| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Márc. 13, 2006 10:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Csilla írta: | | Fowler13 írta: | | Nekm már kezd elegem lenni abból hogy Benitez mindig azt mondogatja ,hogy :Előre kell tekintenünk.Ez a mondat már lejárt lemez nem ezt kell mondani,hanem tenni is érte!!!!!!!!!!! |
Az a baj a mi magyar mentalitásunkkal hogy nincs türelmünk, ezért bántjuk most Rafa-t, Petert és mindenki mást.
Észrevettem hogy vagy év elején vagy év végén van nagyobb hullámvölgy a csapaton amikor egyszerűen tehetetlenek a pályán a srácok. |
Ez a magyar mentalitás dolog akkora hülyeség, legalábbis szerintem. Angliában ugyanugy mindenkinek megvan a rossz véleménye is, nem csak a jó, és igy van ez spanyolországban, meg mittomén, fehéroroszországban is. Amugy én azt mondom, h nem kell Rafat bántani, nagyon sokat ért a focihoz, tudja mit csinál _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Hétf. Márc. 13, 2006 8:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| StevieTheGod írta: | Jahh és morti a végleges kezdő!!(szerintem)
----------------Pepe------------------
----Carra---Hyypia--Traore---
--------Hamann--Xabi----------
------------Gerrard-------------
Luís----------------------Kewell
-------Fowler-----Cissé--------
kráucsot meg el kellene küldeni a picsbe.!! |
Riise kellene Traoré helyett és Finnan is elférne itt valahogy! _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
StevieTheGod King of the Kop

Csatlakozott: 2006.01.29. Vasárnap 18:09 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: KINGS TOWN
|
Elküldve: Hétf. Márc. 13, 2006 8:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jahh és morti a végleges kezdő!!(szerintem)
----------------Pepe------------------
----Carra---Hyypia--Traore---
--------Hamann--Xabi----------
------------Gerrard-------------
Luís----------------------Kewell
-------Fowler-----Cissé--------
kráucsot meg el kellene küldeni a picsbe.!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
StevieTheGod King of the Kop

Csatlakozott: 2006.01.29. Vasárnap 18:09 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: KINGS TOWN
|
Elküldve: Hétf. Márc. 13, 2006 8:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Itt is elmondom!!
Cissét má lassan be kellene tenni a kezdőbe!!Mert krucs nem csinált semmit 12 meccsen 1 gól kivételével!
Cissé pedig a legdrágább igazolása a poolnak!!
Meg mien volt tegnap a kezdő!!
Ahogy beállt Kewell és Fowler(aki a gólnál a labdát szerezte)
mien jól jáccottak má!
És mi az hogy nincs csatár??
Cissé-Fowler +Sinema(kölcsön),moro,melleor meg a balfax!!
Nincs gond a csapatnál mert amikor beálltak ketten mien jól jáccotak má!Kewellt meg kihagyni nem is mondom mi!!A legjobb formában ő van!!
Ja és ha Benítez ezt folytatni fogja akko Císsé elmegy ami qvanagy veszteség lenne!!!
Fowler-Císsé-Kewell-Luís ezzel mindent vinnének!!
De krucs csak ugrál a védőkre és kihagyja a 100%os helyzeteket mint tegnap!!
Rezegni fog a léc!
LIVERPOOL 4EVER!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Hétf. Márc. 13, 2006 7:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem azt tűnt fel, hogy korán kezdtük a szezont ami a felkészülést is összezavarta és most meg elöbb elfáradtak a srácok... Félek, h ez a válogatott játékosaink teljesítményére is kihat majd a vb-n...
szerdán végre szerencsénk lesz és egy jó meccsen kilábalunk abból a gödörből, amiben fél lábbal vagyunk még csak bent. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Márc. 13, 2006 6:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler13 írta: | | Nekm már kezd elegem lenni abból hogy Benitez mindig azt mondogatja ,hogy :Előre kell tekintenünk.Ez a mondat már lejárt lemez nem ezt kell mondani,hanem tenni is érte!!!!!!!!!!! |
Az a baj a mi magyar mentalitásunkkal hogy nincs türelmünk, ezért bántjuk most Rafa-t, Petert és mindenki mást.
