| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Szomb. Jan. 07, 2006 10:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Csilla írta: | Üsd ki! Üsd ki! Üsd ki! Go Carra!!!
Olvasgatom a könyvet és nekem tetszik, bár helyenként mintha össze-vissza futnának a gondolatok. Annyira belemerülök néha (vagy az író) hogy mire lapozok elfelejtem melyik idényről ír. Jók voltak bizonyos storyk, amikor úgy nyertek egy csapat ellen h az ellenfél játékosai elrontották a gyomrukat és felváltva rohangálatak a klotyóra  |
Jah, emlékszem.  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Jan. 07, 2006 9:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Üsd ki! Üsd ki! Üsd ki! Go Carra!!!
Olvasgatom a könyvet és nekem tetszik, bár helyenként mintha össze-vissza futnának a gondolatok. Annyira belemerülök néha (vagy az író) hogy mire lapozok elfelejtem melyik idényről ír. Jók voltak bizonyos storyk, amikor úgy nyertek egy csapat ellen h az ellenfél játékosai elrontották a gyomrukat és felváltva rohangálatak a klotyóra  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Szomb. Jan. 07, 2006 12:10 am Hozzászólás témája: |
|
|
 _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Jan. 04, 2006 4:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | Csilla írta: | Bízzak az angol "igazságszolgáltatásban" ?  |
nyugodtan...
Talákozik Stanleyvel, ugye atez??  |
jaja, remélem bár én azzal is megelégednék, ha egy hosszú piros csikot huznának az agyvelejével végig az Anfield roadon _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Kedd. Jan. 03, 2006 11:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Csilla írta: | Bízzak az angol "igazságszolgáltatásban" ?  |
nyugodtan...
Talákozik Stanleyvel, ugye atez??  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Jan. 03, 2006 9:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Bízzak az angol "igazságszolgáltatásban" ?  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Jan. 03, 2006 9:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Csilla írta: | | atez írta: | | hogy baszná meg a jó kurva anyját a kis köcsög. Na, nem baj, fog ő még az életéért könyörögni, ha egyszer elkapják, mert el fogják |
Ámen bár nem volt túl szalonképes...
Utálom a primitív embereket akik mások meglopásából élnek, főleg ha olyan eszmei értékű dolgokat tulajdonítanak el ami a másiknak sokkal többet jelent mint annak aki ellopja. Az ilyeneket szimplán fejbe kellene lőni és kész... |
ne félj, abban a városban az ilyen szarháziak nem élnek sokáig  _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

|
Elküldve: Kedd. Jan. 03, 2006 9:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | hogy baszná meg a jó kurva anyját a kis köcsög. Na, nem baj, fog ő még az életéért könyörögni, ha egyszer elkapják, mert el fogják |
Ámen bár nem volt túl szalonképes...
Utálom a primitív embereket akik mások meglopásából élnek, főleg ha olyan eszmei értékű dolgokat tulajdonítanak el ami a másiknak sokkal többet jelent mint annak aki ellopja. Az ilyeneket szimplán fejbe kellene lőni és kész... _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Kedd. Jan. 03, 2006 6:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hogy baszná meg a jó kurva anyját a kis köcsög. Na, nem baj, fog ő még az életéért könyörögni, ha egyszer elkapják, mert el fogják _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Kedd. Jan. 03, 2006 4:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Tiszta méreg vagyok! Hallottátok h kirabolták a múzeumunkat?
This selfish act has robbed us all of the pennants handed to Steven
Gerrard before each round of the 2004-05 Champions League, including
that from the final.
Items stolen:
1. LFC v Grazer Athletik FC (10.08.2004) Ref Number: LFC3000
2. LFC v A S Monaco (23.11.2004) Ref Number: LFC3315
3. LFC v Deportivo La Coruna (03.11.2004) Ref Number: LFC3314
4. LFC v Olympiacos CFP (08.12.2004) Ref Number: LFC3529
5. LFC v Beyer Leverkusen (22.02.2005) Ref Number: LFC3547
6. LFC v Juventus (13.04.2005) Ref Number: LFC3364
7. LFC v Chelsea (SF) (27.04.2005) Ref Number: LFC3534
8 LFC v A C Milan (Final) (25.05.2005) Ref Number: EN409
Ki a fene képes ilyesmire?
Hogy lehet ilyet tenni??? Tiszta ideg vagyok!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Hétf. Jan. 02, 2006 9:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| @myliverpool@ írta: | Na akkor meg is lehetne alapítani a Liverpool Tour!
Első helyszín Párizs a Bl-döntő!!  |
Komolyan mondom olcsóbban kijön, mint egy angol út... _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
@myliverpool@ Reserve

Csatlakozott: 2005.11.18. Péntek 19:48 Hozzászólások: 47 Tartózkodási hely: Edelény
|
Elküldve: Hétf. Jan. 02, 2006 8:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na akkor meg is lehetne alapítani a Liverpool Tour!
Első helyszín Párizs a Bl-döntő!!  _________________ Liverpool FOREVER!!!!!!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

|
Elküldve: Hétf. Jan. 02, 2006 7:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Idézet: |
Először neten akartam rendelni, de egyik nap épp a városban sétáltam, és beugrottam az egyik legnagyobb könyvesbolta, hátha. Szerencsém volt, kettőt rendeltek összvissz, még egy volt  |
Vannak mázlisták  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Hétf. Jan. 02, 2006 4:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | redwhitekop írta: | | atez írta: | | @myliverpool@ írta: | Ez évi fogadalma az hogy eljutok az Anfildre!!!!  |
akor együtt megyünk  |
Gyűjtenem kell, de veletek tartok.
Idén két cél volt: Városnézés+meccs a Mersey partján, illetve egy amsterdami party Arminnal.
A Másodikat ki kell hagynom, hogy az elsőre több pénz jusson, ha sikerül. |
Nekem fingom sincs h ki az az armin, de amszterdamba simán veled megyek, hollandia atomkirály hely  |
Énis csatlakozom:) Én is szándékszok menni Pool meccsre az éven:) Remélem sikerünk! GO REDS! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Hétf. Jan. 02, 2006 4:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | atez írta: | | @myliverpool@ írta: | Ez évi fogadalma az hogy eljutok az Anfildre!!!!  |
akor együtt megyünk  |
Gyűjtenem kell, de veletek tartok.
Idén két cél volt: Városnézés+meccs a Mersey partján, illetve egy amsterdami party Arminnal.
A Másodikat ki kell hagynom, hogy az elsőre több pénz jusson, ha sikerül. |
Nekem fingom sincs h ki az az armin, de amszterdamba simán veled megyek, hollandia atomkirály hely  _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|