| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Red Fan

Csatlakozott: 2005.12.30. Péntek 15:17 Hozzászólások: 74 Tartózkodási hely: B.A.Z. megye
|
Elküldve: Pént. Jan. 13, 2006 6:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| royalliver írta: | Na szóval a repülőt kb. 25ezerböl meg lehet uszni oda-vissza(persze fapadossal )...a szállást nekem könnyü volt megoldani mert lakik liverpoolban rokonom hát és a legszebb a dologban...az Anfield, ahová nem tudtam bemenni mert a stadium tourra legalább egy honappal korábban be kell jelentkezni...szal jol rábasztam vagyis basztunk mert családdal 1ütt voltam természetesen....de azért hihetetlenül franko érzés ott állni közvetlenül a "szentély" elött. A múzeumban voltunk, megnéztük az összes cuccot alaposan,mint pl mind az 5 BL trófeát,meg owen aranylabdáját meg a legelső csukáját, egy mezet amit benitez az érkezésekor dedikált...meg hát az összes serleget,kupát...stbstb...
komolyan mondom levegőt is alig mertem venni a 2005ös bl serleg mellett:D jah a muzeumba kb. 2000 Forint körüli a belépő.
Meccs is volt akkor mikor kint voltunk, csak arra meg beugrót nem tudtunk szerezni...szal valahogy nem jött össze az hogy bejussunk a küzdőtérre...nah nem untatlak tovább titeket  |
És kivel játszott akkor a Pool?Milyen volt a feeling a városban és a stadion környékén a meccs előtt?
Ez olyan,mint egy sztárinterjú,de érdekelnek ezek a dolgok  _________________ Walk on, walk on, with hope in your heart, And you'll never walk alone...
LIVERPOOL FOREVER!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
royalliver Stylefan
|
Elküldve: Pént. Jan. 13, 2006 4:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na szóval a repülőt kb. 25ezerböl meg lehet uszni oda-vissza(persze fapadossal )...a szállást nekem könnyü volt megoldani mert lakik liverpoolban rokonom hát és a legszebb a dologban...az Anfield, ahová nem tudtam bemenni mert a stadium tourra legalább egy honappal korábban be kell jelentkezni...szal jol rábasztam vagyis basztunk mert családdal 1ütt voltam természetesen....de azért hihetetlenül franko érzés ott állni közvetlenül a "szentély" elött. A múzeumban voltunk, megnéztük az összes cuccot alaposan,mint pl mind az 5 BL trófeát,meg owen aranylabdáját meg a legelső csukáját, egy mezet amit benitez az érkezésekor dedikált...meg hát az összes serleget,kupát...stbstb...
komolyan mondom levegőt is alig mertem venni a 2005ös bl serleg mellett:D jah a muzeumba kb. 2000 Forint körüli a belépő.
Meccs is volt akkor mikor kint voltunk, csak arra meg beugrót nem tudtunk szerezni...szal valahogy nem jött össze az hogy bejussunk a küzdőtérre...nah nem untatlak tovább titeket  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Csüt. Jan. 12, 2006 5:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| royalliver írta: | hát azthiszem akkor én elég mákos vagyok mer egy honapig kint voltam liverpoolban a nyáron állati volt...basszus egyszer mindenképp ki kell mennetek:P |
Árak, szállás, utazás mennyi kb? mesélj valamit azért  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
royalliver Stylefan
|
Elküldve: Csüt. Jan. 12, 2006 4:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hát azthiszem akkor én elég mákos vagyok mer egy honapig kint voltam liverpoolban a nyáron állati volt...basszus egyszer mindenképp ki kell mennetek:P |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Szer. Jan. 11, 2006 11:52 am Hozzászólás témája: |
|
|
TEgnap pont erről beszélgettünk Andrissal Nem lenne rossz... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Szer. Jan. 11, 2006 9:50 am Hozzászólás témája: |
|
|
| manders írta: | Szeritnem nem Liverpoolban lakik, csak jobban ismeri a várost, mint egy 70 éves öreg scouser.  |
Köszi
Egyébként mit nem adnék, ha ott lakhatnék. Legszívesen még az angol állampolgársátot is felvennné az ember  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Szer. Jan. 11, 2006 12:35 am Hozzászólás témája: |
|
|
Szeritnem nem Liverpoolban lakik, csak jobban ismeri a várost, mint egy 70 éves öreg scouser.  _________________ "We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Red Fan

