| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Szer. Aug. 09, 2006 9:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Vki légyszi közvetítsen a meccsről m nem tom nézni!!!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Riise Fan
Csatlakozott: 2006.02.23. Csütörtök 14:50 Hozzászólások: 128 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Aug. 09, 2006 4:28 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ja szt én is láttam, de mikor derül ki, hogy melyik meccset adják? 9kor? Az fasza lesz. Nagyon remélem minket adnak, habár elég lassan jön be nekem, de az nem baj. Jó lenne láthatnám őket... Valami más adót nem tudtok, vagy ilyesmi, ahol biztosan adnak minket? _________________ LET'S GO POOL!!! L*I*V*E*R*P*O*O*L
You'll never walk alone |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Szer. Aug. 09, 2006 12:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Lol, a mi kedvenc guangdong sportunk lehet adja:D
2006.08.09. 20:45 CET
Chelsea - Celtic or Liverpool - Maccabi _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Aug. 09, 2006 10:27 am Hozzászólás témája: |
|
|
Ma győzni kell a srácoknak már csak az önbizalmuk helyre állitása érdekében is!!!!
Go reds!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Riise Fan
Csatlakozott: 2006.02.23. Csütörtök 14:50 Hozzászólások: 128 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Aug. 09, 2006 10:00 am Hozzászólás témája: |
|
|
Csak szóbakerült, nem a focival kapcsolatban... Különben is, magyar nagydíj volt, érdemes volt pár szót említeni róla, és arról is, hogy utólag az évszázad versenyének kiáltották ki.
A mai meccs pedig akármilyen parás is meg minden, csak egy kisujjrázásnak kell lennie a fiúknak, főleg az Anfielden, tegnap az Arsenal 3-0-ra nyert, nem ártana nekünk többre egy gyengébb csapat ellen, és véleményem szerint egy erősebb csapattal, mint az Arsenal. Azt, hogy ne kapjunk gólt, nagyon minimumnak tartom, akármilyen szar formában is vagyunk. Ha nem nyerünk, akkor kezdhetünk aggódni. Megpróbálom nézni a neten, nem tudom adják-e. Valaki tud olyan helyet, ahol adják? Amit én láttam az nem tuti... Mindentbele Liverpool!!! _________________ LET'S GO POOL!!! L*I*V*E*R*P*O*O*L
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Kedd. Aug. 08, 2006 7:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | | Miután elfelejtettük a forma-1-et, most inkább koncentráljunk a zsidók elleni szerdai meccsre. |
Egyetértek atezzal! Holnap meccs, arra kell koncentrálni, a formula-1 egy teljesen más sportág, semmi köze nincsen a focihoz. Így ne is keverjük ide szerintem.
A holnapi meccs már mérvadó lesz. Remélem sikeresen vesszük és örülök, hogy nem kell Izraelbe menniük a srácoknak. _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Aug. 08, 2006 5:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Miután elfelejtettük a forma-1-et, most inkább koncentráljunk a zsidók elleni szerdai meccsre. _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Aug. 08, 2006 4:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Riise írta: | Ki az a schumi? Nem rémlik....
Jaaa, nem az a nagyképű n...ci? Nem tudom már tényleg. Super Agulis ugye?
Kimit birom, mert ő most sehol sincs, így könnyű szeretni. Inkább ő mint a német... De megint szerencsétlen balfasz volt és én ezt nem bírom, mert így pontot szerzett sumahere. Hülye cipész, ezt is a FIA intézte el neki, direkt kizárták szegény Kubicát, hogy legyen egy pontja annak a csalónak, aki 3x egymás után levágja a fél pályát, és nem büntetik meg...sőt, adnak neki egy pontot. Na mind1. Ha Kimi bentmarad minen más lett volna. Button zsír. Most ő az isten, a rönó szerelőjét meg úgy kibasznám, ahogy van. Ekkora csapatnál nem lehet ilye hibákat ejteni.
