| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Kedd. Júl. 05, 2005 5:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| manders írta: | | Nm tudom, hogy észre vettétek-e, hogy egy másik magyar Liverpool honlap forumjába valaki szép lassan bemásolja ez oldal egész tartalmát. Bocs, ha vki közüllünk csak erről nem tudtam. De ha valaki olyan esetleg aki ide nem is ír és nem is tudunk róla és úgy veszi ki az írásokat akkor az nem szép dolog. Vagy nem tudom, hogy ti ezeket magatoktól írtátok vagy valahonnan beillesztettétek és lehet hogy csak közös a forrás azzal a másik illetővel. |
nahát.. jó hogy az ilyenre figyelsz!!!! Én még az Englishfootball Online-on vagyok szerkesztő, ahol bizony néha a saját irományaimból idézek, ha Liverpoolról írok! Bár megtaláltam, de csak fórumba írogat...
Azért te jársz oda, szólhatnál, legalább a címet írja a hír alá... _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Kedd. Júl. 05, 2005 2:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Nm tudom, hogy észre vettétek-e, hogy egy másik magyar Liverpool honlap forumjába valaki szép lassan bemásolja ez oldal egész tartalmát. Bocs, ha vki közüllünk csak erről nem tudtam. De ha valaki olyan esetleg aki ide nem is ír és nem is tudunk róla és úgy veszi ki az írásokat akkor az nem szép dolog. Vagy nem tudom, hogy ti ezeket magatoktól írtátok vagy valahonnan beillesztettétek és lehet hogy csak közös a forrás azzal a másik illetővel. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kruppay King of the Kop
Csatlakozott: 2005.05.23. Hétfő 20:10 Hozzászólások: 130 Tartózkodási hely: Szigetszsentmiklós
|
Elküldve: Kedd. Júl. 05, 2005 1:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
na....csak beindul ez a fórum
üdvözlöm moderátor társamat és kevés munkát kivánok neki  _________________ FH Kop Fans
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Szomb. Júl. 02, 2005 9:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| manders írta: | Kösz a rangot.
De végre növekszik a létszám és ezt jó látni (mégha nem is olyan nagy iramban). Mostanában sok emberrel beszéltem erről a honlapról és sokan mondták, hogy nagyon jó lett. Már csak a fórumot kell felpörgetni és nagyon jó kis hely lesz . Ehhez kapcsolódik, hogy van pár ismerősöm akik másik külföldi csapat magyar honlapjait csinálják és akár azokkal mehetne egy banner csere is!?
| redwhitekop írta: | új moderátorral "gazdagodtunk"...  |
|
persze... miért ne:D _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Szomb. Júl. 02, 2005 12:49 am Hozzászólás témája: |
|
|
Kösz a rangot.
De végre növekszik a létszám és ezt jó látni (mégha nem is olyan nagy iramban). Mostanában sok emberrel beszéltem erről a honlapról és sokan mondták, hogy nagyon jó lett. Már csak a fórumot kell felpörgetni és nagyon jó kis hely lesz . Ehhez kapcsolódik, hogy van pár ismerősöm akik másik külföldi csapat magyar honlapjait csinálják és akár azokkal mehetne egy banner csere is!?
| redwhitekop írta: | új moderátorral "gazdagodtunk"...  |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Júl. 01, 2005 8:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
új moderátorral "gazdagodtunk"...  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Kedd. Jún. 28, 2005 6:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| manders írta: | Akkor reklámozok kicsit. Tök jó lenne majd itt jókat fórumozni.
| redwhitekop írta: | | manders írta: | Nem tudom, hogy itt nálatok hogy működik, de ha kapok engedélyt/bannert akkor én szívesen reklámozom a honlapot meg a forumot.  |
végülis a bannercsere már megvolt, dehát a fórumnak sem ártana egy kis vérfrissítés...  |
|
a többiek nevében is köszi  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Kedd. Jún. 28, 2005 12:36 am Hozzászólás témája: |
|
|
Akkor reklámozok kicsit. Tök jó lenne majd itt jókat fórumozni.
| redwhitekop írta: | | manders írta: | Nem tudom, hogy itt nálatok hogy működik, de ha kapok engedélyt/bannert akkor én szívesen reklámozom a honlapot meg a forumot.  |
végülis a bannercsere már megvolt, dehát a fórumnak sem ártana egy kis vérfrissítés...  |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Hétf. Jún. 27, 2005 11:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| manders írta: | Nem tudom, hogy itt nálatok hogy működik, de ha kapok engedélyt/bannert akkor én szívesen reklámozom a honlapot meg a forumot.  |
végülis a bannercsere már megvolt, dehát a fórumnak sem ártana egy kis vérfrissítés...  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Hétf. Jún. 27, 2005 9:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem tudom, hogy itt nálatok hogy működik, de ha kapok engedélyt/bannert akkor én szívesen reklámozom a honlapot meg a forumot.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Hétf. Jún. 27, 2005 3:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| kruppay írta: | | redwhitekop írta: | | kruppay írta: | kéne a fórumot reklámozni, hogy jöjjenek ide, mert vagyunk, de sztem picit kevesen, bár ennek is örülök, hogy jelenelg ennyi vannak és maradnak is  |
legalább állandó tagok vannak...  | azért nem mindenki...zol3 antifan fecoh a pool fan  |
jah....
akkor csak 5-en: atez, Luis-Garcia, manders, Krumpli, jómagam...  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kruppay King of the Kop
Csatlakozott: 2005.05.23. Hétfő 20:10 Hozzászólások: 130 Tartózkodási hely: Szigetszsentmiklós
|
Elküldve: Hétf. Jún. 27, 2005 12:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | kruppay írta: | kéne a fórumot reklámozni, hogy jöjjenek ide, mert vagyunk, de sztem picit kevesen, bár ennek is örülök, hogy jelenelg ennyi vannak és maradnak is  |
legalább állandó tagok vannak...  | azért nem mindenki...zol3 antifan fecoh a pool fan  _________________ FH Kop Fans
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Vas. Jún. 26, 2005 11:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| kruppay írta: | kéne a fórumot reklámozni, hogy jöjjenek ide, mert vagyunk, de sztem picit kevesen, bár ennek is örülök, hogy jelenelg ennyi vannak és maradnak is  |
legalább állandó tagok vannak...  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kruppay King of the Kop
|
Elküldve: Vas. Jún. 26, 2005 7:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
kéne a fórumot reklámozni, hogy jöjjenek ide, mert vagyunk, de sztem picit kevesen, bár ennek is örülök, hogy jelenelg ennyi vannak és maradnak is  _________________ FH Kop Fans
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szomb. Jún. 25, 2005 5:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Luis-Garcia írta: | | teszik a böngészősávban a http elé betett pool jelkép. az .ioc fájl? vagy hogy csináltad? |
.ico képfájl
csak egy relatív elérési út az egész a Meta tagban  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|