| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Aug. 18, 2006 12:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | Ajjajjajajjj, miket kapok én itt...
Naszóval szilveszter, azt hiszem én már bizonyítottam, hogy egy alkoholista disznó vagyok, ha nem hiszed akkor nyugodtan kérdezd meg rwk-t, ő megmondja majd neked a tutit.
A másik, hogy lehet leszállni a Fradiról, főleg úgy ha nem is érdekel a magyar klubfutball, mert Fradi témában nem ismerek tréfát.
Klaj ez neked fontos, mert ha így folytatod akkor megsértesz
U.I. A vizilabda szar, ez TÉNY |
Bizonyitottam már én is a az alkoholizmusomat csak sajnos olyan pöcsök a havejaim hogy arseanl drukker az egyik fele másik meg még nagyobb szégyen le se merem irni igy nem tudok felmutatni semilyen referenciát neked de ha találkozunk azt hiszem te is elismered majd  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Aug. 18, 2006 12:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler13 írta: | | atez írta: | Ajjajjajajjj, miket kapok én itt...
Naszóval szilveszter, azt hiszem én már bizonyítottam, hogy egy alkoholista disznó vagyok, ha nem hiszed akkor nyugodtan kérdezd meg rwk-t, ő megmondja majd neked a tutit.
A másik, hogy lehet leszállni a Fradiról, főleg úgy ha nem is érdekel a magyar klubfutball, mert Fradi témában nem ismerek tréfát.
Na,akkor most egy idegesítő nehéz kérdés:a fradit vagy a Pool-t szereted jobban??  |
Ez csak simán idegesítő kérdés. Nagyon szeretem a Liverpoolt, jobban mint amennyire ti gondoljátok, viszont mégiscsak a fradin nőttem fel, az üllői út szinte a második otthonom _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Pént. Aug. 18, 2006 12:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | Ajjajjajajjj, miket kapok én itt...
Na,akkor most egy idegesítő nehéz kérdés:a fradit vagy a Pool-t szereted jobban??  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Aug. 18, 2006 12:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ajjajjajajjj, miket kapok én itt...
U.I. A vizilabda szar, ez TÉNY _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Aug. 18, 2006 12:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler13 írta: | Miért utáljátok a Fradit?Egy okot mondjatok  |
Szeretjük a fradit csak jól titkoljuk  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Pént. Aug. 18, 2006 11:55 am Hozzászólás témája: |
|
|
Miért utáljátok a Fradit?Egy okot mondjatok  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
|
Elküldve: Pént. Aug. 18, 2006 11:51 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Klaj írta: | Sly teljesen egyetértek veled... a fociban a zöld csak zöld gyepen piros mezes emberekkel: Carlsberg felirattal...
jajj ...a fradi...huhhh:...á de nem bírom... |
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Pént. Aug. 18, 2006 11:47 am Hozzászólás témája: |
|
|
Sly teljesen egyetértek veled... a fociban a zöld csak zöld gyepen piros mezes emberekkel: Carlsberg felirattal...
jajj ...a fradi...huhhh:...á de nem bírom... _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
|
Elküldve: Pént. Aug. 18, 2006 11:13 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler13 írta: | | Én egyébként birom a Frad-it a kedvenc magyar csapatom. |
ha magyar foci akkor csak a válogatott de inkább a vizilabda na azok fasza gyerekek a szarbanhugyban felkészülve hoztak már egy csomó olimpiát vb-t eb-t meg még mitoménmit  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Pént. Aug. 18, 2006 11:04 am Hozzászólás témája: |
|
|
Én egyébként birom a Frad-it a kedvenc magyar csapatom. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
|
Elküldve: Pént. Aug. 18, 2006 11:03 am Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | Sajnos Sly, mi nagyon szeretjük a Fradit, és azt valljuk, hogy anélkül Pool sincs, szóval ez kilőve. Ha a fradiellenességedet kilőtted kérdezd meg újra.
Egyébként szóba jöhet ilyesmi, de ahhoz több próbát is ki kell állnotok. Aki kiállja a próbákat, az jöhet. jelentkezőket várunk |
Atez szerintem a zöld és a piros csak akkor nézz ki jól együtt ha a zöld gyepen piros ruhás emberek rohangálnak Carlsberg feliratos mezben
A próbákról: szivesen megiszom proba képpen egy búvárt de csak akkor ha te is mert van egy olyan sejtésem hogy még te sem vagy beavatott 
A hozzászólás legutóbb Sly által Pént. Aug. 18, 2006 11:04 am-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Negritis Fan

Csatlakozott: 2006.06.06. Kedd 23:27 Hozzászólások: 67 Tartózkodási hely: Kübekháza
|
Elküldve: Pént. Aug. 18, 2006 2:12 am Hozzászólás témája: |
|
|
őőő most tudtam visszaolvasni
ha más nem msnen egy szobába bennt
amúgy nem szeressem a Fradit de le a kalapom néhány Fradista előtt akik azért jöttek hogy kihúzzák a szarból ingyé is.
Hajrá pool.Akit szeretne felvenni msn-n. : negritis@csokolom.hu
lehet van pár dolog amiről jót lehet csevegni  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Csüt. Aug. 17, 2006 10:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | Te gonosz gyökér...
Miért ne lehetne meccsnézés, persze szigorúan az urch. keretein kívül...   |
Tőled nem ezt vártam volna...
Lehet meccsnézés, én semmi jó elrontója nem vagyok, a próbák csakis a srácok érdekében vannak. Tudod, van ahol nem szeretnek bizonyos viselkedéseket  _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Csüt. Aug. 17, 2006 9:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Te gonosz gyökér...
Miért ne lehetne meccsnézés, persze szigorúan az urch. keretein kívül...   _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Csüt. Aug. 17, 2006 9:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nyugi, nemsokára. Amugy meg hadd lássa mindenki _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|