Tartalomjegyzék

Aktuális mérkőzés
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 109, 110, 111 ... 148, 149, 150  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
zooey
Fan

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 09, 2006 7:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vagyis a sport 1 adja, ha erre gondoltál
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
zooey
Fan

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 09, 2006 7:13 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igen adja!!!!!!!!
Vissza az elejére
Csilla
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 09, 2006 7:11 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kirky írta:
Vagy esetleg nem egyből kritizálni a csapatot, hanem melléjük állni most is! És nem csak a BL győzelemkor, meg amikor 10 meccsen át nem kapnak gólt! Majdnem ugyanez a csapat nyert nekünk BL-t és szinte ugyanezek a játékosok hozták össze azt a nagyszerű sorozatot és megérdemelnék, h néhány rossz meccs után ne szidást kapjanak hanem még több bíztatást...

Teljesen igazad van Kirky. Ez az azonnal kétségbeesek és szidom a csapatot ez magyar betegség szerintem.

Mélyponton vagyunk, ennyi. Mindenki hibázik, ők is hibáznak. Persze idegesek vagyunk de amíg ők nem szedik össze magukat, mi bosszankodni fogunk. Bízzunk bennük, azért együtt vannak egy ideje, akarják a sikereket, de ismeritek a mondást a nagy akarásnak mi a vége...

Meglátjuk mi lesz hétvégén. Sport tv adja a meccset? Smile

Edit: mert közben megnéztem és igen Wink

A hozzászólás legutóbb Csilla által Csüt. Feb. 09, 2006 7:14 pm-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
zooey
Fan

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 09, 2006 6:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Azért azt ne felejtsük el,hogy nem a játékosok és az edzõ a Liverpool Football Club! csak részei, és ha valakinek nem szimpatikus az edzõ vagy 1-2 játékos az még nem biztos,hogy a Klubbot utálja,és nem szurkol neki! szerintem ennyi csalódás után természetes egy kis elkeseredés...
és attól még Dudek mondjuk szar volt most,és amikor még Õ védett bajnokikon(ennek ellenére szeretem),hogy Isztambulban ISTEN volt!!!!!!!!!
GOOOOOOOOOO REDSSSSSSSSSSSSS!!!!!!

sajnos azzal nem nyerünk meccseket, hogy nem kapunk gólt!
hihetetlenül kevés gólt rúgunk, és szerintem a taktika nincs a csatárokhoz
igazítva!!! ettól még csípem Benitezt, de így gondolom...

ja és ha visszaesnénk másodosztályba és soha nem kerülnénk vissza is Liverpool drukker maradok!!!!
YOU"LL NEVER WALK ALONE
Vissza az elejére
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 09, 2006 6:01 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vagy esetleg nem egyből kritizálni a csapatot, hanem melléjük állni most is! És nem csak a BL győzelemkor, meg amikor 10 meccsen át nem kapnak gólt! Majdnem ugyanez a csapat nyert nekünk BL-t és szinte ugyanezek a játékosok hozták össze azt a nagyszerű sorozatot és megérdemelnék, h néhány rossz meccs után ne szidást kapjanak hanem még több bíztatást...
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 09, 2006 3:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na én most inkább nem kommentálnám a tegnapi eseményeket... Oké, h a cselzi ellen kipaunk de egy szaros csárlton ellen???? Shocked Hát nagyon nem lesz ez így jó... a második hely egyre messzebb... A BL-ben nem tom h mi lesz velünk, illene megvédeni a címünket... a Benfica nem lesz könnyű falat, nemsokár itt lesz az a meccs is... Nagyon de nagyon össze kell szedni a csapatot, mert nagyon de nagyon rá fogunk fázni. ÉS normális felállást kellene pályára küldeni, de ilyet mint a tegnapi vag ya cselzi elleni.
Most már csak várok és reménykedek h mától vége a hullámvölgynek és ismét jönnek a győztes szériák....
Sokat várok a fiúktól...
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
zen68
Reserve

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 09, 2006 12:31 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

zen68 írta:
Nagyon sok hír jelent meg azzal kapcsolatban hogy visszahozza Beni Owent,
idézem hülyék voltunk, hogy nyáron nem hoztuk vissza Owent, aki sérülése előtt 10 meccsén 7 gólt lőtt, ami nálunk most nagyon jó lenne, mert Morientes és Cissé nem a legjobb tudását nyújtja már hosszabb ideje! Owen kell a KOP Legenda Robbie Fowler mellé, mert 23 premier liga meccsen 30 gól nagyon kevés, most nem kellene a Chelsea miatt aggódnunk. nyáron bármennyiért de feltett szándékunk visszaszerezni Owent.....stb, stb.... Rolling Eyes

ja üdv mindenkinek !!!