Csatlakozott: 2005.12.30. Péntek 15:17 Hozzászólások: 74 Tartózkodási hely: B.A.Z. megye
|
Elküldve: Kedd. Jan. 10, 2006 10:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | Red írta: | | @myliverpool@ írta: | | Kirky írta: | Liverpool Fc Online Store
LEhet h kicsit drága de megéri nagyon!!! Főleg h ha mezt rendelsz és a márka jel alatt ott van h official merchandise vagy mi... és persze tőkéletes minőség, amit ennyi pénzért el is várunk... |
köszi a segítséget!nem rendelem meg a netről ,ősszel ugyis megyek ki angliába majd ott megveszem a mezt!na meg persze a szentélybe is elmegyek!  |
De fasza lesz neked!Hogy mész?Mivel mész?Kivel mész?Meccsre mész?
Engem nagyon érdekelne,mert az az álmom,hogy majd egyszer eljutok az Anfieldre egy derbyre,de még annyival is beérném,hogy belépek a szentélybe.
Jegyet egyébként nem tudjátok lehet-e még kapni meccs előtt vagy már nem?És mennyibe kerül kb.?
Jó utat és sok szent tárggyal térj vissza magyar honba!  |
Ha lenne rá igény, akkor érdemes lenne megszervezni páran, akit érdekelne. ha többen mennénk, lehet negyobb élmény lenne. Persze ezen még ráérünk gondolkozni. |
Ez nem lenne rossz ötlet csak én még elég fiatal vagyok hozzá(17,5).De szívesen mennék.
Egyébként te tényleg Liverpoolban lax?
Mennyi egy jegy a meccsre forintban? _________________ Walk on, walk on, with hope in your heart, And you'll never walk alone...
LIVERPOOL FOREVER!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Kedd. Jan. 10, 2006 9:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Red írta: | | @myliverpool@ írta: | | Kirky írta: | Liverpool Fc Online Store
LEhet h kicsit drága de megéri nagyon!!! Főleg h ha mezt rendelsz és a márka jel alatt ott van h official merchandise vagy mi... és persze tőkéletes minőség, amit ennyi pénzért el is várunk... |
köszi a segítséget!nem rendelem meg a netről ,ősszel ugyis megyek ki angliába majd ott megveszem a mezt!na meg persze a szentélybe is elmegyek!  |
Engem nagyon érdekelne,mert az az álmom,hogy majd egyszer eljutok az Anfieldre egy derbyre,de még annyival is beérném,hogy belépek a szentélybe.
Jegyet egyébként nem tudjátok lehet-e még kapni meccs előtt vagy már nem?És mennyibe kerül kb.?
Jó utat és sok szent tárggyal térj vissza magyar honba!  |
Ha lenne rá igény, akkor érdemes lenne megszervezni páran, akit érdekelne. ha többen mennénk, lehet negyobb élmény lenne. Persze ezen még ráérünk gondolkozni. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Red Fan

|
Elküldve: Kedd. Jan. 10, 2006 8:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| @myliverpool@ írta: | | Kirky írta: | Liverpool Fc Online Store
Jó utat és sok szent tárggyal térj vissza magyar honba!  _________________ Walk on, walk on, with hope in your heart, And you'll never walk alone...
LIVERPOOL FOREVER!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
@myliverpool@ Reserve

Csatlakozott: 2005.11.18. Péntek 19:48 Hozzászólások: 47 Tartózkodási hely: Edelény
|
Elküldve: Kedd. Jan. 10, 2006 7:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Kirky írta: | Liverpool Fc Online Store
köszi a segítséget!nem rendelem meg a netről ,ősszel ugyis megyek ki angliába majd ott megveszem a mezt!na meg persze a szentélybe is elmegyek!  _________________ Liverpool FOREVER!!!!!!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Pént. Jan. 06, 2006 10:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Liverpool Fc Online Store
LEhet h kicsit drága de megéri nagyon!!! Főleg h ha mezt rendelsz és a márka jel alatt ott van h official merchandise vagy mi... és persze tőkéletes minőség, amit ennyi pénzért el is várunk... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
@myliverpool@ Reserve

Csatlakozott: 2005.11.18. Péntek 19:48 Hozzászólások: 47 Tartózkodási hely: Edelény
|
Elküldve: Pént. Jan. 06, 2006 7:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ha vki tud vmi jó oldalt a neten ahol vannak liver cuccok az írjon már lécci!!
A player-sport,sportmania-t,lionsportot ismerem!  _________________ Liverpool FOREVER!!!!!!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Hétf. Jan. 02, 2006 2:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem tom k ilehet az...
Amúgy már minden rendesen működik, köszi... És mint látod semmi rosszat nem tettem  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Vas. Jan. 01, 2006 7:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
new admin bá' _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|