Tartalomjegyzék

Aktuális mérkőzés
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 148, 149, 150  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 15, 2006 7:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Meccs.... NEmsokára kezdődik Smile Megkezdem a megszokott tippeléseket a kezdőre vonatkozóan...

Raina
Finnan - Hyypia - Carra - Warnock
Kromkamp - Hamann - Gerrard - Kewell
Garcia - Fowler

cserék: Duu Dudek , PC, Traore, Anderson, Moro
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 15, 2006 12:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Owen jó játékos és drága ezért nem fog visszajönni ha akar akkor sem!
Owen a 'pool múltja és most szerintem azzal kéne törödni hogy Císsét megtartjuk, és talán igazoljunk egy kevésbé nagy nevet aki viszont sikerre éhes!(pl. Roberts)
Jahh és visszatérve Kewellre nem Kewellt kellene szerintem kitenni a csapatból hanem taktikát változtatni!Ezt igazolja mikor de ezt má mondtam beállt Kewell és Fowler kicsit megélénkült a támadójáték és ezt Benítez is látta!Kérdés mért nem így küldte pályára a csapatot.
Na remélem ma a Fulham nem jelent nagyobb akadályt!
GO GO REDS!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 14, 2006 11:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

morti írta:
Kirky jó a vicces képed iwiwen!!! Laughing Laughing Laughing

Amin én vagyok? Ja az elég vicces Smile Smile

"de ilyet mondasz hogy Kewellnek nincsenek jó beadásai az lehet de hogy a csapat legjobb szélsője az is biztos a beadásai is jók(arsenal ellen Garcia kaspáslövése elött a beadás ki helyen nagy megoldás!!!)"

hát nem tudom, egy szélsőnek meccsenként legalább 10 használható beadásának kellene lennie, egy ilyen taktikai rendszerben meg még több. LEgalábbis véleményem és tapasztalataim szerint. Az h az utolsó öt meccsből egy beadást tudunk kiemelni az nem vigasz. Lehet, h ennyiből a csatárainknak meg kellene mindet oldani, de pl. mindenki Henryról áradozik itt, tény h jó játékos, piszokul jó, de ha megnézted a meccset vasárnap akkor láthattad h 10-15(ha nem több) helyzetből tudott két gólt szerezni, abból a második elég nagy potya... és ezzel szerintem érthető h mire akartam célozni, amúgy meg Owen ügyből már nekem is elegem van, úgysem lesz rá pénzünk mert a newcastle nem fog aprópénzért megválni tőle... legjobb az lett volna ha nem hagy itt minket... Cisse meg egyáltalán nem biztos h máshol ontaná a gólokat, eddig még csak a francia bajnokságban ontotta a gólokat és az meg sem közeliti az angol bajnokság szinvonalát... Attól függetlenül jó játékos, nagyon imádja a klubot és ezért mi is nagyon imádjuk, de most nem játszik sokat és nem erről kellene szólnia a dolgoknak... főleg nem Owenről...
Administratos

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 14, 2006 8:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem fogom mégegyszer elmondani h mit gondolok erről az owen őrületről, nem is akarom. Viszont azt muszáj megemlitenem h barosnak nem ment itt a játék. 3 évig próbálkozott, egyszerűen nem illett a csapatba se Houllire, se Rafa edzősködése alatt. Az igaz h sokat volt sérült, és ez is közrejátszott abban, hogy nem tudott beilleszkedni, de az h most viszonylag jól megy nek a villában az nem rafa hozzá nem értését mutatja, hanem azt h baros jobban tudja kifejezni önmagát ott. (jó hülyén fogalmaztam). Kewell tényleg jó játékos, gólerős, hajt, meg minden, de beadni elfelejtett, és van ugy h a cseleivel csak hátráltatja a csapatot. Joaquin meg sajnos maga jelentette ki h esze ágában sincs angliába igazolni. Amugy sztem is a szélsőjátékot kéne megerősíteni, monnyuk bolo v riise baloldalon, jobboldalon luis, meg kéne venni majd valakit. Csatárt újat nem kell venni, bár nem ártana azért megemberelniük magukat.

