Tartalomjegyzék

Igazolások
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 20, 21, 22  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Játékosok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Negritis
Fan

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 11, 2006 3:11 pm    Hozzászólás témája: - Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem kell már ide senki.Van 3 csatár és két csatár típusú középpályás!
A kezdő

Reina-Riise Hypia Carragher Finnan-Gonzalez Sissoko Alonso Gerrard- Fowler Crouch
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 11, 2006 12:33 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

SmileSmile
Fan

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 11, 2006 9:39 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát Trezeguet drága lenne és annyira nem jó, ráadásul a neve fel sem merült. Olyanokat kell nézni, akiket kiszemeltünk, vagy várni kell hogy kit szemelünk ki.
És ne feledjétek Luis Garcia is csatár, akit több helyen tud játszani. És én attól félek hogy nagyon kevés játéklehetőséghez jut, amit már atezzel beszéltünk. Én sem gondolom, hogy eladjuk, de ha keveset játszik vagy megunja, vagy Benítez jön rá, hogy ha nem játszik minek. Csak ennyitől félek egyelőre, hogy nem látom játszani.
Mellor, Sinama pongolle nagyon jó csatár, kérdés hogy melyik marad a klubbál. lehet hogy mind2-en elmennek. De ha nem, akkor is kéne egy olyan csatár, aki képes eldönteni egy meccset a hajrában, ha úgy áll a helyzet, max Luis Garciára, de ő mindig ilyen Laughing
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 11, 2006 7:34 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

morti....szívemből beszéltél...
sztem még egy igazán jó csatár akkor is kellene...hangsúlyozom, nem kell nagy nevűnek lennie....
már sztem a hiányosságaink a csatársorban vannak....
ezért kell még 1....
TREZEGUET ....imádom Cool ő jó vétel lenne:PRazz
Kopite

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 10, 2006 10:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem tudom, hogy minek csatárt igazolni...Bellamy, Pongolle, Crouch, Fowler sztem bőven elég...De van egy őrült ötletem: mi lenne, ha Trezeguet mondjuk egy évre kölcsönvennénk ha úgy is kizárják a juvét??Vagy sztem 14 millió fontért őt is megkapnánk, mint Kuytot...De a mester jobban tudja Wink

De jobb szélső még mindenképpen kellene.Sztem Pennant lesz a befutó, mivel őt elvileg viszonylag olcsóbban megkapnánk és akk még lenne pénz egy csatárra.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 10, 2006 12:05 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Riise írta:
De tényleg! Jut eszembe! Van egy jópár csatárunk és még akarunk egyet. Mi lesz Luis Garcíával? Ő így soha nem fog játszani, pedig ide is illik és nagyon jó csatár, mondjuk cserének ha kell a gól. De akkor minek új csatár? Jó ő cserének. mert tényleg ha veszünk még 1et, akkor őt lehet el kell adni, mert nem fog beférni, 3csatár kevés, de 5 csatár sok. Mellesleg García csatár, tehát megvan a 4. csatárunk. Azon felül mi lesz Mellorral, vagy Sinama-Pongolle-lal? Le Tallecet remélem eladjuk, mert így tényleg rengeteg csatárunk van. Szerintetek most akkor kivel mi lesz?

Nem igy kell felfogni, jó ha minden posztra több játékosunk van. Luis Garcia maradjon mert több poszton is tud játszani, sztem Rafanak esze ágában sincs eladni. Komoly kihívásaink lesznek nem csak ebben a szezonban, de még a következőben, meg az azutániban is, kell a nagy keret. Mellor sztem el fog menni, nagy tehetség de folyton sérült, Le Tallec pedig hétszentség h megy, eleve nem is kellett volna idehozni. Pongolle meg most elvileg marad, bár én már az ő ügyét se nagyon tudom követni

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Riise
Fan

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 10, 2006 11:29 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

De tényleg! Jut eszembe! Van egy jópár csatárunk és még akarunk egyet. Mi lesz Luis Garcíával? Ő így soha nem fog játszani, pedig ide is illik és nagyon jó csatár, mondjuk cserének ha kell a gól. De akkor minek új csatár? Jó ő cserének. mert tényleg ha veszünk még 1et, akkor őt lehet el kell adni, mert nem fog beférni, 3csatár kevés, de 5 csatár sok. Mellesleg García csatár, tehát megvan a 4. csatárunk. Azon felül mi lesz Mellorral, vagy Sinama-Pongolle-lal? Le Tallecet remélem eladjuk, mert így tényleg rengeteg csatárunk van. Szerintetek most akkor kivel mi lesz?
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Riise
Fan

HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 07, 2006 1:01 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sanszos :'( :'( :'(
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 07, 2006 12:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Elhiszem h ott nézted, meg minden, de azok tétmeccsek voltak, ez meg csak egy barátságos meccs, nem fogja közvetiteni senki.

