Tartalomjegyzék

Igazolások
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20, 21, 22  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Játékosok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Negritis
Fan

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 12, 2006 8:15 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem klasszissal szarabb
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Riise
Fan

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 12, 2006 5:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hehehehehehehehehehe Laughing Laughing Laughing Laughing
Az utsó mondatodon jót röhögtem hehe Laughing Ez nagy volt. Jó ötlet Very Happy
De azért jobb lene látnánk pénzt is belőle
legalább 1millát egy francia csapattól. Abba a banokságba pont jó lenne, annyira nem szar játékos, hogy senkinek se kelljen.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 12, 2006 3:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Itt most nem a képességeiről van szó, hanemhogy egy macska. Morientes is nagy játékosként érkezett, és mi lett a vége...
De benne legalább akarat volt h jobb legyen, de abban a köcsögben nem lesz, az csak a pénzre megy, ez a klub nem az ilyeneknek van, legalább mi tartsuk szem előtt az erkölcsösséget. Egy ilyen ember nem kell ide, semmi hasznunk nem lenne belőle.
Traorét meg egyszerűen le kéne lőni a picsába, bebaszni a Merseybe, aztán majd parry azt mondja h eligazolt Irakba.

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 12, 2006 2:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Traore elpasszolásával egyetértek. Menjen már.

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Negritis
Fan

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 12, 2006 1:28 pm    Hozzászólás témája: - Hozzászólás az előzmény idézésével

Há most nem azé de nem lenne rossz vétel.Főleg me nem kell érte sokat adni.Pennant meg nehogy jöjjön me én lövöm le.Nála még bárki is jobb!!!Az Arsenalból kibukott és a Birminghembe is szar vót.Traorét meg ingyé is csak vigyék má el!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 12, 2006 12:56 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Riise írta:
Ja ezt a hírt már én is olvastam egy olasz oldalon, péntekig eldől hogy Juve hol végez majd. Én sem szeretem Nézit, de jó játékos. Nem bánnám ha ide jönne. Alves jó lenne, mert talán jobb játékos, mint Pennant, igaz sokkal drágább is. Bár ki tudja, lehet hogy az olcsóbb jobb, de Alvesnek jobban örülnék. Kérdés hogy csatárt veszünk-e, nem lenne gond, de nem muszály szórni a pénzt, van csatárunk elég.

De ő akkor is egy picsa. Az lenne pénzszórás ha érte adnánk csak egy fontot is. Lehet hogy jó játékos, de az végig dobálná magát mert tetszik neki ha az összefoglalóban látja lobogni a sudár haját. Arról nem beszélve, hogy már ezerszer mondtam h nem az ilyeneknek való az angol bajnokság. Ez maradjon csak a digóknál vagy menjen a sapnyolokhoz, de akár főbe is lőhetné magát az lenne a legjobb.

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Riise
Fan

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 12, 2006 9:52 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ja ezt a hírt már én is olvastam egy olasz oldalon, péntekig eldől hogy Juve hol végez majd. Én sem szeretem Nézit, de jó játékos. Nem bánnám ha ide jönne. Alves jó lenne, mert talán jobb játékos, mint Pennant, igaz sokkal drágább is. Bár ki tudja, lehet hogy az olcsóbb jobb, de Alvesnek jobban örülnék. Kérdés hogy csatárt veszünk-e, nem lenne gond, de nem muszály szórni a pénzt, van csatárunk elég.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 11, 2006 8:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

redwhitekop írta:
Nagyon úgy tűnik, hogy Alves nem akar maradni Sevillában. 70%-ra mondják, hogy a Liverpoolé lesz. Emellett állítólag a Liverpool és a Bayern tárgyal Camoranesivel, arra az esetre, ha a Juvét visszasorolják. Ő viszont nem tartozik a kedvenc játékosaim közé, sőt. Viszont ha megembereli magát, miért ne.

neee csak azt ne. Ne legyen koedukált a csapat, minek ide egy picsa? Hozzánk nehogy jönni merjen az a lényezet

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 11, 2006 7:10 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagyon úgy tűnik, hogy Alves nem akar maradni Sevillában. 70%-ra mondják, hogy a Liverpoolé lesz. Emellett állítólag a Liverpool és a Bayern tárgyal Camoranesivel, arra az esetre, ha a Juvét visszasorolják. Ő viszont nem tartozik a kedvenc játékosaim közé, sőt. Viszont ha megembereli magát, miért ne.

