| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Csüt. Jún. 16, 2005 8:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Luis-Garcia írta: | | redwhitekop írta: | atez kapusposzton igazad van, hiszen Kirkland nem allkotott nagyot, úgyis jön Reina. Dudek, ő, Carson annyi elég lehet.
Viszont egy védő tényleg jól jönne, és érdekes lenne Aimar érkezése is a középpályára  |
Kirkland a West Bromsba szerződött. |
kell is neki a védés. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Luis-Garcia Reserve

|
Elküldve: Csüt. Jún. 16, 2005 6:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | atez kapusposzton igazad van, hiszen Kirkland nem allkotott nagyot, úgyis jön Reina. Dudek, ő, Carson annyi elég lehet.
Viszont egy védő tényleg jól jönne, és érdekes lenne Aimar érkezése is a középpályára  |
Kirkland a West Bromsba szerződött. _________________ Hajrá POOL!!!!
Champions League winner |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kruppay King of the Kop
Csatlakozott: 2005.05.23. Hétfő 20:10 Hozzászólások: 130 Tartózkodási hely: Szigetszsentmiklós
|
Elküldve: Szer. Jún. 15, 2005 10:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | kruppay írta: | Real Madrid drukker is vagyok...szal sztem érted miért nem komálom a gyereket, de azt viszont nem tagadom, hogy jó playa...  |
értelek, haverom, értelek. | ok  _________________ FH Kop Fans
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Jún. 15, 2005 4:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| kruppay írta: | Real Madrid drukker is vagyok...szal sztem érted miért nem komálom a gyereket, de azt viszont nem tagadom, hogy jó playa...  |
értelek, haverom, értelek. _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kruppay King of the Kop
Csatlakozott: 2005.05.23. Hétfő 20:10 Hozzászólások: 130 Tartózkodási hely: Szigetszsentmiklós
|
Elküldve: Szer. Jún. 15, 2005 3:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Real Madrid drukker is vagyok...szal sztem érted miért nem komálom a gyereket, de azt viszont nem tagadom, hogy jó playa...  _________________ FH Kop Fans
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Jún. 14, 2005 3:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| kruppay írta: | Aimar jönne a Pool-ba
nem igen komálom a csávót....de ha ide jönne...akkor szeretném  |
Jó arc az az aimar, és kikúrt jó playa is, csakhát a lába nem az angol futballba való, itt megnyomorodna _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kruppay King of the Kop
|
Elküldve: Pént. Jún. 10, 2005 8:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Aimar jönne a Pool-ba
nem igen komálom a csávót....de ha ide jönne...akkor szeretném  _________________ FH Kop Fans
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Pént. Jún. 10, 2005 3:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
atez kapusposzton igazad van, hiszen Kirkland nem allkotott nagyot, úgyis jön Reina. Dudek, ő, Carson annyi elég lehet.
Viszont egy védő tényleg jól jönne, és érdekes lenne Aimar érkezése is a középpályára  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kruppay King of the Kop
|
Elküldve: Pént. Jún. 10, 2005 2:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Raúl dolgáról a Real Madrid dönt leginkább
Mivel én Madridista is vagyok, ezért tudom, hogy Raúl csak akkor megy el ha a klubb akarja, mert ő avval segíti a klubbot...szal ő a Madridnál akar kb. nyugdíjba menni  _________________ FH Kop Fans
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Pént. Jún. 10, 2005 11:57 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Anonymous írta: | | Sirály, lehet jön Raul, az fasza lenne, akkor elengedhetnénk Barost, is kialakulna korábban Európa-verő Morientes-Raul csatársor. Tuti ontanák a gólokat mert Mór a haverjával jobban megértené a játékot. Most, hogy Hamann marad, nem kell Hargreaves, Biscan helyét át tudja venni Welsh, szerintem nagyon nagy játékos lesz belőle. A védelembe kéne még egy fiatal tehetség, mer Hyppia már öregszik, Carra ugyan zseni, de mögöttük nincs jobbfajta tartalék. Kéne még egy balhátvéd, mert Traoré egy nyomoronc, Riise meg kikerült balszélre, de mondjuk, ha Kewell visszamegy a helyére akkor Johnny lehet balhátvéd. Amúgy ezeken kívül nemigen kell változtatni, szerintem adni kéne még egy lehetőséget Dudeknek, hisz ő volt az Isztambuli Hősök egyik legnagyobbika, Kirklandet meg szerintem inkább adjuk el, nem olyan jó kapus, sokat hibázik, mögötte meg ot van Carson, és Harrison, ők nagyok lesznek. |
