| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Zolika Reserve

Csatlakozott: 2005.07.18. Hétfő 11:22 Hozzászólások: 62 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Júl. 18, 2005 6:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ilyet egyszer mi is kirakhatnánk  _________________ You'll never walk alone! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zolika Reserve

Csatlakozott: 2005.07.18. Hétfő 11:22 Hozzászólások: 62 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Júl. 18, 2005 3:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | Zolika írta: | | Bár le tudtam volna fotózni hogy néztek rám a CFC szurkolók mikor a meccs napján Londonban Chelsea negyedben járkáltam Liverpool mezben! Betértem egy boltba, a biztonsági őr nagyon csúnyán nézett rám. Azt hittem hogy a Chelseasek meglincselnek. Akkor nyugodtam meg mikor a boltban velem szembe jött Ashley Cole! |
nem is mondtad, hogy akkor Londonban voltál..
meccsre is mentél? | A meccset láttam, csak nem a Stamford Bridgen. Napokkal azelőtt elfogytak a jegyek "A MECCS"re. Végül a szálláshelyemen Allhallows on seaben egy kis kocsmában néztem meg a meccset. Néhány haverommal betértünk mindannyiunkon 'pool mez, - sál. Másokon meg Chelsea mez, - sál. Aztán meg balhé nélkül végig néztük a meccset. Amikor az nap a Madame Tussaud múzeumban sétáltam akkor sem szólt be nekem senki mert 'pool mezben voltam. Pedig az angolok híresek a futball huliganizmuban. Amúgy az azelőtti hétvégi meccsekre se tudtam kimenni. _________________ You'll never walk alone! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Hétf. Júl. 18, 2005 2:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Zolika írta: | | Bár le tudtam volna fotózni hogy néztek rám a CFC szurkolók mikor a meccs napján Londonban Chelsea negyedben járkáltam Liverpool mezben! Betértem egy boltba, a biztonsági őr nagyon csúnyán nézett rám. Azt hittem hogy a Chelseasek meglincselnek. Akkor nyugodtam meg mikor a boltban velem szembe jött Ashley Cole! |
nem is mondtad, hogy akkor Londonban voltál..
meccsre is mentél? _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zolika Reserve

|
Elküldve: Hétf. Júl. 18, 2005 1:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Bár le tudtam volna fotózni hogy néztek rám a CFC szurkolók mikor a meccs napján Londonban Chelsea negyedben járkáltam Liverpool mezben! Betértem egy boltba, a biztonsági őr nagyon csúnyán nézett rám. Azt hittem hogy a Chelseasek meglincselnek. Akkor nyugodtam meg mikor a boltban velem szembe jött Ashley Cole! _________________ You'll never walk alone! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Kedd. Jún. 07, 2005 3:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
és ma egy kicsit tovább lesz szerkesztve  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Kedd. Jún. 07, 2005 12:20 am Hozzászólás témája: Képtár |
|
|
Elkészült az új képtár, ami "végre" minden böngészővel normálisan működik, és extra funkciói is vannak  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|