| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Kedd. Júl. 25, 2006 1:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát nem tudom, hogy mennyire lehet hinni a tribalfootballnak...Remélem, hogy lehet, mert akk ezek szerint a Birmingham elfogadta a POOL ajánlatát Pennantért.Végül 6 millió font lett amit én sokallok...
Nah de ez még nem biztos, lehet, hogy csak kitaláció, mondom a tribalfootballon olvastam...
Az viszont biztos, hogy egy 20 éves görög csatárt, bizonyos: Lazaros Christodoupoulos-t(szép név )próbajátékra hívott Rafa mester.Bagó, 136000 font a kivásárlási ára.A PAOK Szalonikiből jött és csatár, sokra tartják.Kíváncsi leszek Rafa mit fog cselekedni, megtartja-e...
Közben Carson-t meg akarja szerezni a Sheffield United és most a Portsmouth is, miközben a POOL vezetői szerződéshosszabbítást tettek elé.Sztem maradjon, csak Dudek menjen már el!!!
Ja és Kuyt edzésbe állt a Feyenoordnál... Ahelyett, hogy már nálunk edzene... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Kedd. Júl. 25, 2006 9:02 am Hozzászólás témája: |
|
|
a REal álljon már le
mindenkit besze3dnek és összevisza vásáolnak
aztán meg csodálkoznak hogy kalap kakit nem ér a csapat...
no komment _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Riise Fan
Csatlakozott: 2006.02.23. Csütörtök 14:50 Hozzászólások: 128 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Júl. 24, 2006 10:43 am Hozzászólás témája: |
|
|
Jah, a Real meg még mindig reménykedik Xabi Alonso ügyében, de elhúzhatnak a bushba, nem megy oda Alonso, sehova sem megy Alonso, ő a miénk, bekaphatják.... _________________ LET'S GO POOL!!! L*I*V*E*R*P*O*O*L
You'll never walk alone |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Negritis Fan

Csatlakozott: 2006.06.06. Kedd 23:27 Hozzászólások: 67 Tartózkodási hely: Kübekháza
|
Elküldve: Hétf. Júl. 24, 2006 9:08 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Még annyi hogy Barraganra is van opciónk hogy majd visszavegyük a Feyenoord pedig kijelentette hog Kuyt nem eladó |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Riise Fan
Csatlakozott: 2006.02.23. Csütörtök 14:50 Hozzászólások: 128 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Júl. 24, 2006 9:03 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nagyon szívesen, bármikor, bárkinek  _________________ LET'S GO POOL!!! L*I*V*E*R*P*O*O*L
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Vas. Júl. 23, 2006 10:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi...ígyí már nekem is tök tiszták a dolgok:D _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Júl. 23, 2006 5:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Riise írta: | | cső! Gondolom hogy ki jött arról tudsz, azok közül már mindenki debütált, Bellamy gólt is lőtt. Illetve két fiatal tehetség felfedeződött, igaz már rég, méghozzá Lindfield és Anderson. Aki jöhet, az Kuyt, de állítólak Kromkampot és Dudeket kérik érte + jó sok pezót, Trezeguet eetleg kölcsönbe érkezhetne egy évre, illetve Alves és Pennant még akikre úgy nagyjából hajtunk, de Pennantért tett ajánlatunkat ismét elutasították, ami 3,5 millió font volt ha jól tudom. Aki pedig mehet, az Dudek, Le Tallec, Pongolle, Traoré, Diao és ha Kuyt jön, akkor Kromkamp. De nem hiszem hogy jön. Xabi Alonsoról csak pletykáltak, Benítez kijelentette, eszünk ágában sincs eladni. Akik elmentek arról is tudsz gondolom : Whitbred, Barragan, Raven, Calliste, Cheyrou, Morientes, illetve Cissé és Kirkland kölcsönbe, utóbbi csak fél évre, de mindkettő opciós joggal lett odaadva. Úgy kb. ennyi, többről nem tudok, legalábbis nem jut eszembe.... |
kösz
igy egy picit könnyebb áttekinteni a helyzetett:)
hát van egy pár ember akiért fáj a szivem de ez van |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Riise Fan
|
Elküldve: Vas. Júl. 23, 2006 3:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ja elnézést kérek, Hamann is elhagyta az Anfieldet, méghozzá ingyen, ahogy Raven és Calliste is  _________________ LET'S GO POOL!!! L*I*V*E*R*P*O*O*L
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Riise Fan
|
Elküldve: Vas. Júl. 23, 2006 3:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
cső! Gondolom hogy ki jött arról tudsz, azok közül már mindenki debütált, Bellamy gólt is lőtt. Illetve két fiatal tehetség felfedeződött, igaz már rég, méghozzá Lindfield és Anderson. Aki jöhet, az Kuyt, de állítólak Kromkampot és Dudeket kérik érte + jó sok pezót, Trezeguet eetleg kölcsönbe érkezhetne egy évre, illetve Alves és Pennant még akikre úgy nagyjából hajtunk, de Pennantért tett ajánlatunkat ismét elutasították, ami 3,5 millió font volt ha jól tudom. Aki pedig mehet, az Dudek, Le Tallec, Pongolle, Traoré, Diao és ha Kuyt jön, akkor Kromkamp. De nem hiszem hogy jön. Xabi Alonsoról csak pletykáltak, Benítez kijelentette, eszünk ágában sincs eladni. Akik elmentek arról is tudsz gondolom : Whitbred, Barragan, Raven, Calliste, Cheyrou, Morientes, illetve Cissé és Kirkland kölcsönbe, utóbbi csak fél évre, de mindkettő opciós joggal lett odaadva. Úgy kb. ennyi, többről nem tudok, legalábbis nem jut eszembe.... _________________ LET'S GO POOL!!! L*I*V*E*R*P*O*O*L
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Júl. 23, 2006 2:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hello!
egy picit nyaraltam és nem igazán vagyok képben, hogy most ki jön ki megy??
egy rövid összefoglalásnak örülnék
köszike |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Negritis Fan