bazmeg, mindig elkúrom, ezt én írtam megintcsak elfelejtettem bejelentkezni _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Pént. Jún. 10, 2005 11:55 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Sirály, lehet jön Raul, az fasza lenne, akkor elengedhetnénk Barost, is kialakulna korábban Európa-verő Morientes-Raul csatársor. Tuti ontanák a gólokat mert Mór a haverjával jobban megértené a játékot. Most, hogy Hamann marad, nem kell Hargreaves, Biscan helyét át tudja venni Welsh, szerintem nagyon nagy játékos lesz belőle. A védelembe kéne még egy fiatal tehetség, mer Hyppia már öregszik, Carra ugyan zseni, de mögöttük nincs jobbfajta tartalék. Kéne még egy balhátvéd, mert Traoré egy nyomoronc, Riise meg kikerült balszélre, de mondjuk, ha Kewell visszamegy a helyére akkor Johnny lehet balhátvéd. Amúgy ezeken kívül nemigen kell változtatni, szerintem adni kéne még egy lehetőséget Dudeknek, hisz ő volt az Isztambuli Hősök egyik legnagyobbika, Kirklandet meg szerintem inkább adjuk el, nem olyan jó kapus, sokat hibázik, mögötte meg ot van Carson, és Harrison, ők nagyok lesznek. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kruppay King of the Kop
|
Elküldve: Kedd. Máj. 24, 2005 9:21 pm Hozzászólás témája: Re: Igazolások |
|
|
| redwhitekop írta: | | kruppay írta: | | Luis-Garcia írta: | | redwhitekop írta: | | Luis-Garcia írta: | Kit igazoljunk?
sztem megkéne venni a Parma csatárát Gilardinot, de csak akkor, ha megy Baros. |
én személy szerint nagyon-nagyon remélem, hogy Milan marad. Benitezt meg ütném pofán, játsszassa azt a szerencsétlen csehet!
Hatalmasat buknánk, ha eligazolna.
Egyébként nekem eléggé nem tetszik, amikor egy csatár szaladgál elöl...
Bár ha a milán ellen bejön ez, akkor semmi gond  |
ház az 1 csatáros játék nem az igazi..bár pl a Chelsea a bajnokságot úgy nyerte meg hogy 1 ék és egy visszavont csatára volt..az Arsenal meg a FA kupát úgy, hogy 1 ember vol csak elől. | ha nekik is ment, akkor nekünk is fog |
reméljük, azonban talán Rafa kitalál valami újat  | vmi olyasmit amivel nyerni tudunk  _________________ FH Kop Fans
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Kedd. Máj. 24, 2005 9:08 pm Hozzászólás témája: Re: Igazolások |
|
|
| kruppay írta: | | Luis-Garcia írta: | | redwhitekop írta: | | Luis-Garcia írta: | Kit igazoljunk?
sztem megkéne venni a Parma csatárát Gilardinot, de csak akkor, ha megy Baros. |
én személy szerint nagyon-nagyon remélem, hogy Milan marad. Benitezt meg ütném pofán, játsszassa azt a szerencsétlen csehet!
ház az 1 csatáros játék nem az igazi..bár pl a Chelsea a bajnokságot úgy nyerte meg hogy 1 ék és egy visszavont csatára volt..az Arsenal meg a FA kupát úgy, hogy 1 ember vol csak elől. | ha nekik is ment, akkor nekünk is fog |
reméljük, azonban talán Rafa kitalál valami újat  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kruppay King of the Kop
|
Elküldve: Kedd. Máj. 24, 2005 8:32 pm Hozzászólás témája: Re: Igazolások |
|
|
| Luis-Garcia írta: | | redwhitekop írta: | | Luis-Garcia írta: | Kit igazoljunk?
ház az 1 csatáros játék nem az igazi..bár pl a Chelsea a bajnokságot úgy nyerte meg hogy 1 ék és egy visszavont csatára volt..az Arsenal meg a FA kupát úgy, hogy 1 ember vol csak elől. | ha nekik is ment, akkor nekünk is fog _________________ FH Kop Fans
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Luis-Garcia Reserve

|
Elküldve: Kedd. Máj. 24, 2005 6:33 pm Hozzászólás témája: Re: Igazolások |
|
|
| redwhitekop írta: | | Luis-Garcia írta: | Kit igazoljunk?
ház az 1 csatáros játék nem az igazi..bár pl a Chelsea a bajnokságot úgy nyerte meg hogy 1 ék és egy visszavont csatára volt..az Arsenal meg a FA kupát úgy, hogy 1 ember vol csak elől. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|