| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Vas. Feb. 26, 2006 7:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát én tökre kiakadtam,hogy nem állította be Cissét és h Moro pályán maradt. Jó játékos mindekettő, de Moronak mostanában nem megy pedig tengernyi lehetőséget kap. Cissé pedig semmi esélyt nem kap arra hogy bizonyítson. Az utolsó 8 percre amire beáll, ott nem lehet maradandót produkálni, csak egyszer játszana végig egy-két meccset!!! _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Vas. Feb. 26, 2006 5:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| morti írta: | Ennél a Morientesnél egy Cissé bármikor jobb...ha elégedett vele az edző ha nem, ennél többet bármikor játszik...Sajnos Cissé el fog menni nyárn, de remélem, hogy máshol nagy karriert fog befutni!
És azt is nagyon remélem, hogy Moro is elmegy és jön helyette Villa!!! |
ja
egyetértek...csak azt tudnám, hogy Cissé miért nem játszik..elég csecs:( _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Vas. Feb. 26, 2006 4:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ennél a Morientesnél egy Cissé bármikor jobb...ha elégedett vele az edző ha nem, ennél többet bármikor játszik...Sajnos Cissé el fog menni nyárn, de remélem, hogy máshol nagy karriert fog befutni!
És azt is nagyon remélem, hogy Moro is elmegy és jön helyette Villa!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Vas. Feb. 26, 2006 4:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
igaz,h Crouch jobb volt nála, de mivel Fowler nem játszhatott ezért ő volt a legjobb megoldás! Benitez nem elégedett Cisse-vel és ez látszik is mert nem játszatja... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Vas. Feb. 26, 2006 4:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Könyörgöm vegye már észre Benítez, hogy már kitudja mióta formán kívül játszik és nem illik bele ebbe a csapatba Katasztrófa amit nyújt...Nem értem miért kell erőltetni...a szurkolók is kifütyülték Benítezt amikor Crouchot vitte le és nem őt...ennyire nem lehet vak Benítez... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
|
Elküldve: Szomb. Feb. 25, 2006 7:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Rem nyáron eladják Morot...nagyon nem megy neki...És ha összejönne a Villa-Moro csere, abból sztem mi jönnénk ki jobban és nem a Valencia... Rengeteg tehetséges csatárunk van, de mindig hoznak csatárt...Az a gond, hogy mindenképp lesz 4 csatárunk, és a fiatalokat akk még nem számoltuk bele...Gondoljatok bele, azért a Mellor és a Sinama is tett le az asztalra dolgokat...Mondjuk most jó is, hogy kölcsön lettek addva, mert még fejlődhetnek egy kicsit!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tataMata Fan

Csatlakozott: 2006.01.03. Kedd 11:45 Hozzászólások: 108 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Feb. 07, 2006 6:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Hát én meg naon remélem h Sinama isszajön a kölcsönjátékból a nyáron és még jobb lesz. Fiatal tehetséges játékos nagy karriert futhat be. Nem is értem minek igazolnuk annyi csatárt. A fiatalokra is lehetne nyugodtan építeni. Ha jól tom a Poolnak naon jó az utánpótlása. Nem kell annyi mindenkit leigazolni úgyse tudnak 20-an jáccani eccerre. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fatalaa Reserve
Csatlakozott: 2005.07.29. Péntek 23:17 Hozzászólások: 21 Tartózkodási hely: Anfield Road
|
Elküldve: Kedd. Feb. 07, 2006 6:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | kruppay írta: | | atez írta: | | kruppay írta: | lehet most bele fog lendülni, mert megjött Fowler  |
háát, tartok tőle h nem nálunk fogja ezt megtenni | sztem Sinama fog elmenni |
az is lehet, de nando jóval többet keres, jobb áron lehet eladni, és sinama fiatalabb is, és már most is egész jó. Aztán lehet h én mondok hülyeséget, de valamelyik menni fog. Csak azt remélem h Cissé marad |
hát xtem is ő lex az aki marad, csak kicsit kevés játéklehetőséget kap, ráadásul újabb konkurenciája van Robbie xemélyében, de amúgy ha már megy vki akko remélem, ho Sinama lex az _________________
New York Knicks Fan
Go Reds |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Jan. 29, 2006 12:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| kruppay írta: | | atez írta: | | kruppay írta: | lehet most bele fog lendülni, mert megjött Fowler  |
háát, tartok tőle h nem nálunk fogja ezt megtenni | sztem Sinama fog elmenni |
az is lehet, de nando jóval többet keres, jobb áron lehet eladni, és sinama fiatalabb is, és már most is egész jó. Aztán lehet h én mondok hülyeséget, de valamelyik menni fog. Csak azt remélem h Cissé marad _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kruppay King of the Kop
Csatlakozott: 2005.05.23. Hétfő 20:10 Hozzászólások: 130 Tartózkodási hely: Szigetszsentmiklós
|
Elküldve: Vas. Jan. 29, 2006 12:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | kruppay írta: | lehet most bele fog lendülni, mert megjött Fowler  |
háát, tartok tőle h nem nálunk fogja ezt megtenni | sztem Sinama fog elmenni _________________ FH Kop Fans
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Jan. 29, 2006 12:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| kruppay írta: | lehet most bele fog lendülni, mert megjött Fowler  |
háát, tartok tőle h nem nálunk fogja ezt megtenni _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kruppay King of the Kop
Csatlakozott: 2005.05.23. Hétfő 20:10 Hozzászólások: 130 Tartózkodási hely: Szigetszsentmiklós
|
Elküldve: Vas. Jan. 29, 2006 12:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
lehet most bele fog lendülni, mert megjött Fowler  _________________ FH Kop Fans
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fatalaa Reserve
Csatlakozott: 2005.07.29. Péntek 23:17 Hozzászólások: 21 Tartózkodási hely: Anfield Road
|
Elküldve: Pént. Jan. 27, 2006 6:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | Össze fogja szedni magát, bár gólvágó nem lesz, de a játéka már most hasznos és ilyen középpályások mellett nem is kell olyan rettenetesen nagyon h szórja a gólokat. De azért nem lenne baj  |
xtem is 1xer eljön az ő ideje |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Vas. Jan. 15, 2006 6:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Össze fogja szedni magát, bár gólvágó nem lesz, de a játéka már most hasznos és ilyen középpályások mellett nem is kell olyan rettenetesen nagyon h szórja a gólokat. De azért nem lenne baj  _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Jan. 15, 2006 4:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sokat volt sérült az elmúlt idényben, de azért akkor se azzal volt a gond hogy nem küzd, hanem hogy nem jöttek a gólok.
Mondjuk tény hogy a Realban és a Monacoban több gólt lőtt, de szerintem az angol bajnokság sokkal másabb (kívülről nézve) mint a spanyol v a francia. Remélem hamarosan megtalálja a góllövő csukáját
Go Moro!  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|