Észrevettem hogy vagy év elején vagy év végén van nagyobb hullámvölgy a csapaton amikor egyszerűen tehetetlenek a pályán a srácok. _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csilla King of the Kop

Csatlakozott: 2005.11.25. Péntek 20:56 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Márc. 13, 2006 6:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| bídzsé írta: | Azt hiszem a támadójátékunk sablonos, egysíkú (sorolhatnám még a negatív jelzőket) és éppen azért, mert a Crouch játékára alapoz. A tegnapi meccsen ez ismét bebizonyosodott. Defenzívek voltunk, Peter nem tudta megtartani a labdákat elöl és nem tudta helyzetbe hozni a társait. Nem Crouch ellen, hanem a kiismerhető taktika ellen beszélek. PC jó focista, hasznosan játszik, de nem befejező csatár. Néha legalább próbálhatnánk két gyors és gólérzékenyebb csatárral felállni. Nagy szükségünk lenne egy Henry képességű csatárra. Tegnap újra ő vert meg bennünket. Az idén nem érdemelnénk második helyet, hisz a rangadókon (Chelsea, MU, Arsenal) megint csak négy pontot szereztünk és 14-et buktunk. Tartok tőle, hogy a bronzért is meg kell küzdenünk...! Ne legyen igazam! Talán a kupameccsekre fel tudunk pörögni!  |
Nálad van a pont én is erre gondoltam csak nem tudtam ilyen jól megfogalmazni a gondolatot.
Abban is igazad van Kirky hogy nem csak Peter veszítette el a meccset, de ezt írtam is. Engem az bosszantot hogy amikor előre lehetett volna passzolni a labdát ő akkor is visszafelé játszotta Garciában az bosszantott hogy nem volt labdabiztos. Rengeteg labda elpattant tőle. Amúgy az a futó mennyiség amit támadáskor produkáltak a srácok az nagyon kevéske volt, az Arsenal sokkal többet mozgott jobban helyezkedtek. _________________ Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
wanted Stylefan
Csatlakozott: 2006.03.12. Vasárnap 21:53 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Márc. 13, 2006 5:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Kirky írta: | Csilla: nem kell megint a bűnbakod látni Crouchban, ez egy csapatjáték és a csapat veszített nem Crouch... erről oldalakat lehetne írni, h mi volt a probléma, csak az a baj, h itt sokan azt hiszik h a srácok és Benitez nem tudja mit kellene tenni... az az igazság h tudják ők, csak a pályán nem olyan könnyű megvalósitani...
Amúgy lehet, h hülyén emlékszem hülyén láttam, de Alonso egész meccsen csúszkált, mintha jégen lett volna a mérkőzés és a második sárga elötti szitunál elég furcsán esett neki az ellenfélnek... és abból kiindulva, hogy mennyire próbált valamit magyarázni a bírónak én úgy éreztem h inkább elcsúszott mint elkésett a becsúszással... de lehet h hülye vagyok! |
De ettől függetlenül kellene végre egy rendes, gólerős csatárt igazolnunk, mert Moro sem az igazi... Eddig nem sok vizet zavart.
Tényleg csúszkált Xabier, nem emlékszel hülyén Amúgy sem szokott így beleszállni az emberbe, mert nem olyan típus. De nemcsak Xabi, hanem Luis Garcia is csúszkált. Reméljük "felépülünk" a szerdai meccsig. Mikor lesz amúgy FA-Kupa mérkőzésünk? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Hétf. Márc. 13, 2006 5:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Nekm már kezd elegem lenni abból hogy Benitez mindig azt mondogatja ,hogy :Előre kell tekintenünk.Ez a mondat már lejárt lemez nem ezt kell mondani,hanem tenni is érte!!!!!!!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Hétf. Márc. 13, 2006 2:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
bidzsé teljesen egyetértem.Mondjuk most talán tényleg a kontrákra kellett volna beállni, de nem volt gyors ember Crouch mellett akinek le tudta volna fejelni...sajnos minden labdához késve értünk oda, látszik a srácokon, hogy elfáradtak...nemhiába, már 50 meccs van a lábukban...de nincs mit tenni, tovább kell hajtani, hogy legalább a 3. hely megkegyen, mert ha így folytatjuk még az is veszélyben lehet...
