| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Negritis Fan

Csatlakozott: 2006.06.06. Kedd 23:27 Hozzászólások: 67 Tartózkodási hely: Kübekháza
|
Elküldve: Csüt. Jún. 22, 2006 12:36 am Hozzászólás témája: - |
|
|
| Ennek örömére be kéne szerezni az arab Pool himnuszt. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Anfieldroad Stylefan
Csatlakozott: 2006.06.03. Szombat 14:23 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Csilzradvány-Szlovákia
|
Elküldve: Szer. Jún. 21, 2006 10:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Osama a Liverpool szurkoló  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Szer. Jún. 21, 2006 6:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ez de durva:D _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Szer. Jún. 21, 2006 6:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| LFC5 írta: | | http://www.youtube.com/watch?v=Cz8VYdu5pzA&search=Liverpool%20FC |
A vicc, hogy tényleg azt mondja:P _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Jún. 13, 2006 9:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| LFC5 írta: | Hallottam egy nagyon aranyos dolgot, gondoltam leírom, h lássátok, h sokan vagyunk:)
Az egyik barátnőm mesélte, hogy olvasta, a helyi újságban, hogy volt egy játék, aminek az volt a díja, hogy a VB-n az egyik német játékost kell majd kikísérni a meccsre. Ezt megnyerte egy kisfiú. Ez a kisfiú pedig közölte, hogy ő nem hajlandó németet kikísérni, hanem csak angolt, és csakis STEVEN GERRARD-ot. A vége az lett, h a kisfiú nem kísért ki senkit. Aranyos és példamutató sztori. |
Be kell vallanom, hogy az a kisfiú én voltam, csak kicsit hazudtam a koromról... _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Kedd. Jún. 13, 2006 7:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hallottam egy nagyon aranyos dolgot, gondoltam leírom, h lássátok, h sokan vagyunk:)
Az egyik barátnőm mesélte, hogy olvasta, a helyi újságban, hogy volt egy játék, aminek az volt a díja, hogy a VB-n az egyik német játékost kell majd kikísérni a meccsre. Ezt megnyerte egy kisfiú. Ez a kisfiú pedig közölte, hogy ő nem hajlandó németet kikísérni, hanem csak angolt, és csakis STEVEN GERRARD-ot. A vége az lett, h a kisfiú nem kísért ki senkit. Aranyos és példamutató sztori. _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Jún. 10, 2006 10:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | atez írta: | | redwhitekop írta: | Atez! Ez a te napod! (Tudod, erre majd utólag iszunk)  |
áh kössz, akor most te perkálsz mindenkinek egy kör kapitányt
Még egy kis off: Új életév, új séró... |
na ne szórakozz, mit műveltél...  |
Nem tudom, arra keltem fel hogy a fodrász buxus lófrál a fejem fölött és arról beszél hogy milyen jól áll a rózsaszín raszta  _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 7:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | redwhitekop írta: | Atez! Ez a te napod! (Tudod, erre majd utólag iszunk)  |
Még egy kis off: Új életév, új séró... |
na ne szórakozz, mit műveltél...  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 5:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | Atez! Ez a te napod! (Tudod, erre majd utólag iszunk)  |
Még egy kis off: Új életév, új séró... _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 1:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Atez! Ez a te napod! (Tudod, erre majd utólag iszunk)  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
t2avIss Stylefan
|
Elküldve: Hétf. Jún. 05, 2006 11:51 am Hozzászólás témája: |
|
|
Minden Liverpoolos akinek van Iwiw-je vegyen fel:)
Liverpool FC.. könnyen megtaláljátok  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

|
Elküldve: Szomb. Máj. 27, 2006 11:07 am Hozzászólás témája: |
|
|
nah Klaj te is kísértve leszel Mégis csak én dobom fel a leghamarabb a talpam eddig...
Jaja Stivi kedden lesz 26, pont amikor ellenünk játszanak. _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Szomb. Máj. 27, 2006 9:42 am Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | LFC5 írta: | | atez írta: | | redwhitekop írta: | | atez írta: | http://www.findyourfate.com/deathmeter/deathmtr.html
Ha kitöltitek ezt a tesztet akkor megtudjátok mikor haltok meg. Kicsit rideg, de engem sem hagyott nyugodni a kiváncsiság, tudom h titeket se fog angoltudás kellhet... |
komolyság... eszerint a marhaság szerint nem kell agódnom:H |
Meddig élsz még? Én 2075-ben fogok elhalálozni, eddig minden ismerősöm temetésén ott leszek (és éneklek ) |
Én 2073, de úgysem élek addig:) Mondjuk legalább sokáig nézhetnék Pool meccseket:) Atez téged meg majd kísértünk esténként  |
hát lehet h az utolsó pár hetemen nem nagyon fogok aludni  |
eddig én vezetek.????2077!!!!!!!!!!!
ugye tudjátok, hogy kedden van Stevie 26. szülinapja? _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Pént. Máj. 26, 2006 10:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| LFC5 írta: | | atez írta: | | redwhitekop írta: | | atez írta: | http://www.findyourfate.com/deathmeter/deathmtr.html
Ha kitöltitek ezt a tesztet akkor megtudjátok mikor haltok meg. Kicsit rideg, de engem sem hagyott nyugodni a kiváncsiság, tudom h titeket se fog angoltudás kellhet... |
komolyság... eszerint a marhaság szerint nem kell agódnom:H |
Meddig élsz még? Én 2075-ben fogok elhalálozni, eddig minden ismerősöm temetésén ott leszek (és éneklek ) |
Én 2073, de úgysem élek addig:) Mondjuk legalább sokáig nézhetnék Pool meccseket:) Atez téged meg majd kísértünk esténként  |
hát lehet h az utolsó pár hetemen nem nagyon fogok aludni  _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|