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 14, 2006 6:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

2 dolgot szeretnék baromira:
1. amit REina mondott.-.kell egy Henry szintű csatár.,..sajnos nincsen igazán jó csatárunk...
2. Luis Garciának minsig kezdőnek kell lennie, mert akkor Sztivi behúzódik középre...neki ott kell játszania..az az ő helye...
+1...szal sztem nem mindig Crouchnak kellene kezdeni...mondjuk Fowler Cissé...vagy vmi ilyesmi...
nem???Razz
GO REDS!!!!!!!!!!!
We're never gonna stop!
King of the Kop

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 14, 2006 6:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bocs Kirky eszem ágában sincs megsérteni téged és senkit innen mert mind 'poolosok vagytok, de ilyet mondasz hogy Kewellnek nincsenek jó beadásai az lehet de hogy a csapat legjobb szélsője az is biztos a beadásai is jók(arsenal ellen Garcia kaspáslövése elött a beadás ki helyen nagy megoldás!!!),gyors,él a játékkal és naon GÓLERŐS ami most naon kell.

És visszatérve arra gondolatra hogy a taktika--szerintem Cissé-Fowler(két robbanékony és eredményre éhes valamint motivált csatár) és Kewell-Luís ez a párosítás elől igen nyerő lenne Gerrard,Alonso osztogató szerepben!!!(magam a gyönyör lenne a pályán Embarassed )
De csatárkérdés remélem visszajön Owen és ha nem szívesen látnám itt Robertset a wigan csatárát is.

De ha Císsét elkergeti Benítez ami egyre valószínűbb akkor ontani fogja a gólokat mi meg sírunk hogy elengettük--sok csapatnak van szüksége ilyen támadóra!(nekünk is)
Baros elengedése is nagy hiba volt és szerintem Sinema(lehet hogy rosszúl írom) kölcsönadása is.De hát ez van és kívánom hogy kráucs legyen sikeresebb de ne Cissé kiszorításával!
REDS 4EVER!! Very Happy
Vissza az elejére
morti
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 14, 2006 5:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kirky jó a vicces képed iwiwen!!! Laughing Laughing Laughing
Vissza az elejére
manders
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 14, 2006 2:27 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A BL döntős Gerrard fejes óta nekem Cisse és Luis Garcia jut eszembe. Szuperkupa döntő hosszabítás Cisse végig fut a szélen egy tökéletes beadás és egy tökéletes fejes. 3-1...
"We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!"
Vissza az elejére
bídzsé
Reserve

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 14, 2006 2:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Egyetértek veled. Ehhez a taktikához valóban kellene két jó szélső futó ember és nem biztos, hogy új csatár(ok). Játszhatna akár Finnan jobb futót, vagy erre a posztra igazolhatnánk mondjuk Joaqin-t (nem biztos, hogy jól írom a nevét) a Betisből. Bolo felépülésével megoldódhatna a bal szárnyunk szélső játéka. De mindezek ellenére az alap problémán, márhogy nincs más támadó felállásunk, ill. taktikánk ez semmit sem változtatna. Legfeljebb az eredményességen. Mondjuk ez nem mellékes, mert ha az idén ezzel a taktikával eredményesebbek lettünk volna, akkor most nem erről beszélgetnénk... Bízom Rafaban és bízom a csapatunkban, mint évtizedek óta mindig is tettem! Wink
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 14, 2006 11:02 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

mennyivel másabb lenne a helyzet, ha lenne két olyan szélsőnk(vagy több) akik tudnak rendesen beadni oldalról és mondjuk Moro és PC tudna rendesen fejelni. Nagyon kedvelem Kewell-t, de arról mért nem beszél senki, hogy helyette kellene más, mert a beadásainak 90% a kapu mögött landol? az ilyen labdákból a legögyesebb csatár sem tud mit kezdeni. Abban igazad van, h a mostani taktika nem mindig megfelelő, de akkor is be kell látnunk, hogy a tavalyinál így is eredményesebb eddig. Amúgy meg nem mondanám, h Pc annyira rossz formában lenne, Benfikusz ellen is fejelt két kapufát szinte a semmiből.

