Tartalomjegyzék

Aktuális mérkőzés
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 85, 86, 87 ... 148, 149, 150  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Csüt. Márc. 09, 2006 7:38 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

én csak azt nem értem mért parázik itt mindenki... minden csapatnak vannak gyengébb sorozatai... jó példa erre az arsenal, 40-50 meccsig senki nem tudta legyőzni őket anno, most meg küzdenek azért, h indulhassanak az uefa kupában... az nem érti, h mért Moro és Crouch játszott aki nem nézi a meccseinket... erről csak ennyit.
Administratos

HozzászólásElküldve: Csüt. Márc. 09, 2006 7:07 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem kell aggódni, Rafa összeszedi a csapatot, meg különben is, ha olyan játékosok vannak az öltözőben mint stevie, fowler és carra, akkor egy csapat nem tud megzuhanni. Viszont a második helyben már nem bizom, sztem kevés esélyünk van már rá, de azért szoritok h meglegyen, jól jönne a hosszabb nyár. Viszont a kupa az meglesz, legalábbis bízom benne, az sikerülhet, főleg ha szerencsénk is lesz a sorsolással.

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
morti
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Márc. 09, 2006 5:23 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem történt semmi más, mi kihagytuk a helyzeteket ők berúgták...Van ez így...
Tavaly Beníteznek sikerült taktikailag megvernie a mezőnyt, idén Koemannak sikerült megvernie Benítezt...
Egyszerű dolgok, a lényeg most, hogy ne roppanjon össze a csapat, mert még szeretnék idén ünnepelni egy FA kupa sikert és egy bajnoki 2. helyezést!!! Laughing
Bár ahhoz most nagyon össze kell kapni magunkat és kezdeni vmit ezzel a csatárpárossal, mert úgy is ők fognak játszani, hogy rúgjanak végre gólt...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Garnett
Stylefan

HozzászólásElküldve: Csüt. Márc. 09, 2006 5:06 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Áhhhhhhhh fasz ki van!!!! Ien egy szart VÁÁÁÁÁÁÁÁÁá Crying or Very sad
Nem baj FA kupa azért is meglesz!!!
Egyébként télleg innen nem lehet tudni semmit mér úgy van a csapat ahogy van Benitez tudja de KÖNYÖRGÖm mér van az hogy CROUCH orrba szájba erőltetve van??? meg már MORO is minek hoztuk vissza Fowlert ha nem játszik Cisse-ről nem is beszélve, rejtély számomra hogy ő mér nem játszhat csatárt hanem szélsőt kell játszania...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
royalliver
Stylefan

HozzászólásElküldve: Csüt. Márc. 09, 2006 4:50 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bocs, valamit elrontottam az elözö szövegben...Smile
szoval továbbra is hű tagja maradok a világ leglelkesebb és legfrankóbb szurkolótáborának:)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
royalliver
Stylefan

HozzászólásElküldve: Csüt. Márc. 09, 2006 4:46 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na szóval ahhoz képest, hogy el sem indulhattunk volna a bl-ben szerintem ez nagyon szép eredmény.És már ma is sok "nem pool "drukkertől kaptam ilyen megjegyzéseket, hogy: ezért kellett nektek könyörögni a bl indulásért?...ebben is van mondjuk valami igazság...mert a korai szezonkezdésnek nem sok haszna volt...de ez a megjegyzés akkor lett volna hatásosabb ha már korábban elhasaltunk volna...
na mind1 most fog csak igazán kiderülni, hogy ki igazi pool drukker, mert azok akik csak azért szurkoltak nekik mert bl győztesek voltak, azok most rászállnak egy következőm esélyesre...
remélem meg lesz a 2. hely a bajnokságban és ezzel talán meg lehetne mutatni, hogy azért tudunk valamit...Very Happy
nah az biztos hogy én továbbra is hű híve maradok a világ legjobb szurkolótáborának:D
go reds
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Márc. 09, 2006 3:38 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát a tegnapi nap pocsék volt:( nagyon nagyon sírtam, nagyon pocsék kedvem volt ma is. Tegnap amikor bekaptunk a második gólt fantasztikus volt hallani a közönséget amikor rögtön elkezdték énekelni a You'll never walk alone-t! Szeretem, imádom a srácokat. Csalódás volt a tegnapi nap igza,de megnyerik majd remélem az fa-t és a bajnokságban a másodikak leszünk!
GO REDS!

