Tartalomjegyzék

Aktuális mérkőzés
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 136, 137, 138 ... 148, 149, 150  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Red
Fan

HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 10, 2006 9:01 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nehéz meccsünk lesz a Tottenham ellen is.Ők is formában vannak,jó kis csapat...

LIVERPOOL FOREVER!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
@myliverpool@
Reserve

HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 10, 2006 7:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Csilla írta:
Soha nem volt problémám Pongo-val, de annyira hullámzó a teljesítménye hogy az nem igazán normális. Ha nem megy neki akkor egyáltalán nem lehet észrevenni, de ha elkapja a fonalat akkor viszont rugdossa a gólokat. Tudom nem sok szerepet kap de akkor is...

Crouch: persze fiatal, meg kell neki idő meg hasonlók, de engem - bocsánat - idegesít néha. Majd 2 méter magas és állandóan támaszkodik a védőkre, hogy elfejelhesse a labdát... Confused Nem értem... amúgy ügyesen osztogat, olyan csirkevékony lábai vannak mint a fiatal Macca-nak Very Happy Wink csak ő sokkal jobb volt ilyen idősen Very Happy

Nehéz meccsek jönnek, és kíváncsian várom milyen teljesítményt tudunk nyújtani.

YNWA! Smile

Sinama jó játékos és én szeretném ha maradna!Crouchról megegyzik a véleményünk!(baros jobb nála)
7végén én a Sinama-Cissé csatárkettőst játszatnám most elől,igaz nem én vagyok az edző! Very Happy Very Happy Cool Cool
Csilla
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 10, 2006 7:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Soha nem volt problémám Pongo-val, de annyira hullámzó a teljesítménye hogy az nem igazán normális. Ha nem megy neki akkor egyáltalán nem lehet észrevenni, de ha elkapja a fonalat akkor viszont rugdossa a gólokat. Tudom nem sok szerepet kap de akkor is...

Crouch: persze fiatal, meg kell neki idő meg hasonlók, de engem - bocsánat - idegesít néha. Majd 2 méter magas és állandóan támaszkodik a védőkre, hogy elfejelhesse a labdát... Confused Nem értem... amúgy ügyesen osztogat, olyan csirkevékony lábai vannak mint a fiatal Macca-nak Very Happy Wink csak ő sokkal jobb volt ilyen idősen Very Happy

Nehéz meccsek jönnek, és kíváncsian várom milyen teljesítményt tudunk nyújtani.

YNWA! Smile
manders
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 10, 2006 2:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

tataMata írta:
Szerintem egy nagyszerű meccset hozott össze a Pool igaz ezt maguknak köszönhetik. Xabi bebizonyította h nagyszerű középpályás és kitűnő rúgótechnikájú játékos. Sinama végre megmutatta h mit tud, én naon bíztam benne amikor beállt. Lehet h túlzok de ha még több lehetőséget kapott volna eddig az egyik legígéreteebb tehetség lenne.Persze így is naon jó de sok van még benne. Megjegyzem h a fejsególjánál egy nála 10 cm-rel magasabb védőt fejelt le.

Xabi Alonso amit játszik az talán az egyik ha nem a legjobb teljesítmény a világon azon a poszton. Akkor látszik igazán amikor nem játszik, hogy mekkora veszteség és mennyivel szegényebb a csapat. Még nagyon fiatal. Pár VB és pár EB után majd egyszer elismeri a világ is. Sinama szerintem is jó csatár, csak nagyon hullámzó a játéka, de ha kijön a lépés akkor nem kis dolgokat művel. Nem szabad eladni, se kölcsönadni még aranyat érhet....
"We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!"
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
tataMata
Fan

HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 10, 2006 12:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem egy nagyszerű meccset hozott össze a Pool igaz ezt maguknak köszönhetik. Xabi bebizonyította h nagyszerű középpályás és kitűnő rúgótechnikájú játékos. Sinama végre megmutatta h mit tud, én naon bíztam benne amikor beállt. Lehet h túlzok de ha még több lehetőséget kapott volna eddig az egyik legígéreteebb tehetség lenne.Persze így is naon jó de sok van még benne. Megjegyzem h a fejsególjánál egy nála 10 cm-rel magasabb védőt fejelt le.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 07, 2006 11:27 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nah a következő pár sorban nem Sinama érdemeit szeretném csökkenteni, csak más szemszögből szeretném emgvilágítani a dolgot. Nos ezzel a cserével nem csak egy remek támadó jött fel a pályára, de egy pocsék formában játszó középpályás ment le(meccs közben én "féknek" mertem nevezni) De nem ilyen eccerű a dolog, mert emiatt a csere miatt Kapitányunk is oda került ahova való, a középpálya közepére, és miután lement Momo Alonso is láthatóan jobban teljesített... Ezzel a gondolattal lehet egyetérteni és sokan biztos azt gondolják, hogy nincs igazam, de még a védők is magabiztosabbá váltak, miután Alonso játszott elöttük és nem volt ott Sissoko... Amúgy a meccs Hajdu.B. Pisti szavaival élve amiket a BL döntőn mondott: régi idők focija.... Nem érdekel milyen eredményeket érünk majd el a jövöben lényeg h ilyen csapatunk van, büszkének kell lennünk !!!
Liverpool FC FOREVER!

(Amúgy Crouch-nak láthatóan jobban fekszik az ha Morientes a társa elöl...)
Kopite

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 07, 2006 10:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én azért nem vagyok kitörően boldog. Persze meg van a továbbjutás, de szerintem ez evidens, legalábbis illik egy Division 1. 9. helyezettet lenyomni. Játék képe már kicsit aggasztó, igaz nem lehet pontosan megítélni, hogy miért. 1 Fáradság, 2. gyenge ellenfél 3. Hullámvölgybe kerültünk. Csak remélni tudom, hogy az első kettő az igaz. Védelmünk nagyon rossz volt, ha visszagondolok az őszre Shocked 10 meccsen kaptunk 1 gólt Premierleague-s csapatoktól itt meg egy meccsen 3-at. Hyypia nagyon gyenge volt még, ha az első gól előtt kapott kötényénél szerintem elég erősen les határon mozgott a csatár. Mondtam meccs előtt Szabinak, hogy nem lesz ez így jó. Öregszik ő is, egyre lassabb, 0 pihenő nélkül nem megy neki sem. Talán ez az új dán srác leigazolása neki is jól jön. Jamie sem mutatott sokat, túl könnyen fordultak le róla a 2. gól előtt. Confused Amit megítéltek 11-est ellenünk az meg több okból is vicces. Hazai játékos lépett rá Carson lábára a tizenhatoson kívül. De akkor ez 11-es és piros lap elvileg, vagy színészkedés és kifele szabad. Gerrard gólja nagyon szép volt, de utána nagyon megnyugodtunk, kicsit felelőtlenül játszottunk, azt hittük, hogy ez már meg van. Sinama végre azt mutatta, amit várok tőle. Ő olyan, hogy egyszer megy neki egyszer nem . Utoljára ekkora formában talán a Super Kupadöntőben játszott. Alonsoról ugye tudjuk, hogy milyen lába van:) . Lehet, hogy rosszul láttam, de kicsit megpattant az első gólja előtt a becsúszó védőn. Félpályás gólja meg nem semmi onnan kilőni még az üres kaput sem egyszerű. 2 csatárunk nagyon eltűnt, igaz Cisse néha helyzetbe került, de a ziccereket meg egy 11-est is hibázott. Nem először fordult elő, hogy a Cisse - Crouch páros észrevehetetlen maradt. Összességében azért akadnak gondok. Most nagyon nehéz meccsek jönnek a bajnokságban MU Chelsea Tottenham. Hozni kellene őket, ha szeretnénk valamit, de ehhez pár dolgon változtatni kell. Ma nem játszott Luis Garcia lehet, hogy vele másképpen alakult volna egy-két dolog. Benitez meg hála isten továbbra is tudja mit csinál.Very Happy Go Reds!!
"We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!"
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 07, 2006 9:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nemrég említettem, hogy Sinamától várom a gólokat, és tessék, kettőt is Very Happy
Remek meccs volt, csak az a baj, hogy korábban kellett volna odafigyelni, Stevie gólja után azt hihették a srácok hogy megvan.

