Tartalomjegyzék

VB 2006
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Off Topic
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 13, 2006 10:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Negritis írta:
http://zidaneyvataper.skyblog.com/index.html

Ez bazmeg zseniális, nem kapok levegőt még most se a röhögéstől Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Negritis
Fan

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 13, 2006 10:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

http://zidaneyvataper.skyblog.com/index.html
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 13, 2006 9:01 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Negritis írta:
Thx vazz ez cool

ja, el lehet vele szórakozni egy ideig. Very Happy

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Negritis
Fan

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 13, 2006 2:17 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Thx vazz ez cool
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 12, 2006 2:31 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Negritis írta:
Vki nem tudja honnan lehet letölteni azt a játékot ahol Zizuval embereket kell lefejelni?

http://cyberbanan.hu/swf/zidane.swf

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Negritis
Fan

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 12, 2006 1:33 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vki nem tudja honnan lehet letölteni azt a játékot ahol Zizuval embereket kell lefejelni?
Vissza az elejére
Sly
Kopite

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 12, 2006 12:36 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Klaj írta:
a vb legjobbjának járó díjat

igy már értem köszi:)
Vissza az elejére
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 11, 2006 8:17 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

a vb legjobbjának járó díjat
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 11, 2006 2:33 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Klaj írta:
Ühümm....és mit szóltok ahhoz, hog yegyesek szerint Zizou nem fogja átvenni a díjat...vagy nem kellene átvenni...???
érdekes....

a vb érmet vagy mit nem vesz át? miután kiállitották ki sem jött az öltözőből még az éremért sem....
Vissza az elejére
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 11, 2006 7:32 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ühümm....és mit szóltok ahhoz, hog yegyesek szerint Zizou nem fogja átvenni a díjat...vagy nem kellene átvenni...???
érdekes....
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 11, 2006 2:23 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Itt nem ez a kérdés, hogy megérdemelte vagy nem. Ha nem szólt volna egy szót sem akkor is megérdemelte volna, ez természetes. Bár én materazzi helyett szívesebben láttam volna gattusot, tottit vagy buffont. Érdekes, hogy a mai napra várt óriási bejelntés elmaradt. Lehet h a világ bajnokai büntetlenül bundázhatnak? Surprised Ez elmondja az olasz foci, szövetség és ország komolyságát is. Zidanet teljesen megértem, aki volt már foci pályán az tudja, hogy ez h működik. Nem kell ennek pont vb döntőnek lennie. Zizu játszott pár évet náluk, tudták h nem kell sok, hogy elpattanjon nála a cérna. Csak ezt a szándékos kicsinálást gusztustalannak tartom. Ennek annyi köze van a focihoz, hogy semmi. Ez az olasz stílus esni-kelni, pofázni, színészkedni. Kár h a BL pár évig ilyen csapatokkal h juventus vagy milán nem találkozhatunk. Crying or Very sad
"We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!"
Vissza az elejére
Roland016
Stylefan

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 10, 2006 8:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

én úgy hallottam, hogy Zidane-t leteroristázta Materazzi és azért fejelte meg. ha tényleg azt mondta neki akkor megérdemelte szerintem
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 10, 2006 8:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Zizuban nagyot csalódtam. Egy ilyen klasszisnak egy VB döntőn nem lehet ilyet csinálni, mondjon is a másik akármit.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Sly
Kopite

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 10, 2006 12:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

én csak azt nam értem hogy milyen alapon állitotta ki Zizut mert a biró és az asszinsztense sem látta az estete a negyedik biró kb 1 perccel késöbb videoról és tudtommal nem lehet video segitségével itéletet hozni......
amugy nem védeni akarom mert amit tett az aljas volt de az olaszokban sem kellett csalódnom hozták a sunyi szar focijukat a fetrengő versenyt nem emlitve......
tényleg jöhetnek a bajnokságok
Vissza az elejére
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 10, 2006 12:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én meg tudom érteni, biztos kurvanagy nyomás volt rajta a tét miatt, aztán egy pillanatra elszaladt vele a hév, biztos már nagyon elege volt a digó patkányokból neki is. Bár az igaz h ezt nem zidántól vártam volna. Na mindegy, vége a VB-nek, jó szar volt, mostmár végre ismét visszatérhetünk a jó kis klubfocihoz.

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Off Topic Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő
1 / 7 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.