| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Radish Stylefan

Csatlakozott: 2005.06.30. Csütörtök 18:39 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Itthon
|
Elküldve: Csüt. Jún. 30, 2005 6:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nemtudjátok hogy most marad-e vagy nem?
Remélem marad!!! _________________ Csak a Pool meg a Steven!!!!!!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Luis-Garcia Reserve

|
Elküldve: Szer. Jún. 29, 2005 12:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | kruppay írta: | | redwhitekop írta: | A Real bekaphatja(bocs, kruppay..), dde nem viszik sehova. Talán Stevie G meggondolja Michael butasága után...  |
nincs megbocsájtva  |
bocsesz krupi, de engem is kurvára idegesít már a real, elég volt ebből a hülyeségből, kopjanak le a picsába |
osztom a véleményeteket. _________________ Hajrá POOL!!!!
Champions League winner |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kruppay King of the Kop
Csatlakozott: 2005.05.23. Hétfő 20:10 Hozzászólások: 130 Tartózkodási hely: Szigetszsentmiklós
|
Elküldve: Csüt. Jún. 23, 2005 9:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | kruppay írta: | | redwhitekop írta: | A Real bekaphatja(bocs, kruppay..), dde nem viszik sehova. Talán Stevie G meggondolja Michael butasága után...  |
nincs megbocsájtva  |
bocsesz krupi, de engem is kurvára idegesít már a real, elég volt ebből a hülyeségből, kopjanak le a picsába | erre most nem tok mit mondani  _________________ FH Kop Fans
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Jún. 22, 2005 6:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| kruppay írta: | | redwhitekop írta: | A Real bekaphatja(bocs, kruppay..), dde nem viszik sehova. Talán Stevie G meggondolja Michael butasága után...  |
nincs megbocsájtva  |
bocsesz krupi, de engem is kurvára idegesít már a real, elég volt ebből a hülyeségből, kopjanak le a picsába _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kruppay King of the Kop
Csatlakozott: 2005.05.23. Hétfő 20:10 Hozzászólások: 130 Tartózkodási hely: Szigetszsentmiklós
|
Elküldve: Pént. Jún. 17, 2005 4:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | A Real bekaphatja(bocs, kruppay..), dde nem viszik sehova. Talán Stevie G meggondolja Michael butasága után...  |
nincs megbocsájtva  _________________ FH Kop Fans
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Csüt. Jún. 16, 2005 8:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A Real bekaphatja(bocs, kruppay..), dde nem viszik sehova. Talán Stevie G meggondolja Michael butasága után...  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Luis-Garcia Reserve

|
Elküldve: Csüt. Jún. 16, 2005 6:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | kruppay írta: | ha ambramovics steve.g-ra szemet vett...abban a pillanatban megkeresem és én magam verem szét azt a hülye ruszki fejét  |
elég rég nézi, de nem fogja a csapatában látni! |
Steve G. csak a Realba igazol ha elmegy. De már miért emnne el? Jobb csapatban van. Nyert vmit a Real az idén??? neeeeeeeeeeem. Nyert valamit a Liverpool idén? igeeeeeeeen.  _________________ Hajrá POOL!!!!
Champions League winner |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Csüt. Jún. 16, 2005 8:34 am Hozzászólás témája: |
|
|
Mindeközben a Real Madridnál arra készülnek, hogy szerződtessék Steven Gerrardot a Liverpooltól, legalábbis a királyi gárdával igen szoros kapcsolatot ápoló Marca című sportlap információi szerint. A fővárosi újság már korábban beszámolt a blancók érdeklődéséről, most azonban már arról tudósít, hogy a Real tárgyalt Rafa Benítezzel, a Pool spanyol edző-menedzserével, valamint Gerrard ügynökségével, az SFX-szel. Előbbi állítólag úgy nyilatkozott az átigazolásról, hogy "nehéz, de nem lehetetlen ügy", míg az SFX remek kapcsolatokat ápol a madridiakkal a szintén az ő érdekszférájába tartozó Beckham, Owen és Woodgate szerződtetése után.
Gerrard ugyanakkor még megvárja a Liverpool szerződéshosszabbítási ajánlatát, amelyet minden bizonnyal június 27-ig kézhez kap, és csak utána kezd tárgyalni. Lendíthet a spanyolok szekerén, hogy Benítez szeretné megszerezni az utóbbi két évben jóval tudása alatt teljesítő Raúlt, esetleg Gutit is.
Nemzetisport 4ever. Ez hihetetlen gyengére sikeredett tőlük vagy azok hazudtak akik már 1 hete arról beszélnek, hogy Gerrard elfogatta a Pool ajánlatát és csak az aláírás hiányzik róla?? De nem igazából értem Gerrardot sem mert mikor kijelentette, hogy kupákat akar nyerni..... Közben klub szinten egyedül a PL trófea hiányzik a gyüjteményéből. Mostmár nagyon kíváncsi vagyok, ha a Madrid elránt 2 ekkora embert az Anfieldről 1 év alatt akkor..... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kruppay King of the Kop
|
Elküldve: Szomb. Jún. 11, 2005 5:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | kruppay írta: | | redwhitekop írta: | | kruppay írta: | ha ambramovics steve.g-ra szemet vett...abban a pillanatban megkeresem és én magam verem szét azt a hülye ruszki fejét  |
elég rég nézi, de nem fogja a csapatában látni! | "szemet vett" ezt úgy értetem, hogy leigazolja vagy vmi ilyesmi  |
értettem..  | akkor ok  _________________ FH Kop Fans
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Pént. Jún. 10, 2005 11:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| kruppay írta: | | redwhitekop írta: | | kruppay írta: | ha ambramovics steve.g-ra szemet vett...abban a pillanatban megkeresem és én magam verem szét azt a hülye ruszki fejét  |
elég rég nézi, de nem fogja a csapatában látni! | "szemet vett" ezt úgy értetem, hogy leigazolja vagy vmi ilyesmi  |
értettem..  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kruppay King of the Kop
|
Elküldve: Pént. Jún. 10, 2005 8:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | kruppay írta: | ha ambramovics steve.g-ra szemet vett...abban a pillanatban megkeresem és én magam verem szét azt a hülye ruszki fejét  |
elég rég nézi, de nem fogja a csapatában látni! | "szemet vett" ezt úgy értetem, hogy leigazolja vagy vmi ilyesmi  _________________ FH Kop Fans
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Jún. 10, 2005 3:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| kruppay írta: | ha ambramovics steve.g-ra szemet vett...abban a pillanatban megkeresem és én magam verem szét azt a hülye ruszki fejét  |
elég rég nézi, de nem fogja a csapatában látni! _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kruppay King of the Kop
|
Elküldve: Pént. Jún. 10, 2005 2:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ha ambramovics steve.g-ra szemet vett...abban a pillanatban megkeresem és én magam verem szét azt a hülye ruszki fejét  _________________ FH Kop Fans
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Csüt. Jún. 09, 2005 10:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Úgy legyen, de én azért félek abramovicstól, ha nem indulhatunk a bl-ben, és a bajnokságban sem fejlődünk akkor nem tudom mi fogja visszatartani. Talán a klubszeretet, meg az apja |
remélem, és persze higgyünk a jó szereplésben _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Jún. 09, 2005 4:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Úgy legyen, de én azért félek abramovicstól, ha nem indulhatunk a bl-ben, és a bajnokságban sem fejlődünk akkor nem tudom mi fogja visszatartani. Talán a klubszeretet, meg az apja _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|