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Riise
Fan

HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 07, 2006 9:06 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Magyar idő szerint délután 4kor lesz, de tökmindegy mert neten nem valószinű h ezeket adnák. a kínaiakat azért annyira nem érdekli a klubunk[/quote]

Rendszerint azért szoktak Liverpool meccsek lenni mindig, igaz azok tétmeccsek, de a klub vb-t is ott néztem, meg a BL-t amit nem közvetítettek. Nagyon remélem hogy ezt is adják, de ha nem, akkor nézem eurosporton, ha még ott sincs élő közvetítés kép nélkül, akkor marad a Livescore.
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 06, 2006 6:23 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Riise írta:
Hát elég keményen hangzik, de azért Hyypia-t ne ássad még el Smile
Sőt Aggert sem, mert ő tudja Hyypiat pótolni játékilag, Paletta inkább Carragher szerű, ahogy Benyó is mondta. Gonzalez jobb szélen fog játszani ahogy betetted a csapatba, és azért Kewell maradhatna és akkor kezdő lenne valószínüleg. Szerintem nem önző, igaz keveset ad be. és Crouch is kezdeni fog szerintem, ami lehet rossz is, meg jó is. Ha kap jó labdákat, akkor nagyon értékes lehet. Azon kívül lehet hogy Sissoko is gyakran kezdő lesz Xabi helyén. Meg Rafa amúgy is mindig váltogatja az embereket a kezdő 11ben. Kuytért meg az Arsenal is bejelentkezett, nem sok esélyt látok, hogy idejön hozzánk. és attól még hogy Dudeket annyira elszeretnénk adni, én is, attól még nagyon kdvelem őt, jó kapus. Na mind1, kíváncsi leszek a July 15-ei meccs kezdőjére, eredményére és hogy hogy játszanak a srácok. talán neten tudom nézni, de nem biztos. Attól függ hánykor lesz. Ha este az nem jó. Remélem González már az első meccsen bejátsza magát Very Happy És egyre közelebb a Chelsea elleni Community Shield...................

Magyar idő szerint délután 4kor lesz, de tökmindegy mert neten nem valószinű h ezeket adnák. a kínaiakat azért annyira nem érdekli a klubunk

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Riise
Fan

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 06, 2006 5:55 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát elég keményen hangzik, de azért Hyypia-t ne ássad még el Smile
Sőt Aggert sem, mert ő tudja Hyypiat pótolni játékilag, Paletta inkább Carragher szerű, ahogy Benyó is mondta. Gonzalez jobb szélen fog játszani ahogy betetted a csapatba, és azért Kewell maradhatna és akkor kezdő lenne valószínüleg. Szerintem nem önző, igaz keveset ad be. és Crouch is kezdeni fog szerintem, ami lehet rossz is, meg jó is. Ha kap jó labdákat, akkor nagyon értékes lehet. Azon kívül lehet hogy Sissoko is gyakran kezdő lesz Xabi helyén. Meg Rafa amúgy is mindig váltogatja az embereket a kezdő 11ben. Kuytért meg az Arsenal is bejelentkezett, nem sok esélyt látok, hogy idejön hozzánk. és attól még hogy Dudeket annyira elszeretnénk adni, én is, attól még nagyon kdvelem őt, jó kapus. Na mind1, kíváncsi leszek a July 15-ei meccs kezdőjére, eredményére és hogy hogy játszanak a srácok. talán neten tudom nézni, de nem biztos. Attól függ hánykor lesz. Ha este az nem jó. Remélem González már az első meccsen bejátsza magát Very Happy És egyre közelebb a Chelsea elleni Community Shield...................
Roland016
Stylefan

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 06, 2006 5:20 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szerintem nem érdekes hanem jó csapat lenne Very Happy
Vissza az elejére
morti
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 06, 2006 3:36 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A klub hivatalos honlapján most cáfolták a Joaquinos dolgot.Én sztem Kewell, ha jó pénzt kapunk érte mehet.Jött Aurelio, Gonzalez, ott van Riise, Warnock és Zenden is.Jó játékos meg minden, de nagyon önző...Lennon+Defoeért mehet... Laughing Én Lennonért odaadnám, és akk a jobb szél is meg lenne oldva.

Szép kitakarítást végez Rafa.Rem, hogy még Traoré, Dudek mindenképp elmegy...Hamannt sajnálni fogom h lelép, de ideje volt.Viszont akkorra zsúfoltság van a középpályán, hogy nem tudom, ki is fog játszani...

Ugyebár: ott van Stevie és Xabi akik tuti, hogy kezdenek.Bal oldalra ott van: Aurelio, Kewell, Riise, Zenden, Gonzalez(ő is inkább bal szélső mint jobb, de azt is tud játszani)
viszont jobb szélső még mindig nem lett véve...de Rafa megoldja majd ezt is! Wink

Sztem egy ideális kzdő, ha az igazolások bejönnek:
Reina - Finnan, Carra, Paletta, Riise - Gonzalez, Gerrard, Xabi, Aurelio - Kuyt, Bellamy

Érdekes csapat lenne... Laughing Laughing
Vissza az elejére
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 06, 2006 2:03 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nos. Véleményem szerint érdekesen alakulhat még a csapat a nyáron. Az biztos, hogy Traorét el kell adni a fenébe, ugyanis Warnock számomra megbízhatóbb, és ott van Riise is. Bolo egyáltalán nem fér már az elképzelésekbe, de attól tartok, hogy mózes fc túlságosan kitartó kewell ügyében, rafa meg eladja, és akkor bizony mérges leszek. Viszont egy csatár még kell, Kuytnak örülnék. Ráadásul én naiv vagyok, tehát még hiszek ebben a Joaquin-dologban. Érdekes viszont, ahogy atez mondta, az ügyvezetőnk egy gyökér, ugyanis olyat nyilatkozik, hogy szó sincs ajánlattételről, holott a Betis előzetesen jelezte, hogy tudnak a Liverpool érdeklődéséről, és megkaptak egy előzetes tervezetet (+ abráéktól is). Namost megint a kinek higgyünk dolog.
Egyébként az ügynöke ma reggel azt mondta, hogy először a Realba szerződés lehetőségét próbálják kieszközölni, utána gondolkozik csak Anglián.

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Játékosok Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 20, 21, 22  Következő
6 / 22 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.