Kromkamp szerintem jó szélső lenne ,de alig játszott még 3-4 meccsen még kicsit bátorodnia kell. Sokat passzol hátra, de amikor elindul előre az nagy részben jó szokott lenni és már most több jó beadása volt mint Cissenek és Kewellnek együtt.

Ezzel együtt azt is mondhatnánk, h a taktika valószínüleg jó és úgy tűnik eredményes is lenne vagy lesz majd még ennél is, csak nagy szerepe van ebben a szélsőknek, és nekünk igazából talán Zenden az egyetlen klasszikus szélsőnk,de ő is sérült. vagy esetleg még Riise, de neki meg hátvédet kell játszania, mert ha nem ő van ott akkor átjáróház a védelmünk néha. Komolyan mikor láttunk egy olyan beadást a szélsőinktől mint Riise beadása Gerrardnak a BL döntőben az első gólunknál???? Valószínüleg 10 oylan beadásből Moro vagy PC 6-7 -et befejelne , de személy szerint idén nem nagyon emlékszem ilyenre. Nah de! lényeg a lényeg! Smile Küzdenünk kell tovább és legalább a harmadik helyen maradnunk! FA Kupában meg amig lehet addig menetelni!
Go Liverpool FC!!!
Reserve

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 14, 2006 10:12 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

"Ami már nagyon nagyon lerágott csont a Crouch téma. Nem véletlenül lett válogatott, nem véletlenül rúgott tavaly annyi gólt és nem véletlenül került hozzánk. Lehet, hogy nem azt teszi amit sokan elvárnak, hogy 10 méterről kidönti a fejese a kaput, de vannak jó mecsei. Everton elleni meccsek környékére ha visszagondolok igen is ment neki a szekér. Mostanában visszaesett és itt vissza is érek az elejére. Több lehetőség kellene a játékosoknak, és több bizalom." (Manders)

