Tartalomjegyzék

Aktuális mérkőzés
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 148, 149, 150  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
morti
Kopite

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 09, 2006 9:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vki légyszi közvetítsen a meccsről m nem tom nézni!!! Rolling Eyes Embarassed
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Riise
Fan

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 09, 2006 4:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ja szt én is láttam, de mikor derül ki, hogy melyik meccset adják? 9kor? Az fasza lesz. Nagyon remélem minket adnak, habár elég lassan jön be nekem, de az nem baj. Jó lenne láthatnám őket... Valami más adót nem tudtok, vagy ilyesmi, ahol biztosan adnak minket?
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 09, 2006 12:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lol, a mi kedvenc guangdong sportunk lehet adja:D

2006.08.09. 20:45 CET
Chelsea - Celtic or Liverpool - Maccabi

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Sly
Kopite

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 09, 2006 10:27 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ma győzni kell a srácoknak már csak az önbizalmuk helyre állitása érdekében is!!!!
Go reds!!!
Vissza az elejére
Riise
Fan

HozzászólásElküldve: Szer. Aug. 09, 2006 10:00 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Csak szóbakerült, nem a focival kapcsolatban... Különben is, magyar nagydíj volt, érdemes volt pár szót említeni róla, és arról is, hogy utólag az évszázad versenyének kiáltották ki.
A mai meccs pedig akármilyen parás is meg minden, csak egy kisujjrázásnak kell lennie a fiúknak, főleg az Anfielden, tegnap az Arsenal 3-0-ra nyert, nem ártana nekünk többre egy gyengébb csapat ellen, és véleményem szerint egy erősebb csapattal, mint az Arsenal. Azt, hogy ne kapjunk gólt, nagyon minimumnak tartom, akármilyen szar formában is vagyunk. Ha nem nyerünk, akkor kezdhetünk aggódni. Megpróbálom nézni a neten, nem tudom adják-e. Valaki tud olyan helyet, ahol adják? Amit én láttam az nem tuti... Mindentbele Liverpool!!!
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 08, 2006 7:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

atez írta:
Miután elfelejtettük a forma-1-et, most inkább koncentráljunk a zsidók elleni szerdai meccsre.

Egyetértek atezzal! Holnap meccs, arra kell koncentrálni, a formula-1 egy teljesen más sportág, semmi köze nincsen a focihoz. Így ne is keverjük ide szerintem.

A holnapi meccs már mérvadó lesz. Remélem sikeresen vesszük és örülök, hogy nem kell Izraelbe menniük a srácoknak.
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 08, 2006 5:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Miután elfelejtettük a forma-1-et, most inkább koncentráljunk a zsidók elleni szerdai meccsre.

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Sly
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 08, 2006 4:25 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Riise írta:
Ki az a schumi? Nem rémlik....
Jaaa, nem az a nagyképű n...ci? Nem tudom már tényleg. Super Agulis ugye?
Kimit birom, mert ő most sehol sincs, így könnyű szeretni. Inkább ő mint a német... De megint szerencsétlen balfasz volt és én ezt nem bírom, mert így pontot szerzett sumahere. Hülye cipész, ezt is a FIA intézte el neki, direkt kizárták szegény Kubicát, hogy legyen egy pontja annak a csalónak, aki 3x egymás után levágja a fél pályát, és nem büntetik meg...sőt, adnak neki egy pontot. Na mind1. Ha Kimi bentmarad minen más lett volna. Button zsír. Most ő az isten, a rönó szerelőjét meg úgy kibasznám, ahogy van. Ekkora csapatnál nem lehet ilye hibákat ejteni.
Egyébként meg Alonso kurva jól ment, amit az első pár körben művelt, emelem kalapom, igaz sumi is szépetrajtolt, de aztán minenki megelőzte. Csak kedves Liuzzi elvett Alonsotól 50mp előnyt, amit megköszönhet neki minen kedves versenyző, elsősorban Kimi és Alonso. Így is nagyon jó verseny volt. Fisichela meg hozta a formáját Very Happy
Visza a focira.... A Liverpool 2millió fontért eladta Djimi Traorét a Charlton Atleticsnek ,remélhetőleg Djimi átmegy az orvosi vizsgálatokon, ellenben Diaoval Very Happy Confused És Le Tallecet, valamint Pongollet szinte 100%, hogy eladjuk. Pongollet az Osasuna vette célba, Tallecet meg a Szosó asszem. Már csak Diao és Dudek akit el kell adnunk Smile Haladunk.. O'Donellt meg kölcsönadtuk a Crewe Alexandrának fél évre. Még egy igazolásunk tuti hogy lesz, valószínü Dirk Kuyt, kérdés hogy mikor. De remélem sikerül...