Csatlakozott: 2006.06.06. Kedd 23:27 Hozzászólások: 67 Tartózkodási hely: Kübekháza
|
Elküldve: Vas. Júl. 23, 2006 11:44 am Hozzászólás témája: |
|
|
Minek ide még1 pénzéhes vagy dárga csatár ott van pongolee meg a Lindfield srác ebből még lehet vmi!!!!
Új sztár van születőben!
Az a felső sarok vazze |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Riise Fan
|
Elküldve: Szer. Júl. 19, 2006 10:16 am Hozzászólás témája: |
|
|
Teljesen valósak, és a legközelebb Trezeguet áll a megállapodáshoz, méghozzá kölcsönbe, de csak akkor, ha nem jön Kuyt. Én Kuytot továbbra sem tartom nagyszámnak, és most állítólag 8,3milliót fizetnénk érte, + Kromkamp + Dudek, mert amúgy 14millióról pletykálnak. Ha ebből csak a fele igaz, akkor sem ér ez a gyerek annak a félnek a felét sem... _________________ LET'S GO POOL!!! L*I*V*E*R*P*O*O*L
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Kedd. Júl. 18, 2006 6:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nos hallani ugyebár minden félét, de kíváncsi vagyok, h az olasz cspatokból, vajon fogunk e igazolni. Elvileg most olcsóbban meg lehet őket szerezni, de hát nem tudom, erről nem igazán adnak hírt a liverpooli lapok, inkább a Kuyt ügy körül forog minden. Mondom nekem egyre inkább az az érzésem, h jön. Szép kis csatársorunk lenne: Fowler, Crouch, Bellamy, Kuyt, Pongolle. A középpályáról nem is beszélve...
Az olaszoknál még elvileg be vagyunk jelentkezve Zambrottáért, de őt kétlem, h jön, nagyon a Milanba akar menni, (mondjuk nem értem miért pont oda, de nem is szeretném ha ide jönne), szóba jöhet még Camoranesi(őt még inkább nem szeretném), Terezeguet és Ibrahimovics(őt nagyon nagyon nem szeretném). De szerintem ebből nem nagyon lesz semmi, mint már mondtam, nem tudom mennyire valósak ezek a hírek... _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Riise Fan
|
Elküldve: Vas. Júl. 16, 2006 10:41 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nem azért mondtam, mert Gerrard gyenge volt, de nem volt jobbszélsőnk és azért kellett olyat odatenni, aki azért tud ott játszani. De Gerrard ezerszer hasznosabb középen mint oldalt, mert azért nekem enyhén feltűnt hogy nem szélre született Gerrard. Nem olyan gyors, nem tud cselezni, ő egy igaz támadó középpályás, akit lehet bárminek használni. De a legtöbb akkor jön ki belőle ha hagyják mindenfelé mozogni. Nem hiszem hogy túl sokat fog ezek után ott játszani, pláne ha jön még1 jobbszélső. _________________ LET'S GO POOL!!! L*I*V*E*R*P*O*O*L
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Negritis Fan

|
Elküldve: Szomb. Júl. 15, 2006 8:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
"Riise" ha Gerrardot jobb szélen vészmegoldásnak gondolod nem figyelted az előző szezont,nem 1x játszott jobb (sőt akár bal) szélen is és nem kicsit produkált!
A Tottenham ellen pl végig ott játszott és bárkit lejátszott aki odaszületett.Tehát nem vészmegoldás!!!
González pedig tényleg jobb oldalon fogja küldeni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|