| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Márc. 08, 2006 9:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem is tudom ilyenkor mi a jobb, ha optimista vagy vagy ha pesszimista...  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Szer. Márc. 08, 2006 9:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ja és ha vki gólt fog rúgni, az középpályás lesz... Amíg nem lesz csatárcsere... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Szer. Márc. 08, 2006 9:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Őszinte leszek...Ezt az 1 csatárpárost nem szerettem volna mára,,,Mostantól nem sok jóra számítok...DE!!!De remélem a srácok rámcáfolnak!!!
NAGYON KELL A 2 GÓLOS GYŐZELEM!!!GYERÜNK FIÚK!!!GO REDS!!!!!!!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Márc. 08, 2006 9:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| morti írta: | A kezdő: Reina, Finnan, Traore, Carragher, Warnock, Alonso, Gerrard, Garcia, Kewell, Crouch, Morientes
Subs - Dudek, Cisse, Fowler, Hamann, Hyypia, Anderson, Barragan
Se Riise?????????Se Cissé?????????Se Hyypia??????Se Fowler?????????
Fellettébb érdekes lesz........... |
Luis Garcia viszont kezd
Samiről olvastam hogy valami húzódása van, gondolom azért rakta csak padra  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Szer. Márc. 08, 2006 9:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
szerintem középpálya és a csatársor rendben van, traore hely kérdéses számomra...de sami biztos még nem épült fel teljesen a legjobb 11et küldtük a pályára és remélem így jutunk tovább.! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
|
Elküldve: Szer. Márc. 08, 2006 8:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A kezdő: Reina, Finnan, Traore, Carragher, Warnock, Alonso, Gerrard, Garcia, Kewell, Crouch, Morientes
Subs - Dudek, Cisse, Fowler, Hamann, Hyypia, Anderson, Barragan
Se Riise?????????Se Cissé?????????Se Hyypia??????Se Fowler?????????
Fellettébb érdekes lesz........... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

|
Elküldve: Szer. Márc. 08, 2006 7:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Rég nem jártam erre, de egy ilyen napon muszáj összefognunk és kidrukkolni azt a nyamvadt továbbjutást
Ami Janit illeti: VanBasten csak ne kostolgassa a Pool bármely játékosát (hozzáteszem Marco nekem minden idők legjobb játékosa )
Liverpool, Liverpool!!!  _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Szer. Márc. 08, 2006 5:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ma tovább kell jutni...muszáj!!!!!!!!!!!!!!!!!!
különben ahghhh nemtom mit csinálok....
GO REDS!!!!
GO SZTIVI!!!!! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
|
Elküldve: Szer. Márc. 08, 2006 5:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sztem Cissének nem lesz lehetősége, hogy jól adjon be, mert Rafa úgy is kihagyja a kezdőből...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Márc. 08, 2006 5:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Tovább fogunk jutni, érzem, sikerülni fog. Miccolira nagyon kell vigyázni, a Juvétól van ott kölcsönbe, és sztem nagyon jó játékos. Nagyon bízom abban, hogy gólvágó Sami felépül, mert nagyon kéne oda a védelembe, ezenkiül még abban reménykedem, h Kewell tartja a jó formát, Cissé egyszer az életben végre rendesen be tudjon adni, meg abban h Robbie végre megadott gólt lő. Jah, és sztem nem lesz az mint tavaly az olimpiakosz ellen, h a bíró mindent megtesz azért h kiessünk (akor 2 szabályos gólt vett el, és min 2 11est nem adott meg), meg merem kockáztatni h most a bíró inkább a mi javunkra fog egykét alkalommal tévedni. Amugy most sokan örülnek h a Chel$ea kiesett, de sztem ha abból a párharcból kapnánk ellenfelet akkor jobb lett volna ha a pénzmosodát kapjuk, mert a barca sztem sokkal veszélyesebb ránk, de ez majd kiderül. Ugyanis ha meg akarjuk nyerni a BL-t akor biztos vagyok benne, h a Barcát le kell győznünk. De egyelőre maradjunk a Benficánál, őket kell most lenyomni, csak ezzel szabad foglalkozni, remélem a srácok mindent beleadnak majd és nem adják fel egy pillanatra sem, mert akkor mindenképp büszkék lehetünk rájuk. _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Szer. Márc. 08, 2006 4:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
a webtv-ben én is bízom bár elég nagy "balhé" lesz h nőnapon este nem a barátnőmre fogok koncentrálni 100%osan, hanem az esti meccsre... na de sebaj Go Pool! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
|
Elküldve: Szer. Márc. 08, 2006 4:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Detto!
Miccoli játszott a Juventusban, jó képességű játékos. Giovanni volt brazil válogatott, de már öreg, de a mú ellen szép gólt szerzett...
A lényeg, hogy ma nagyon kell a 2 gólos győzelem!!!Félek, hogyha kiesnénk hullámvölgybe kerülnénk és az nagyon nem hiányzik...Pénzügyileg is nagyon fontos lenne a továbbjutás...Szóval a lényeg: ma mindenképp tovább kell jutni!!!
És képesek rá a srácok, ha küzdenek, hajtanak és gólokat fogunk lőni!!!Nekem már mindegy, hogy ki, nem szidok előre senkit se, sajnálom, hogy Cissét sztem ki fogja hagyni Rafa, mert benne láttam előző meccsen vmit, de ő tudja...A lényeg, hogy nagyon kellenek a gólok!
Sztem amúgy Gerrard fogja eldönteni a meccset... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Szer. Márc. 08, 2006 4:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Geovanni és Fabrizio Miccoli már játszani fognak ma. Első meccset kihagyták, mindketten támadók. Sokat nem mondanak ezek a nevek, de támadóról lévén szó biztos vigyázni kell rájuk.
Remélem, hogy nálunk nem az a stílus és mentalítás lesz a jellemző, mint decemberben egy szomszéd városbéli csapatnál. "Úgy is továbbjutunk" aztán valahogy nem sikerült. Mi ezt közel sem tehetjük, hisz 0-1-es hátrányban vagyunk és nem nagyon lövünk gólokat. Ahogy Szabi mondta, amit egyszer elvettek tőlünk azt egyszer majd visszaadják az égiek. Lehet, hogy ez ma lesz, de az is előfordulhat, hogy csak májusba az F.A kupadöntőn jön minden vissza. De arra már nyugodtabban fogadnék, hogy a bíró nem fog elvenni egy szabályos gólunkat sem. Vagy bármi meccset befolyásoló döntés születik akkor... a meccs után nyer egy ingyenes Stanley bemutatót. Gondolom nem csak mi unjuk már az idei elvett, meg nem adott gólokat. Bízok a közönségben is. meg a Web tvbe, és nem a kezdés előtt 2 perccel adja meg magát. GO REDS! _________________ "We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

|
Elküldve: Szer. Márc. 08, 2006 12:07 am Hozzászólás témája: |
|
|
nekem is sokat dobna a hetemen ha továbbjutna a csapatunk... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
|
Elküldve: Kedd. Márc. 07, 2006 11:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
na a cselszki kiesett!Holnap továbbmegyünk és egész jó hetem lesz...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|