SadSadSadSad
zen68
Reserve

HozzászólásElküldve: Csüt. Márc. 09, 2006 2:56 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A továbbiakban Hajrá Lyon !!! Már régóta figyelem ezt acsapatot, igazából mióta Huli az edzőjük , és meg kell mondanom nem semmi amit művelenek a pályán !!!! Véleményem szerint Barca-Lyon döntő lesz, amennyiben a holnapi sorsolás közbe nem szól !!!

Amúgy meg HAJRÁ LIVERPOOL !!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Csüt. Márc. 09, 2006 11:10 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát srácok...
életem legszarabb nőnapja..ráadásul a meccset sem tudtam nézni...
katasztrófa...
pár dolog azért kárpótol....
kiesett a CSelzí a Bájern..meg a REal....
Smile))
de mi is:((((((((((((és a tökömbe.....fujjj:(
elgem van....
mienek voltak a játékosok?sokkal jobb volt a Benfica?
írjatok.....léccii
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Márc. 09, 2006 6:43 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én azt mondom nem baj!!!Igy legalább foglalkozhatunk a bajnoksággal és a FA kupával

Ez végül is igy iagzságos,tavaly megynyertük most búcsúztunk.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Csüt. Márc. 09, 2006 12:23 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ugyanez az aljas tetű bíráskodás volt a vk döntőben is... no comment...
Administratos

HozzászólásElküldve: Csüt. Márc. 09, 2006 12:20 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem annyi az uccsó hozzáfűznivalóm ehhez a kibaszott estéhez, hogy:

1. A romajilók jussanak minél tovább, kiejtve a majomkodó barcát(sorry, angolmánia) meg az olasz gyökereket.
2. Remélem az Urchins és egypár fanatikus most szépen futball faktorba vált és előhívja stanleyt, aztán egypár lime street melletti sikátorban eltévedt portugál az intenzíven végzi. Bár ezek inkább elfutnak a balhé elől, ezek meglátnak két megtermett angol huligánt, visszafutnak liszabonba. És igen, kit érdekel, mégha aljas késelők is vagyunk.
3. Nekem semmi bajom nem volt Koemannal, de asszem jobb ha a száját befogja.
4. Hogy mennyire szánalmas ez az uefa(és a fifa is), a bírok mindenütt barmok, itt meg kétszeresen az volt ez az olasz paraszt. Mi a francért nem lehetne itt is videóbírót kérni. Nem tárgyalni kell ott fent a szép svájcban, hanem megvalósítani. A tizenhatos azért büntetőterület, mert ha ott szabálytalanság van, be kell fújni.
5. Rafa ne kezdjen az interjúban a jövő csapatáról beszélni, mert meguntuk asszem, gólt kell rúgni nem magyarázni.
6. Remélem a magyar "liverpool szurkolók" tábora most egy kicsit megcsappan.
7. ynwa forever

úgyhogy a bl-t, meg ezt az estét ezzel lezártnak tekintem idénre.

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
zooey
Fan

HozzászólásElküldve: Csüt. Márc. 09, 2006 12:18 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Smile
Vissza az elejére
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Csüt. Márc. 09, 2006 12:17 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

zooey írta:
Igazad van,
szerencse nélkül sajnos nem megy.
és nekünk mostanában egyáltalán nincs.

néha előfordul Razz
Fan

HozzászólásElküldve: Csüt. Márc. 09, 2006 12:13 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igazad van,
szerencse nélkül sajnos nem megy.
és nekünk mostanában egyáltalán nincs.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 85, 86, 87 ... 148, 149, 150  Következő
86 / 150 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.