Pongollet sajnálom több van benne mint amennyit eddig mutatot szereintem de idén sem bizonyithatta volna be, Traoret mindig is szabotörnek tartottam ő volt a leggyengébb a védelemben már jó pár éve el kellet volna adni, Diao mardhatna

U.I.:Shcuminak inkább háztartást kéne vezetni vagy áramot Laughing
Vissza az elejére
Riise
Fan

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 08, 2006 3:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ki az a schumi? Nem rémlik....
Jaaa, nem az a nagyképű n...ci? Nem tudom már tényleg. Super Agulis ugye?
Kimit birom, mert ő most sehol sincs, így könnyű szeretni. Inkább ő mint a német... De megint szerencsétlen balfasz volt és én ezt nem bírom, mert így pontot szerzett sumahere. Hülye cipész, ezt is a FIA intézte el neki, direkt kizárták szegény Kubicát, hogy legyen egy pontja annak a csalónak, aki 3x egymás után levágja a fél pályát, és nem büntetik meg...sőt, adnak neki egy pontot. Na mind1. Ha Kimi bentmarad minen más lett volna. Button zsír. Most ő az isten, a rönó szerelőjét meg úgy kibasznám, ahogy van. Ekkora csapatnál nem lehet ilye hibákat ejteni.
Egyébként meg Alonso kurva jól ment, amit az első pár körben művelt, emelem kalapom, igaz sumi is szépetrajtolt, de aztán minenki megelőzte. Csak kedves Liuzzi elvett Alonsotól 50mp előnyt, amit megköszönhet neki minen kedves versenyző, elsősorban Kimi és Alonso. Így is nagyon jó verseny volt. Fisichela meg hozta a formáját Very Happy
Visza a focira.... A Liverpool 2millió fontért eladta Djimi Traorét a Charlton Atleticsnek ,remélhetőleg Djimi átmegy az orvosi vizsgálatokon, ellenben Diaoval Very Happy Confused És Le Tallecet, valamint Pongollet szinte 100%, hogy eladjuk. Pongollet az Osasuna vette célba, Tallecet meg a Szosó asszem. Már csak Diao és Dudek akit el kell adnunk Smile Haladunk.. O'Donellt meg kölcsönadtuk a Crewe Alexandrának fél évre. Még egy igazolásunk tuti hogy lesz, valószínü Dirk Kuyt, kérdés hogy mikor. De remélem sikerül...
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 08, 2006 11:36 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Haha:)
Alonso egy ...............
és Schumi és Kimi a király....na meg Button:)
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 08, 2006 7:11 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

atez írta:
Persze most megint én vagyok a gonosz atez aki nem hagy élni senkit Very Happy

Egyébként meg HAJRÁ ALONSO!!!!! Very Happy Very Happy

U.I. a focit ne hasonlitsd a forma1-hez Smile

teeee galád Laughing

máskülönben Kimi a nyerő csak ne menjen a ferrarihoz Very Happy

U.I.:beállok a sorba: a rönö nem leállt szétesett vasárnap Laughing Laughing Laughing
Vissza az elejére
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 07, 2006 4:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Persze most megint én vagyok a gonosz atez aki nem hagy élni senkit Very Happy

Egyébként meg HAJRÁ ALONSO!!!!! Very Happy Very Happy

U.I. a focit ne hasonlitsd a forma1-hez Smile

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 07, 2006 8:10 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vettem észre...azért mondom:)
már várom az újabb beszólást
na go pool....17éig nyaralok
csátok
Administratos

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 06, 2006 10:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Klaj írta:
Én továbbra is imádkozok
azt mondom ha egy Rönó leáll, akkor minden megtörténhet:)
tehát hajár pool...
és ne ordítsatok már le lécci mégeccer azért mert az f1et a focihoz hasonlítom:)
na csááSmile
atez utálja a forma egyet...Very Happy

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 06, 2006 10:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én továbbra is imádkozok
azt mondom ha egy Rönó leáll, akkor minden megtörténhet:)
tehát hajár pool...
és ne ordítsatok már le lécci mégeccer azért mert az f1et a focihoz hasonlítom:)
na csááSmile
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 148, 149, 150  Következő
53 / 150 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.