Egyébként meg Alonso kurva jól ment, amit az első pár körben művelt, emelem kalapom, igaz sumi is szépetrajtolt, de aztán minenki megelőzte. Csak kedves Liuzzi elvett Alonsotól 50mp előnyt, amit megköszönhet neki minen kedves versenyző, elsősorban Kimi és Alonso. Így is nagyon jó verseny volt. Fisichela meg hozta a formáját
Visza a focira.... A Liverpool 2millió fontért eladta Djimi Traorét a Charlton Atleticsnek ,remélhetőleg Djimi átmegy az orvosi vizsgálatokon, ellenben Diaoval És Le Tallecet, valamint Pongollet szinte 100%, hogy eladjuk. Pongollet az Osasuna vette célba, Tallecet meg a Szosó asszem. Már csak Diao és Dudek akit el kell adnunk Haladunk.. O'Donellt meg kölcsönadtuk a Crewe Alexandrának fél évre. Még egy igazolásunk tuti hogy lesz, valószínü Dirk Kuyt, kérdés hogy mikor. De remélem sikerül... |
Pongollet sajnálom több van benne mint amennyit eddig mutatot szereintem de idén sem bizonyithatta volna be, Traoret mindig is szabotörnek tartottam ő volt a leggyengébb a védelemben már jó pár éve el kellet volna adni, Diao mardhatna
U.I.:Shcuminak inkább háztartást kéne vezetni vagy áramot  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Riise Fan
|
Elküldve: Kedd. Aug. 08, 2006 3:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ki az a schumi? Nem rémlik....
Jaaa, nem az a nagyképű n...ci? Nem tudom már tényleg. Super Agulis ugye?
Kimit birom, mert ő most sehol sincs, így könnyű szeretni. Inkább ő mint a német... De megint szerencsétlen balfasz volt és én ezt nem bírom, mert így pontot szerzett sumahere. Hülye cipész, ezt is a FIA intézte el neki, direkt kizárták szegény Kubicát, hogy legyen egy pontja annak a csalónak, aki 3x egymás után levágja a fél pályát, és nem büntetik meg...sőt, adnak neki egy pontot. Na mind1. Ha Kimi bentmarad minen más lett volna. Button zsír. Most ő az isten, a rönó szerelőjét meg úgy kibasznám, ahogy van. Ekkora csapatnál nem lehet ilye hibákat ejteni.
Egyébként meg Alonso kurva jól ment, amit az első pár körben művelt, emelem kalapom, igaz sumi is szépetrajtolt, de aztán minenki megelőzte. Csak kedves Liuzzi elvett Alonsotól 50mp előnyt, amit megköszönhet neki minen kedves versenyző, elsősorban Kimi és Alonso. Így is nagyon jó verseny volt. Fisichela meg hozta a formáját
Visza a focira.... A Liverpool 2millió fontért eladta Djimi Traorét a Charlton Atleticsnek ,remélhetőleg Djimi átmegy az orvosi vizsgálatokon, ellenben Diaoval És Le Tallecet, valamint Pongollet szinte 100%, hogy eladjuk. Pongollet az Osasuna vette célba, Tallecet meg a Szosó asszem. Már csak Diao és Dudek akit el kell adnunk Haladunk.. O'Donellt meg kölcsönadtuk a Crewe Alexandrának fél évre. Még egy igazolásunk tuti hogy lesz, valószínü Dirk Kuyt, kérdés hogy mikor. De remélem sikerül... _________________ LET'S GO POOL!!! L*I*V*E*R*P*O*O*L
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Kedd. Aug. 08, 2006 11:36 am Hozzászólás témája: |
|
|
Haha:)
Alonso egy ...............
és Schumi és Kimi a király....na meg Button:) _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
|
Elküldve: Kedd. Aug. 08, 2006 7:11 am Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | Persze most megint én vagyok a gonosz atez aki nem hagy élni senkit
Egyébként meg HAJRÁ ALONSO!!!!!
U.I. a focit ne hasonlitsd a forma1-hez  |
teeee galád
máskülönben Kimi a nyerő csak ne menjen a ferrarihoz
U.I.:beállok a sorba: a rönö nem leállt szétesett vasárnap  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Aug. 07, 2006 4:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Persze most megint én vagyok a gonosz atez aki nem hagy élni senkit
Egyébként meg HAJRÁ ALONSO!!!!!
U.I. a focit ne hasonlitsd a forma1-hez  _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Hétf. Aug. 07, 2006 8:10 am Hozzászólás témája: |
|
|
Vettem észre...azért mondom:)
már várom az újabb beszólást
na go pool....17éig nyaralok
csátok _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Vas. Aug. 06, 2006 10:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | Én továbbra is imádkozok
azt mondom ha egy Rönó leáll, akkor minden megtörténhet:)
tehát hajár pool...
és ne ordítsatok már le lécci mégeccer azért mert az f1et a focihoz hasonlítom:)
na csáá | atez utálja a forma egyet... _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Vas. Aug. 06, 2006 10:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én továbbra is imádkozok
azt mondom ha egy Rönó leáll, akkor minden megtörténhet:)
tehát hajár pool...
és ne ordítsatok már le lécci mégeccer azért mert az f1et a focihoz hasonlítom:)
na csáá _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|