Tartalomjegyzék

Aktuális mérkőzés
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 95, 96, 97 ... 148, 149, 150  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
livman
Reserve

HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 24, 2006 7:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Rohadt chelsea.DE örülök!!!!!! barcelonába még 4et kapnak. A murino a bírókra fogja azt olvastam a nemzeti sportba.Hülye!!!Nem bírja elviselni a vereséget...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Red
Fan

HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 24, 2006 2:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=107304

Ezért is szurkolok a Barcának!!!!!!!!Utálom ezeket a fasszopó kékeket!!!
Pusztuljanak ki a szurkolók murinnyóval együtt!!!!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

LIVERPOOL FOREVER!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 24, 2006 11:24 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát...énnemtom ha vmi sólyos baja lesz kinyírok vkit...főleg Betot...
pedig nem sissoko a kedvencem de akkro is poolos....
jajjj...nemár....
Fan

HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 24, 2006 1:26 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Engem is nagyon aggaszt,szörnyű....
Lehet hogy k**** nagy pofátlanság és én nagyon csípem Sissokot de remélem a sérülése még jobban feltüzeli majd a fiukat és plussz erőt ad nekik!!!!!!!!!!!
GO GO GO REDS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vissza az elejére
morti
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 23, 2006 10:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Engem most inkább Sissoko állapota aggaszt.De csak nem veszti el a látását...Nagyon sajnálnám... Sad
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
livman
Reserve

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 23, 2006 8:23 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ÉN nehezen tudok lenyugodni,mert ha már eggyet kapunk akkor 3at kell lőnünk.De az olimpyakos ellen is megcsináltuk.
Remélem most s így lesz.
Én liverpool-barcelona döntőre tippelek!
Vissza az elejére
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 23, 2006 8:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na lenyugodtam a meccset illetően! Nyernünk kell muszáj lesz. Gólt nem szabad kapni, lőni kell min2-t, de ha több az se baj Smile
Sissoko remélem hamrosan felépül és a legrosszabb esetben majd csak szemüveget kell hordania.
GO REDS!
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
morti
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 23, 2006 7:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igen én is azt remélem!Nagyon fiatal játékos még, az is nagyon súlyos lenne ha abba kellene hagynia a focit, de ha megvakulna az lenne a legrosszabb!!!
GYÓGYULJ MEG MOMO!!!!
Vissza az elejére
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 23, 2006 7:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

morti írta:
Tudom nem ide tartozik, de azért Momo sérülése nagyon súlyosnak tűnik...Egy mai cikk...:
http://home.skysports.com/list.asp?hlid=365892&CPID=8&clid=&lid=&title=Fears+grow+for+Sissoko

Nagyon nem szeretném, ha kiesene a csapatból, pedig úgy tűnik... Crying or Very sad

én csak azt remélem h nem vakul meg arra a szemére

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
morti
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 23, 2006 6:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tudom nem ide tartozik, de azért Momo sérülése nagyon súlyosnak tűnik...Egy mai cikk...:
http://home.skysports.com/list.asp?hlid=365892&CPID=8&clid=&lid=&title=Fears+grow+for+Sissoko

Nagyon nem szeretném, ha kiesene a csapatból, pedig úgy tűnik... Crying or Very sad
Vissza az elejére
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 23, 2006 4:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát igen...baromira örülnék ha nyernénk...
a legszebb nőnap lenne:D
hiába 2:0 is elég lesz...Very Happy
de az 1iket Stevie rúgja már ha lehetne:D
Fan

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 22, 2006 11:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jöhetett volna előbb ez a gödör a cselzinél... most csalódottak lesznek a játékosok...
Lett volna még esélyünk
Vissza az elejére
manders
Kopite

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 22, 2006 8:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Fatalaa írta:
nemtom, ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon kísérteties a hasonlóság a tavalyi bl-es liverpool, és a mostani bl-es arsenal között(tavaly mi a bajnokságban 5.ek lettünk, az arsenal most 5., mi tavaly bl-t nyertünk uyganilyen jó formával, az arsenal erre megverte a realt)
sztem érdekes a hasonlóság

Igaz, hogy kísérteties a hasonlóság. De nem az Arsenal ennyire jó, hanem a Madrid ilyen gyenge. Múlthéten ez az Arsenal gyakorlatilag helyzet nélkül maradt ellenünk és Madridban is csak egy erős cserecsapat játszott. A Realt meg nem kell részletezni, hogy a focihoz mennyi közük van. Focicsapatnak nem éppen nevezhető társaság.
Nem az Arsenal nyeri szeritnem a BL-t.
"We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!"
Vissza az elejére
Csilla
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 22, 2006 8:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

LFC5 írta:

Március 8-án játszuk újra... Egy alkalom,hogy a fiúk megajándékozzák egy továbbjutással a női drukkereket!

Elfogadnám a gesztust Very Happy Very Happy Wink
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 22, 2006 8:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Klaj írta:
GO BARCA!!!

A Cselzínek ma egy hatalmas pofont kell adni!!!
Szorítok a Barcának!!!

Kár hogy kikaptunk..mikro lesz a visszavágó,??

Március 8-án játszuk újra... Egy alkalom,hogy a fiúk megajándékozzák egy továbbjutással a női drukkereket!
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 95, 96, 97 ... 148, 149, 150  Következő
96 / 150 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.