind a két meccsen...
Administratos

HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 19, 2005 10:27 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Csilla írta:
Én is örültem a Benficának sokkal nehezebb ellenfelet is kaphattunk volna.

A Chelsea-Barca nagyon komoly lesz, meg az Milan-Bayern!!!! Remélem a Barca idén vissza vág a Chelseanek Cool

A Benfica jó ellenfél, bár a Rangersnek jobban örültem volna, de oly mindegy mostmár. A Chelsea-barca az télleg gecinagy lesz, de a Milan-Bayern sima sima Milan győzelmet fog hozni, nem olyan jó az a bayern. Viszont az Arsenal-Real fasza lesz

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Csilla
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 19, 2005 8:37 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én is örültem a Benficának sokkal nehezebb ellenfelet is kaphattunk volna.

A Chelsea-Barca nagyon komoly lesz, meg az Milan-Bayern!!!! Remélem a Barca idén vissza vág a Chelseanek Cool
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 16, 2005 2:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Most látszik igazán, hogy mennyit ért az a döntetlen a kékek ellen... Azért jobb h most még nem kaptunk olyan erős ellenfelet, mert így a nagy derbikre jobban be tudnak majd illeszkedni az új játékosok, feltéve ha játszhatnak majd a BL-ben. Meg inkább a döntőbe verjük el a Barcelonát, mint elötte.
VIP

HozzászólásElküldve: Vas. Dec. 04, 2005 11:03 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jön a nagy csata... Jó lenne ha megint nem kapnánk gólt, akkor aztán már tényleg jó hosszúra nyúlna ez a sorozat és nem mellékesen az a csoportelsőségünket jelentené...
VIP

HozzászólásElküldve: Csüt. Nov. 24, 2005 10:30 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

redwhitekop írta:
Kirky írta:
Hát igen... illene, de ki tudja... Amúgy a félidő 0-0 sztem Crouch betalál Very Happy

megint közel járt...
de sajna nem,..
és ez az x is csak az olajosoknak jó Confused

Hát sztem a lényeg az az, hogy ott vagyunk a legjobb 16 között:D Olajosok meg pukkadjanak meg Very Happy
Administratos

HozzászólásElküldve: Csüt. Nov. 24, 2005 12:11 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kirky írta:
Hát igen... illene, de ki tudja... Amúgy a félidő 0-0 sztem Crouch betalál Very Happy

megint közel járt...
de sajna nem,..
és ez az x is csak az olajosoknak jó Confused

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Champions League Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4  Következő
3 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.