Én csak olvastam ezeket a híreket, de nem tudom, mennyire felelnek meg a valóságnak !!! Cool
Vissza az elejére
zen68
Reserve

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 09, 2006 12:25 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagyon sok hír jelent meg azzal kapcsolatban hogy visszahozza Beni Owent,
idézem hülyék voltunk, hogy nyáron nem hoztuk vissza Owent, aki sérülése előtt 10 meccsén 7 gólt lőtt, ami nálunk most nagyon jó lenne, mert Morientes és Cissé nem a legjobb tudását nyújtja már hosszabb ideje! Owen kell a KOP Legenda Robbie Fowler mellé, mert 23 premier liga meccsen 30 gól nagyon kevés, most nem kellene a Chelsea miatt aggódnunk. nyáron bármennyiért de feltett szándékunk visszaszerezni Owent.....stb, stb.... Rolling Eyes

ja üdv mindenkinek !!!
Vissza az elejére
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 09, 2006 12:22 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nos. A második félidőben kicsit gáz, hogy végigtámadtuk a félidőt, és egy Moro-helyzet volt, amit jól belebikázott a kapusba. Emellett kaphattunk volna simán két gólt, ha nem ment meg minket a kapufa kétszer is, ordító helyzetben. Úgy tűnik a szerencse nálunk abban mutatkozik meg, hogy nem kapunk ötöt egy hurkacsapattól.
Aztán. Komolyan mondom, Rafa nem tudom mit akar Jani/Cisse mint jobbszélső, és nem Finnan. Tökmindegy, előttem sokan részletezték már, úgyhogy tudja mindenki, mit mondanék.
Én személy szertin meccsről meccsre idegesebb leszek, mert ez így nem járja. Pocsékak vagyunk, nincs átütőerő a csapatban. Amíg az nem lesz meg, nyerni sem fogunk. Sissoko ma küzdött, hajtott, de igazán pihentethetné már. Petert is sajnos. És el is gondolkozhatna. Mert a reális gondolkodás most ilyen helyzetben biztos sokat ér.
Ja és még valami: Robbie sajna helyzet nélkül nem tud gólt lőni. Ezt nem is szabadna elvárni tőle. De tökmindegy, lényeg hogy gödörben vagyunk, és a kérdés csak az, hogy még időben ki tudunk-e ebből mászni?!
Az viszont biztos, hogy a BL-ben sem fog sok babér teremni számunkra, ha ez így megy. Ha egy Charlton ellen így játszunk, mi lesz a Benfica ellen. (Edit: Mondjuk az nem "kapuelőtt10emberes" ellenfél lesz)

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 09, 2006 12:05 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem hinném, h Stevie hiánya miatt játszottunk gyengén... Amúgy üdv az oldalon Redpoet!!
Stylefan

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 09, 2006 12:02 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vége . Paff.
Ez sajnos a legroszabbkor jött (a csapatnak is nekem is). Súlyos gondok vannak a csatárposzttal (Mori?), Cissé jónak tűnt a középpályán, mindenesetre az nem állapot, hogy ha nincs Stevie, akkor nincs átütő erő a játékunkban.
Viszlát! Jó éjszakát Vörös Testvéreim!
I go there quite a lot
support the team that dressed in red
the team that we all know
The team that we call. LIVERPOOL
and to glory we will go"
Vissza az elejére
manders
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 09, 2006 12:00 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Most már aztán tényleg kezd elég lenni... Evil or Very Mad
Lehet, hogy túlságosan hozzászoktunk a győzelmekhez az elmúlt pár hónapban, de azért ez még sem járja. Mi történt ezzel a csapattal?? Mert mintha a bolton összemákolt góljai és a mu szerencsés gólja után elvesztettük volna a fonalat. És most azt nagyon nem találjuk. Nem láttam a meccset, sajnos megint nem működött. De ez már kezd őrültség lenni Cisse, mint jobbszélső. Jó hogy nem hozzuk vissza Owent vagy állítjuk be Fowlert a jobb szélre. Egy befejező csatárnak a kapu előtt a helye és nem a csapat egyik legfontosabb posztján. Játszon fenn jobbszélen Finnan. Hány gyönyörű beadása van még így védőként is. Hány beadása után született eddig győztes gól ?? Volt pár... Miért igazoltuk Kromkapmot ha elvétve leül a padra vagy talán játszik 2-3 percet. Játsszon ő jobb bekket Finnan-t meg fel. És ha Gerrard egészséges akkor rakjuk már össze az eddig bevált Stevie-Xabi tengelyt. És ne Sissoko szerencsétlenkedjen ott már meccsek óta. Előre meg ott van Cisse/Fowler - Morientes. Crouchot most érzésem szerint kicsit hanyagolni kéne. És akkor még mindig ott van egy Joli joker Riise vagy Hamann.
Elúszóban a második hely, és ez így nem mehet tovább. Hulljanak a fejek... Exclamation
"We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!"
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 08, 2006 11:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vége, kikaptunk. Ezzel elúszni látszik a 2. hely is. Nagy baj van, remélem rafa kitalál vmit h megoldja a gondokat, mert igy nagyon nem lesz jó

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
zen68
Reserve

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 08, 2006 11:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nincs GERRARD , kikapunk ??? Twisted Evil
Vissza az elejére
zen68
Reserve

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 08, 2006 11:57 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

atez írta:
Redpoet írta:
aki érti kettő-nullás hátránynál a cissé-kromkamp cserét az szóljon

én se vágom h rafa mit akart ezzel, de végülis tökmindegy, itt már ugyse lesz semmi

Ezt akartam én is kérdezni !!! Twisted Evil WHY ???????????
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 109, 110, 111 ... 148, 149, 150  Következő
110 / 150 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.