Tartalomjegyzék

Aktuális mérkőzés
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 148, 149, 150  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Sly
Kopite

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 06, 2006 6:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Roland016 írta:
én meg remélem nem lesz igaz a mondás, mert főpróbának vehetjük a Chelsea elleni meccset vagy a BL-selejtezőt is

a föpróba az utolsó felkészülési meccsel megvolt, a többi éles mert kupáért, éremért, serlegért megy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 06, 2006 11:39 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

morMota írta:
Engem az érdekel, hogy tudjuk e majd nézni a bl selejtezőt, ötlet???

Hát mivel ez BL nagyon nagy a valószínűsége, hogy neten kínai csatornákon fogható lesz. PPLiven v streamen biztos be lehet majd foni, de ez majd csak szerdán derül ki.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
morMota
Stylefan

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 06, 2006 12:14 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Engem az érdekel, hogy tudjuk e majd nézni a bl selejtezőt, ötlet???
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 05, 2006 10:15 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A meccset én sem láttam. De volt szerencsém a helyszínen ülő angol szurkolótársakkal beszélni, ők kommentálták a meccset folyamatosan. Az első félidőt mi nyomtuk végig. Aztán pedig minden pocsék lett. Az első félidőben sem voltak ordítóan nagy helyzetek, a szögletek pocsékok voltak, igaz nem Stevie végezte őket, ha volt is helyzet befejezés nem. A második félidő pedig kész borzalom volt. A gólok rendszerint asszem 2-3 mind védelmi hibából adódtak. A játékosok sem voltak nagy formában traoré a legtöbb labdát elvesztette, úgyanyúgy mint Zenden, Crouch alig volt játékban. Egyszóval nagyon nagy baj van.
Nem tudom mit mondott Rafa a fiúknak az öltözőben, de remélem hatásos volt mert nagyon nem lesz ez így jó. A haifa is agyon jól tudja h kikaptunk és felszívják magukat ellenük h ha a mainz igen ők miért ne...
Kemény meccs vár a fiúkra szerdán, nagyon remélem h végre az Anfielden összezsedik magukat, mert ott nem lehet csalódást okozni, nem szabad.
A Chelsea elleni meccsről pedig akkor érdemes beszélni hogy ha nyertünk szerdán. Addig nem igazán...
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Riise
Fan

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 05, 2006 9:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

az előpróbára gondolt.... És egy így szokott lenni, bár nem törvényszerű. Remélem esetünkben így lesz. Tavaly a felkészülésekkor sok gólt kaptunk és sokat lőttünk. Végén pont az ellentéte lett, mert keveset lőttünk és keveset kaptunk. Most remélem megint a felkészülés ellentéte lesz, mert sokat kaptunk, keveset lőttünk. Így majd keveset kapunk és sokat fogunk lőni Wink
Nyugalom emberek, ez csak egy felkészülés, nem igazán figyeltek rá a srácok, ezért is volt annyi hiba. De a Maccabira feltétlenül keményen fel kell készülni és nem lenézni őket. Főleg ezek után...
Roland016
Stylefan

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 05, 2006 8:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

én meg remélem nem lesz igaz a mondás, mert főpróbának vehetjük a Chelsea elleni meccset vagy a BL-selejtezőt is
Vissza az elejére
Sly
Kopite

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 05, 2006 4:17 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ehhhhh a PI...BA kellett nekem hireket olvasnom
inkább maradtam volna a boldog tudatlanságban
remélem igaz lesz megint az a mondás, hogy ha a főpróba szar akkor az elöadás prima
Vissza az elejére
manders
Kopite

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 05, 2006 11:11 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Eddig itt nem írtam, de kezd agassztani kicsit ez a felkészülés. Egyelőre ne gondoljunk a Chelseare meg az Evertonra. Elég csak a Maccabira. Alig pár nap és német kiesőjelőltek és svájci középcsapatok vernek meg minket rendesen. Nem láttam eddgi egy meccset sem ezért a játékról nem tudok semmit, de... Hol az a tavalyi híres védelem és a nyáron összerakott csatársor. Egy meccsen 5öt kapni?? Volt úgy h tavaly ennyit 4 hónap alatt kaptunk. Ezeket a meccseket a strandról hazajövet meg kellett volna nyerni. Remélem felébredünk és felpörgünk végre. Erősítés meg még elférne. Bár ilyen rossz előszezonokból egész jó dolgok szoktak kikeveredni úgy április május fele. Smile
"We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!"
Vissza az elejére
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Pént. Aug. 04, 2006 10:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gyerekek....
ez életünk 1ik legnagyobb égése...
rohattul félek...
Klaj

HozzászólásElküldve: Pént. Aug. 04, 2006 5:20 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem is ez a félelmem Sly:SadSadSad
össze kell szednünk magunkat, mert huhhjujjj....
Kopite

HozzászólásElküldve: Pént. Aug. 04, 2006 2:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

az biztos, hogy mindenkivel elöfordul de azért most már parázok.
nemhogy a chelsea ellen de ez még everton ellen is édes kevés lesz és ha megint ugy kezdünk mint tavaly, hogy szeptember végén ébred a csapat és akkor is csak félálomban kovályog akkor annyi a bajnokságnak.....
én már fohászkodom, hogy jól fognak játszani, jól fognak játszani....
Vissza az elejére
Riise
Fan

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 02, 2006 9:59 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Megesik a legjobbakkal is....
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 02, 2006 9:20 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gyerekek...ien nincs..megint kikaptunk...
és az a legroszabb hogy Stevei sem tudott segíteni:(
Fan

HozzászólásElküldve: Vas. Júl. 23, 2006 3:48 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igen, de Kuytot elvileg mégsem akarják elengedni, de Kromkamp, és Dudekért + még egy csomó zsetonért bármit lehet mondani, csak azt nem, hogy megéri. Ha elmegy kromkamp, tényleg egyoldalas lesz a Liverpool, mert akkor mát jobbszélső védőnk se lesz Finnan-en kívül, ahogy jobb szélső középpályásunk sincs Mark Gonzálezen kívül, aki ráadásul baloldali. Bal oldalra csak 5 kiváló játékos vethető be, és baloldali védelembe is 4. Ellenben jobb oldali védelembe egyenlőre 2, középpályára meg ha nagyon erölködünk is csak kettőt. Ráadásul Kuyt nem olyan nagy szám. Jó lenne ha jönne,m ert mégiscsak igazolunk, de nem ilyen áldozatok árán...
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 18, 2006 6:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na végre van időm hozzászólni!
Sajnos nem láttam a Wrexham elleni meccset, de nagyon örülök, hogy nyertünk. Nagyon nagyon bízató, hogy Bellamy betalált, rögtön az első meccsén, remélem, hogy a bajnokságban és tétmeccseken is remekelni fog, de nem csak, hanem minden csatárunk.
A bajnokság kezdete a nyakunkon, ugyanúgy ahogy a Bl selejtező is, már tényleg nincsenek messze.
Nagyon remélem, hogy legalább 2 kupát nyerünk a következő idényben, mert ahogy ígérkezik, ilyen kerettel, minimum ennyit lehet.
a Kuyt üggyel még nem tudom mi lesz, de elég valószínűnek tartom, mert a Feyenord nagyon akarja Kromkampot és ugyebár úgy szólnak a hírek h Dudek és Kromkamp is menne, ha Kuyt jönne.
Nagyon nagyon várom már a szezonkezdetet és a Community Shieldet is, az is nagyon nagy meccs lesz.
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 148, 149, 150  Következő
54 / 150 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.