Tartalomjegyzék

Aktuális mérkőzés
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 148, 149, 150  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 26, 2006 12:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

jójó
csak optimista akartam lenni:Damúgy go POOL:)
Fan

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 26, 2006 9:47 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szerintem se lesz rutinmunka. a Sheffield elleni meccsre is azt montuk hogy sima győzelem, azt a végén egy kiizzadt döntetlen lett belőle
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
SchKar
Stylefan

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 26, 2006 9:17 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem lesz rutinmunka de azért nyerünk! Remélem végre összeáll a játék és be tudjuk rúgni a helyzeteinket!
manders
Kopite

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 26, 2006 12:45 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én azért vigyáznék azzal a rutin munkával. Smile Igaz, hogy tavaly jól ment ellenük a bajnokságban de... volt egy FA Kupa döntő ahol például nem vertük meg őket és kellett kicsi szerencse is az x-hez. És ez a West Ham egy megerősített West Ham. Nagyon kellemetlen ellenfél lehet. De ettől függetlenül győzni kell, de senki ne számítson könnyű meccsre.
A Sheffield és a Maccabi meccs után vhogy nagyon mérges voltam a csapatra Twisted Evil de ez mindig megváltozik a következő hétvégére. Rolling Eyes Elolvasva néhány elemzést, nyilatkozatot... nem volt olyan nagyon szőrnyű az a keddi játék. Ezért reménykedem. És Kuyttól is sokat várok, remélhetőleg nem fog annyit várni, mint tavaly Crouchy. Very Happy
Jah és még annyi a Kalapácsosokhoz, hogy idén még nem kaptak ki. 4 pontal 3.ak a tabellán igaz ez nem sokat mondó adat még így az elején. De 0-1-ről nyertek egy megerősödött Chartlon ellen és 1-1 az újonc otthonában, akárcsak mi. És a Liverpool játékosokba benne van egy hétközi ukrajnai kiruccanás is. Szóval csak nagyon óvatosan.
"We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!"
Vissza az elejére
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Pént. Aug. 25, 2006 6:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

LFC5 írta:
Hát holnap fogadjuk a West Hamet. A győzelem kötelező, tavaly oda vissza vertük őket, plusz az FA kupa döntőben is, így csak győzni szabad. A Chelsea pontot vesztett, most hozhatunk rajtuk ha most meg az elhalaszott meccset is megnyerjük.

mindenképpen nyerni kell
én most nagyon bízok benne
Anfielden menni fog, meg amúgy is rutinmelónak kell lennie:D
Kopite

HozzászólásElküldve: Pént. Aug. 25, 2006 1:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát holnap fogadjuk a West Hamet. A győzelem kötelező, tavaly oda vissza vertük őket, plusz az FA kupa döntőben is, így csak győzni szabad. A Chelsea pontot vesztett, most hozhatunk rajtuk ha most meg az elhalaszott meccset is megnyerjük.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
zooey
Fan

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 7:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

atez írta:
zooey írta:
ha meg rám,én nem szállok el csak örültem neki.ennyi.és nem foglalkoznék a cselzivel ha nem Ők nyerték volna az elmúlt 2 évben a bajnokságot,úh csak a pool miatt nézem,mert vetélytársak,nem azért mert pont cselzi ha a west brom lett volna akkor őket,különben meg leszarok minden más csapatot a poolon kívül!!!

GO REDS! GO POOL!

Jó, nem ezzel van gond, de nem kell földöntúli örömmel kitörni csak mert kikaptak. Nagyon jó, persze, én is örülök neki, de azért nem kell tulzásba vinni

oké
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Fowler
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 6:56 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A Galatasaray a 4. csoporttag

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Fowler
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 6:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

azért ekkora szemétséget!!!!nem tudják megvárni a végét!!! Evil or Very Mad

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 6:46 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

zooey írta:
ha meg rám,én nem szállok el csak örültem neki.ennyi.és nem foglalkoznék a cselzivel ha nem Ők nyerték volna az elmúlt 2 évben a bajnokságot,úh csak a pool miatt nézem,mert vetélytársak,nem azért mert pont cselzi ha a west brom lett volna akkor őket,különben meg leszarok minden más csapatot a poolon kívül!!!

GO REDS! GO POOL!

Jó, nem ezzel van gond, de nem kell földöntúli örömmel kitörni csak mert kikaptak. Nagyon jó, persze, én is örülök neki, de azért nem kell tulzásba vinni

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
zooey
Fan

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 6:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

GO REDS! GO POOL!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Fowler
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 5:50 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

atez írta:
Fowler13 írta:
Ok...csak ugy mondtam...

Most nem rád értettem elsősorban...
paranoid Very Happy Very Happy

sajnálom ....én ilyen vok Very Happy

Vissza az elejére
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 5:48 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Fowler13 írta:
Ok...csak ugy mondtam...

Most nem rád értettem elsősorban...
paranoid Very Happy Very Happy

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Fowler
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 5:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ok...csak ugy mondtam...

Vissza az elejére
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 24, 2006 5:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jó, jó dolog hogy kikapott a chelsea de ne csináljuk már ezt, egyrészt mert a saját csapatunkkal kéne leginkább törődnünk eredmények terén, másrészt meg a trágya nyert, szoval azért ne szállj el.
Ne hivatkozzunk mi is folyton a chelseare

Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 148, 149, 150  Következő
38 / 150 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.