Az első góljuk igencsak szerencsés volt, hogy Scottról odapattant. A másodikat remekül csinálta a srác, a tizi meg nem volt az! Nem játszott rá, de nem Scott rúgta fel, hanem ő lépett rá Scott lábára, aztán így esett el! És ráadásul csak a büntetőterületre esett be, mert KINT volt az "incidens". A szabályok szerint meg azt kell nézni, hol rúgta fel.(tulajdonképpen itt szó nincs felrúgásról).
Na mindegy, Flo tehát jött látott, győzőtt. Xabi hozta a megbízhatóságot, és a nagy gólokat, Stevie hajtott, szép gólt lőtt, Sissoko gyengén tolta ma, Kewell jó volt, már igazán összejöhetne neki egy gól.

Johnny is rendesen hajtott, viszont Finnan kivételével a védelmünk pocsék volt. Steve többször is mentett nagy helyzetben.
Az utolsó gól meg inkább komikus volt:P

A lényeg hogy nyertünk egy nehéz meccsen. Szép volt fiúk!

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Csilla
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 07, 2006 9:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez mekkora meccs volt emberek!

XABI ALONSO A LEGNAGYOBB KIRÁLY! Very Happy Very Happy Very Happy

A meccs elején: Smile
A első kapott gól után még mindig Smile
A másodig kapott gól után Confused
A kihagyott büntető után Sad
A megadott kamu 11-es és annak értékesítése után (3-1) Evil or Very Mad
3-2nél Cool
3-3 Shocked Very Happy
3-4 Very Happy Very Happy
3-5 lásd előző csak ugrálva

Akkora gólt rúgott Alonso hogy az agyam eldobom! Ráadásul a végén az a saját térfélről lőtt az nagyon ott volt Very Happy Be is állítottam a kazit az ismétlésre.

De komolyra fordítva, annyira nem csodálkoztam volna ha kiesünk. Nagyon meg vannak hajtva a fiúk most, egy csúnya baki bármikor - sajnos - előfordulhat. De talpra álltunk és továbbjutottunk. Momo Sissoko-val eddig nem voltak problémáim, mostanában viszont eléggé megbízhatatlanul játszik. Eladja a labdákat, elkésik a szerelésekkel... És Hyypia!?!?!?!?!?! Shocked Nem is tudom mikor láttam utoljára ilyen dekoncentráltnak egyetlen drága középső védőnket...

Pongo-ba viszont pozitívan csalódtam. Nem hittem volna h Benitez ilyen jól bele fog nyúlni a meccsbe Smile
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 07, 2006 9:45 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Azt az eget milyen meccs volt! Basszus olyan rohadt ideges voltam 3-1nél... Nagyon izgultam, de a védelmünk a meccs nagy része alatt pocsék volt. A gólok emiatt voltak. Hyypia megint hibázott kellene neki adni egy kis pihenőt. Aztán Cissé 11-e. nagyon rosszul rúgta meg. Aztán amit a luton rúgott... Az NEM volt 11-es. Bevette a bíró... 3-1. Aztán jött Flo és elkezdte... Aztán Alonso... fú mekkora gól volt... hatalmas. Aztán fejelt egy szépet Flo 3-4 Very Happy Aztán a végén még egyet Alonso Very Happy az is szép gól volt! a második félidőre végre összeszedték magukat és öröm volt nézni a játékukat! Még most is remegek és extazisban vagyok! Nem hittem volna 3-1 után hogy nyerünk, de megtanultam, hogy bennük mindig bízhatok! Jó meccs volt! A gólzáporos kívánságom és az 5 gól bejött... GO REDS!!!
YOU'LL NEVER WALK ALONE!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 07, 2006 8:57 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sajnos nem megy a játék Sad De legalább már küzdünk és a Luton is kezd fáradni...
Reserve

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 07, 2006 8:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

basszus hülye, Cissé!!!!!
11es a lutonnak ééééééééééés góóóóóóól!!!
ilyen nincs !!!!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 07, 2006 8:10 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Red írta:
GERRARD mekkora gólt lőtt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

az a gyökér hazai meg micsoda mákosat Confused

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Red
Fan

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 07, 2006 7:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

GERRARD mekkora gólt lőtt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

LIVERPOOL FOREVER!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 07, 2006 3:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hi!
Jó lenne, ha ma rendeznénk egy gólzáporos meccset, természetesen,c sak nekünk kell ontani a gólokat, úgy megnéznék egy pl:5-0-ás mérkőzést nekünk, jó lenne sok gólt látni! Very Happy A meccs mindenképpen a miénk kell, hogy legyen!
GO REDS!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 136, 137, 138 ... 148, 149, 150  Következő
137 / 150 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.