Igazat adok neked, hisz PC válogatott szintű játékos, nem véletlenül került oda. De...! Majd nézd meg a válogatottban mikor fog játszani (vagy eddig mikor játszott) Csak és kizárólag akkor, ha a taktika ezt kívánja. Crouch általában nem lesz az angol válogatottban kezdő, a taktikát nagymértékben meghatározza az ő középső játéka. Nem egy labdazsonglőr, nem egy virtuóz befejező csatár, de ha a taktika azt kívánja meg, hogy a szélről (nem hátulról!) belőtt labdákat a kapu előtt befejezze vagy lefejelje az érkező játékosoknak, akkor az ő játéka nem lehet kérdéses a válogatottban sem. Itt érzem a nagy különbséget a Pool és a válogatott játékában. A vörösöknél általában kezd és a taktika amit az ő játékával játszunk, túl ötlettelen és sablonos. Egyszerű erre a taktikára felkészülnie az ellenfélnek. Az előre gyötört labdákat a földön nem képes előre, vagy oldalra megjátszani, hisz termeténél fogva nem gyors és fordulékony. Ezért nagyon sokszor a kapunak háttal állva visszafelé játsza meg azokat. Ha a tizenhatoson belülre ívelik a labdát oldalról, sőt sokszor hátulról, akkor a darálóban kicsi esélye marad arra, hogy egyedül maradva góllal fejezze be az akciót, vagy gólt érően hozza helyzetbe a többi csatárt. Egyszerű védekezni ellene. Ez a taktika olyannyira a sajátunk az idén, hogyha PC nem játszik, akkor a helyén Moronak ugyanez a feladata. Ilyenkor szoktuk volt mondani, hogy a Morientesnek nem fekszik az angol bajnokság. Szerintem meg nem fekszik neki ez a stílus! Cissét nem játszatja Benitez középen. Miért nem? Cissé sokszor csak szélről "kiszolgálója" a PC-re épülő támadójátéknak. Mi meg szidjuk, hogy nem gólerős...! Meg csodálkozunk, hogy elkívánkozik. Amikor kritikus vagyok szeretett csapatommal, akkor ezért vagyok az. A túlságosan statikus játékunk helyett ezért kívánok sokszor két gyors és virtuózabb csatárra épülő támadójátékot. Ebbe Peter nem fér bele...! Nem biztos, hogy kellenek új csatárok! Lehet, hogy csak az ellenfél függvényében kéne támadó taktikát választani. Nagyon nagy edző Benitez, mióta nálunk van nekem személy szerint a legnagyobb, ezért bízom abban, hogy megtalálja a megoldást. Nagyon sajnálnám, ha Cissét (a legdrágább játékosunkat) áron alul kellene eladnunk azért, mert nem kap lehetőséget és emiatt elkívánkozna. Látnunk kell a fejlődést tavalyhoz képest, és türelmesnek kell lennünk a csapattal. Bízom az FA kupában. Nem akartam ilyen hosszú lenni, csak a véleményemet szerettem volna megosztani veletek. Biztosan nincs mindenben igazam, de vitaindítónak megfelelhet. Várom észrevételeiteket.
wanted
Stylefan

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 14, 2006 7:46 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

morti írta:
Nekem a kedven kezdőm ez lenne, ha mindenki egészséges lenne:
----------------------------Reina--------------------------
-----Finnan-----Carra-----------------Sami----Riise----
------------------Gerrard--------Xabi--------------------
----Luis--------------------------------------Kewell------
-----------Fowler----------------------Cissé--------------

Na most ez a csapat még annyiban változhatna, hogy Gerrard ki a jobb szélre és a helyén Sissoko ha egészséges...De az a csapat még sokára állhat össze... Crying or Very sad

Gerrard szerintem nem való a szélre, jobban megy neki középen, mert irányító. És Riise mikor gyógyul fel? Ő is nagyon hiányzik a keretből.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
manders
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 14, 2006 12:52 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Részben mindkettőtöknek igaza van. Ez tényleg nem a Fifa 06, hogy beállítunk 11 embert és egy este alatt végignyomjuk a Premierleaguet. Egy focista sem tud júliustól-májusig kiemelkedően, sőt még átlagban jól focizni sem. Erre se Crouch, se Gerrard, se Ronaldinho, se Lampard nem képes. El kell ismerni, hogy msot kicsit elfáradtunk. Az őszi-téli nagy menetelés sokat kivett a csapatból, hisz akkro kettesével lépdeltünk fel a tabellán hétről hétre. Benitez itt érzem kicsit hibásnak, mert a kimerült emberek helyére úgymond éhes embereket kellett volna tenni. Idetartozhatott volna akár Cisse, akár Sinama is. Lehet, hogy Cisse nem él felhőtlen magánéletet sok a probléma vele, de több lehetőséget kellene kapnia. Egy nagyon jó játékos aki még teljes szezonon keresztül nem bizonyíthatott nálunk. Néha már tényleg vicces, hogy egy olyan szintű játékos a keretbe nem fér be. Szomorú látni, hogy gyakorlatilag derékbatört a pályafutása. Rafa Dudek esetében is hibás. Jerzy már hozott össze pár vereséget az évek során, nem is a legjobb kapus, de amit a csapatért tett tavaly a BLben és főleg a döntőben azért az többet érdemelt volna. Ki hitte volna Sevcsenko 120. percbeni lövésénél, hogy a fantasztikusan védő Dudek leközelebb csak Februárban fog újra kapuba állni ??!! Egy esélyt mnidenképpen érdemelt volna. Nem mintha bármi gondom is lenne Reinával, de azért ez mégsem járja. Miért van az, hogy elmennek tőlünk a csatárok és hirtelen elkezdik a gólokat lődözni. Baros...Sinama Pongolle...Mellor. Morientes idejött gólkirályként és talán ha 5x betalált 1,5 év alatt. És már nem lehet arra fogni, hogy még nem illeszkedett be, nem szokta meg ezt a stílust. Ha ennyi idő alatt nem sikerült akkor kár pocsékolni az időt. Ami már nagyon nagyon lerágott csont a Crouch téma. Nem véletlenül lett válogatott, nem véletlenül rúgott tavaly annyi gólt és nem véletlenül került hozzánk. Lehet, hogy nem azt teszi amit sokan elvárnak, hogy 10 méterről kidönti a fejese a kaput, de vannak jó mecsei. Everton elleni meccsek környékére ha visszagondolok igen is ment neki a szekér. Mostanában visszaesett és itt vissza is érek az elejére. Több lehetőség kellene a játékosoknak, és több bizalom. Kicsit hosszú lettem bocs Embarassed de már kezd unalmas lenni, ha kikapunk rögtön célkeresztbe kerül pár játékos kicsit jogtalanul. Ettől függetlenül szükség lenne átalakításokra a nyáron.
"We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!"
Vissza az elejére
Kirky
VIP