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Riise
Fan

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 11, 2006 5:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én az egész premier leaguet nagyon várom már, meg a Bl-t, dem ég a barátságos felkászületi meccseket is, hogy már elkezdjék végre. A Community Shieldben alázás tuti nem lesz, de örülnék, ha megnernénk. Láttátok tavaly kikapott az Arsenal, és az egész évük gyalázat lett, leszámítva az évvégi beindulást meg a BL-t. Remélem ránk nem ez a sors vár. Bár már erősödünk nagyon. premierleague.com-on elkezdtem játszani azzal a fantasy premier league játékkal, megcsináltam gy csapatot, de sokat nem értek, hogy hogy kell játszani. Valak segítsen ha ért hozzá!! Köszi...
Roland016
Stylefan

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 11, 2006 5:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A Chelsea elleni mecsett már én is várom. Remélem lealázzuk őket ezzel az allig jó csapattal. Benitez tényleg rohadt jó csapatot csinál
Vissza az elejére
morti
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 11, 2006 4:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Rafa csak a kiegészítő embereket és azokat küldte el, akik gyengék voltak.Egyedül talán Cissé a kivétel, vele meg alapból nem volt kibékülve.Jó csapatot kezd építni, kíváncsi leszek, hogy mi lesz belőle.A Community Shieldet már nagyon várom, hogy mire leszünk képesek.Mondjuk egy bivalyerős cselszki ellen, de jó kis meccs lesz.Még jön sztem Pennant és Kuyt és kész is lesz a csapat.
GO REDS!!!
Vissza az elejére
Riise
Fan

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 11, 2006 4:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Eddig a távozók Cheyrou, Kirkland, Hamann, Morienes, Cissé, Whitbread, Raven, Calliste, és még várunk Traoré-ra, akit most a Birminghammel hoztak szóba, egy Traoré - Pennant cserével, Dudek, Le Tallec, és talán Mellor vagy Sinama. Hogy ki jöhet arról sejtelmem sincs, csak Pennantról tudok. Kirklandet és Cissét remélhetőleg az év végén vagy félévkor megvesznek, az megint plusz pénz, és még nyerünk valami, mondjuk egy Premier Leaguet, Fa kupát és egy BL-t, mellette a Community Shield-et, illetve majd utána az európai szuperkupát és a klubvb-t, akkor aztán megint lesznek új vételek rendesen nyáron Laughing Laughing Laughing
Riise
Fan

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 11, 2006 4:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Negritis, meg ne haragudj, de Rafa azért gürizik, hogy jobbszélsőt szerezzen, Gerrard nagyon nem az. És én mondom neked, jobb szélen valószínüleg González fog játszani, bal oldalt Kewell, vagy Aurelio, nagyon esetleg Riise és Zenden. És jobb oldalra kell még játékos, de González remélhetőleg jó lesz oda és nem lesz alkalma senkinek kiszorítani a kezdőből. És máris jobb a kezdő kinézete.
Reina
Finnan Carragher Hyypia Riise
Gerrard Alonso
González Kewell

Bellamy Crouch

És nagyon jó cserék vannak, úgyhogy lehet gyakran pihentetni, ott van Luis Garcia, Fowler, Sissoko, Paletta, Agger, Auerlio, Kromkamp, Zenden, akire most mondta a mester, hogy középső középpályást fog játszani, mivel elment Hamann, illetve egy kapus és egy csatár, attól függ ki marad és ki megy el, illetve jön-e még valaki. De nem rossz keret.
morti
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 11, 2006 3:20 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bye bye Didi!!!8 év után elment a Boltonhoz, de ezért sztem senki se fog megharagudni rá!Nagyon szerettem a játékát, sok sikert neki!Szép volt Hamann!!

És Kirkland is elment...A wiganhaz került fél évre kölcsnbe, majd opciós jog a megvételére...Ha leadjuk Dudeket is, akk télleg nem marad már kapusunk... Laughing Laughing
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Játékosok Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20, 21, 22  Következő
5 / 22 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.