GO REDS! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bídzsé Reserve
Csatlakozott: 2005.08.24. Szerda 12:28 Hozzászólások: 49 Tartózkodási hely: Szolnok
|
Elküldve: Hétf. Márc. 13, 2006 9:47 am Hozzászólás témája: |
|
|
"nem kell megint a bűnbakod látni Crouchban, ez egy csapatjáték és a csapat veszített nem Crouch... erről oldalakat lehetne írni, h mi volt a probléma, csak az a baj, h itt sokan azt hiszik h a srácok és Benitez nem tudja mit kellene tenni... az az igazság h tudják ők, csak a pályán nem olyan könnyű megvalósitani... "
Kirky! Továbbra is egyről beszélünk és azzal amit leírtál teljesen egyetértek. De. Azt hiszem a támadójátékunk sablonos, egysíkú (sorolhatnám még a negatív jelzőket) és éppen azért, mert a Crouch játékára alapoz. A tegnapi meccsen ez ismét bebizonyosodott. Defenzívek voltunk, Peter nem tudta megtartani a labdákat elöl és nem tudta helyzetbe hozni a társait. Nem Crouch ellen, hanem a kiismerhető taktika ellen beszélek. PC jó focista, hasznosan játszik, de nem befejező csatár. Néha legalább próbálhatnánk két gyors és gólérzékenyebb csatárral felállni. Nagy szükségünk lenne egy Henry képességű csatárra. Tegnap újra ő vert meg bennünket. Az idén nem érdemelnénk második helyet, hisz a rangadókon (Chelsea, MU, Arsenal) megint csak négy pontot szereztünk és 14-et buktunk. Tartok tőle, hogy a bronzért is meg kell küzdenünk...! Ne legyen igazam! Talán a kupameccsekre fel tudunk pörögni!  _________________ Forever 'Pool! Go Reds! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kirky VIP

Csatlakozott: 2005.10.06. Csütörtök 9:41 Hozzászólások: 431 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Hétf. Márc. 13, 2006 1:07 am Hozzászólás témája: |
|
|
Csilla: nem kell megint a bűnbakod látni Crouchban, ez egy csapatjáték és a csapat veszített nem Crouch... erről oldalakat lehetne írni, h mi volt a probléma, csak az a baj, h itt sokan azt hiszik h a srácok és Benitez nem tudja mit kellene tenni... az az igazság h tudják ők, csak a pályán nem olyan könnyű megvalósitani...
Amúgy lehet, h hülyén emlékszem hülyén láttam, de Alonso egész meccsen csúszkált, mintha jégen lett volna a mérkőzés és a második sárga elötti szitunál elég furcsán esett neki az ellenfélnek... és abból kiindulva, hogy mennyire próbált valamit magyarázni a bírónak én úgy éreztem h inkább elcsúszott mint elkésett a becsúszással... de lehet h hülye vagyok! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Márc. 13, 2006 12:51 am Hozzászólás témája: |
|
|
| wanted írta: | | LFC5 írta: | Nem vagyok megelégedve. Az első félidőben nagyon pocsékul játszottunk, nem értették meg egymást, a labdát eladtuk, passzok pontatlanok voltak, mintha nem is a Liverpool játszott volna. Második félidő: támatgattunk,de a kontrákból mázli hogy nem kaptunk gólt...Stivie szép passzt adott García jól fejelt...gondoltam ilyenkor simán bevarrunk mégegyet és nyerünk...erre meg...Alonso hülyesége...Gerrardot nem bántom, előfordul, ő még sohasem hibázott, előfordul...Majd a kövi meccsen bizonyításképp 200%ot nyújt és lő vagy 3 gólt:) a Következő meccsek már nyerhetők nincsenek nagyon nagy csapatok. Szerda Fulham, vissza kell vágni, Vasárnap Newcastle... meglehet a 2ik hely a MU talizik a Chelseával, az Arsenallal meg a Totthenhammel...botlani fog...
Kezdő 11ről nem mondanék véleményt...
GO REDS! |
Persze, egyetértek, de azért Alonsot sem szabad bántani, nem ő miatta kaptunk ki! Rossz ütemben érkezett, ez is megesik, és valljuk be, ő sem az az ember, aki mindig benne van az ilyenekben! De Gerrardot sem bántom. |
Az nem rossz ütem volt, hanem ostobaság, majdnem egy héttel elkésett. Sajnos ma elpattant Xabi agya, ilyet nem szabadna csinálni serdülő c-ben sem. Na de mind1 mostmár, megtörtént, előre kell tekinteni, szerdán az Anfieldre látogat a Fulham, azzal a meccsel kell foglalkozni _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Vas. Márc. 12, 2006 10:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Mint mondtam, regelős lett a hozzászólás, reméljük az igazi tagokat ez nem tartja vissza, hiszen mindössze 10 másodperc a reg.
Belefáradtunk az állandó balfaszirtásba.
Reméljük megértitek. _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Vas. Márc. 12, 2006 10:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | Ha kikapnak a balfasz mancsok a ruszkiktól, mi is megyünk beszólni a hírekhez való hozzászólásoknál?
Én csak azt nem értem mi a fasznak élvezik ezt. Asszem regisztrálós lesz a hosszászólás, mert unni kezdjük a beszólogatást. |
Szarni kell rájuk jó nagyot és ne süllyedjünk le az ő szintjükre! Mi mindenben jobbak vagyunk náluk! _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|