| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 6:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | Mekkora lenne mr. agyonszapult Cruch belőne egyet és kiesne a mu:)
Ő lenne mr. agyondícsért. |
höhöhö _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 6:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
egyértelmű... jobbulást kívánok neki!! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 6:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
akk bocsi nem csak az.Nagyon súlyos sajnos...
Akármennyire is nem szeretem a mút
JOBBULÁST SMITH!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 6:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Smithnek bokája sérült nagyon súlyosan |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 6:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Smith eset _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 6:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát igen...Moro ma se volt vmi túl jó...
Reina: amit kellett védett, nagyon jól együtt élt a játékkal, vele jobban biztonságban érzem a kaput
Finnan: sokat robotolt, jó volt ő is
Sami, Carra: egy lapon említem őket, mert mind a ketten hozták a formájukat, nem lehetett thatolni rajtuk...
Riise: Remélem mostantól is ugyanilyen erővel fogja elereszteni a lövéseket, attól függetlenül, hogy súlyos sérülés lett belőle.Nagyon jól mozgott, szinte nem tudták mögé bejátszani a labdát, egy ilyen Riise nagyon kell
Gerrard: ma kicsit szürkébb volt a szokottnál, nem róla szólt a meccs, a keresztlabdái szokás szerint fantasztikusak voltak
Hamann: a szürke eminenciás tette a dolgát, ha kellett ütközött, rengeteg labdát szerzett, nagyon hasznos volt
Sissoko: nálam ma ő volt a meccs embere, mert ő is rengeteget mozgott, sok labdát szedett és magához képest nagyon kevés hibával játszott.És végre volt kapura lövése is...Bár a 2. félidőben 7 méterről illett volna a kaput eltalálni...
Kewell: felemás, nála látszott, hogy nevillre utazik az elején.Sztem ő is elég szürke volt, bár az elmúlt 3-4 meccshez képest sok javulás volt megfigyelhető nála
Crouch: végre lőtt gólt, MA hasznosan is játszott, sajnáltam mikor felszakadt a bőre, de gyorsan helyrehozták szerencsére.Régen játszott már ilyen jól magához képest, de remélem tartja ezt a szintet
Moro: megint ő lógott ki a legjobban a játékosok közül.Látszott rajta, hogy nagyon akar, de nem jöttek össze a dolgai.Én megpróbálnám akkor is a Cissé-Crouch kettőst elöl...
Cserékről, már amennyi látszott:
Kromkamp: nagyon jól mozgott, tetszik nagyon a srác.Ő bele fog illeszkedni ebbe a csapatba.Jóval jobb mint Josemi volt.
Luis: sokat nem találkozott a labdával, de nem is volt ideje erre...
Cissé: megint időhúzó csere volt csak sajnos, így el fog menni nyáron...
Alapvetően ez most tényleg csapatmunka volt, ahogy nyertünk, de teljes mértékben megérdemelt győzelem volt.Szép volt fiúk!!!
Csak így tovább!Benfica ellen ilyen teljesítménnyel ugyanígy meglehet a győzelem.
Az az egy baj, hogy iszonyatosan kevés gólt lövünk, mondjuk még kevesebbet kapunk, és amíg ez így lesz addig nem lesz gond...De azért jöhetne több gól is...
GO REDS! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
@myliverpool@ Reserve

Csatlakozott: 2005.11.18. Péntek 19:48 Hozzászólások: 47 Tartózkodási hely: Edelény
|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 6:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Má bocs skacok(meg csajok) de elsőre azt hittem Risse papa kiherélte Alan smith!
De nem tom mégis mi lett vele?  _________________ Liverpool FOREVER!!!!!!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 5:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
a csatárainktól ez jó teljesítménynek számit és az is fontos h ki ellen... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
@myliverpool@ Reserve

Csatlakozott: 2005.11.18. Péntek 19:48 Hozzászólások: 47 Tartózkodási hely: Edelény
|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 5:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kirky de gólyaláb egyszer 1 hónapban képes erre!
Egyébként hiába vertek el el a bajnokságban,egy kupát se nyernek még a wigan megveri őket a ligakupa fináléban!  _________________ Liverpool FOREVER!!!!!!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 5:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | Srácok...bocsi...de akármit mondtok Crouch még gólpasszokat sem tud adni, nem gólt lőni...
majd nézzetek meg nagyon figyelmesen egy meccset és nézzétek meg hogy a labdára sem tud ráfordulni
de nem akjarom szidni mert megint le leszek ordítva...
de örömmel vettem tudomásul, hogy másoknak is feltűnt h Crouch nem áll a helyzet magaslatán a fociban....
azért sztem lássuk be Cissé meg Morro jobb mint ő |
hát ez égő pont az elenkezője lett ennyit a sok szidásról  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 5:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Gyerekek!!!
IGEN!NYERTÜNK!!!!
Végre a Pool régi fényében tündököl...és bocsánatot kérek Crouch miatt...a mai teljesítménye jó volt és gólt szerzett..ja meg sajnáltam mikor megésrült:((((
DE NYERTÜNI!MA MINDENKI JÓ VOLT!!
GRATI SRÁCOK!!!
sztem kedden is ilyen szép játékot szeretnénk, ugyE? _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 4:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Nyetünk!!!!!!!!!!!Crouch most télleg jobban is játszott.Ma Momo is jól játszott.De a meccs embere szerintem Hamman volt!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Red Fan

Csatlakozott: 2005.12.30. Péntek 15:17 Hozzászólások: 74 Tartózkodási hely: B.A.Z. megye
|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 4:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| morti írta: | Na megvan ez is!!!Már csak a Benfica elleni meccset kell behúzni és ez a sorozat nagyon szépen jön ki!!!
Azért akármennyire is nem szeretik sokan azért sajnálom Smith-t, hiába hogy mús ilyen csúnya sérülést nem kívánok senkinek...
SZÉP VOLT FIÚK!!!
GO REDS!!! |
Én se...
NYERTÜNK!!!!!!!!
MONDTAM,HOGY NYERÜNK!!!!
Ronaldo meg egy fasz!!!!
Sissoko most is jól játszott,csakúgy,mint az egész csapat.
Talán csak Moro volt megint szürke.
SZÉP VOLT FIÚK!!!!!!!! _________________ Walk on, walk on, with hope in your heart, And you'll never walk alone...
LIVERPOOL FOREVER!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 4:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Megvan, sikerült, megcsináltuk. A vége azért kemény volt, de mindent összevetve ma sokkal jobbak voltunk a MUnál.
SZÉP VOLT FIÚK, CSAK ÍGY TOVÁBB!! _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
|
Elküldve: Szomb. Feb. 18, 2006 4:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na megvan ez is!!!Már csak a Benfica elleni meccset kell behúzni és ez a sorozat nagyon szépen jön ki!!!
Azért akármennyire is nem szeretik sokan azért sajnálom Smith-t, hiába hogy mús ilyen csúnya sérülést nem kívánok senkinek...
SZÉP VOLT FIÚK!!!
GO REDS!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|