HozzászólásElküldve: Kedd. Márc. 14, 2006 12:27 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

StevieTheGod írta:
Itt is elmondom!!
Cissét má lassan be kellene tenni a kezdőbe!!Mert krucs nem csinált semmit 12 meccsen 1 gól kivételével!
Cissé pedig a legdrágább igazolása a poolnak!!
Meg mien volt tegnap a kezdő!!
Ahogy beállt Kewell és Fowler(aki a gólnál a labdát szerezte)
mien jól jáccottak má!
És mi az hogy nincs csatár??
Cissé-Fowler +Sinema(kölcsön),moro,melleor meg a balfax!!
Nincs gond a csapatnál mert amikor beálltak ketten mien jól jáccotak má!Kewellt meg kihagyni nem is mondom mi!!A legjobb formában ő van!!
Ja és ha Benítez ezt folytatni fogja akko Císsé elmegy ami qvanagy veszteség lenne!!!
Fowler-Císsé-Kewell-Luís ezzel mindent vinnének!!
De krucs csak ugrál a védőkre és kihagyja a 100%os helyzeteket mint tegnap!!
Rezegni fog a léc!
LIVERPOOL 4EVER!!

miről beszélsz...??????????????????????? olvasom, felfogom, de nem értem... Azt a csapatot szidod, amelyik klasszisokkal jobb a tavalyinál, nem akarok érvelni, nézz a tabellára... ez nem úgy megy ám mint a fifa2006-ban, hogy beállítod Cisse-t nyomod a sprint gombot és bajnokságot nyersz... Benitez tudja mit csinál és ha tavaly óta ennyit fejlődtünk az általad balfaxnak nevezett "szar" csatárral, akkor barátom akárhogy nézem ellentmondás van a szavaidban...
Kopite

HozzászólásElküldve: Hétf. Márc. 13, 2006 10:27 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem a kedven kezdőm ez lenne, ha mindenki egészséges lenne:
----------------------------Reina--------------------------
-----Finnan-----Carra-----------------Sami----Riise----
------------------Gerrard--------Xabi--------------------
----Luis--------------------------------------Kewell------
-----------Fowler----------------------Cissé--------------

Na most ez a csapat még annyiban változhatna, hogy Gerrard ki a jobb szélre és a helyén Sissoko ha egészséges...De az a csapat még sokára állhat össze... Crying or Very sad
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 148, 149, 150  Következő
81 / 150 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.