| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Aug. 28, 2006 7:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sajnos az ég ismét megbaszott engem, így uj msn címmel kell működnöm, ha esetleg érdekel valakit akkor a profilomban ott van _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Aug. 28, 2006 7:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| SchKar írta: | | És mivan a magyar filmekkel? A Tanú szerintem alapfilm! |
csak művész és a régiek na meg egykét kortárs játékfilm és vigjáték ezen kivül szerintem sajnos sajnos többet nem igen lehet tudunk felmutatni  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gazsibalint6 Stylefan

Csatlakozott: 2006.07.16. Vasárnap 12:48 Hozzászólások: 10 Tartózkodási hely: Jánoshida
|
Elküldve: Hétf. Aug. 28, 2006 7:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
igaz, a fűrész 1-2 is hatalmas
és jön a 3!!!!!!
www.saw3.com
nekem ezek jöttek be _________________ You'll never walk alone!!
SG |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
SchKar Stylefan
Csatlakozott: 2006.07.26. Szerda 22:06 Hozzászólások: 16 Tartózkodási hely: Sopron
|
Elküldve: Hétf. Aug. 28, 2006 6:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
És mivan a magyar filmekkel? A Tanú szerintem alapfilm! _________________ GO Reds! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Aug. 28, 2006 7:15 am Hozzászólás témája: |
|
|
és a régi klasszikusok (habár azokat itt egyesek a koruk miatt már v még nem tudják értékelni ) midenesetre király még a keresztapa trilogia, szakasz, apokalipszis most (rendezői változat), a jó a rossz és a csúf a teljesség igénye nélkül... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Aug. 27, 2006 11:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
bizony bizony, a Jarhead odatesz
azt a másikat inkább nem értékelném _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Vas. Aug. 27, 2006 10:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jarhead, höhö.
A túl a barátságon viszont valami istentelenül nagy hulladék. (nemrég ezeket néztem meg) _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Vas. Aug. 27, 2006 9:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
a pillangó hatás az jó, de egyáltalán nem alap. Guy Ritchie az isten, és ezzel kapcsolatban nincs helye vitának  _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Vas. Aug. 27, 2006 8:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ja jó a Pillangó hatás is, de nekem a Fűtész 1-2 is nagyon bejött. A Feltámadás sem rossz. Na meg a Karib tenger kalózait is csipáztam. A rózsa vére is tök jó sztem. _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gazsibalint6 Stylefan

Csatlakozott: 2006.07.16. Vasárnap 12:48 Hozzászólások: 10 Tartózkodási hely: Jánoshida
|
Elküldve: Vas. Aug. 27, 2006 8:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Pillangó-hatás a legjobb film!!!!! _________________ You'll never walk alone!!
SG |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Vas. Aug. 27, 2006 5:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A vissza a jövőbe tényleg faszás, de a csontdaráló sztem hulladék. Akkkor már inkább a Gépállat SC, biztos tudod miről beszélek.
Egyébként igaz, a Ford Fairlane kalandjai tényleg istentelen nagy film, sőt, alapfilm, márcsak nagy feró miatt is
Tényleg, látta innen valaki a 51st State című filmet? _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Vas. Aug. 27, 2006 4:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
az enyém a back to the future:) _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Töki Fan

|
Elküldve: Vas. Aug. 27, 2006 10:59 am Hozzászólás témája: |
|
|
az én kedvenc filmeme az a Csontdarálók, nagyon nagy film  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
|
Elküldve: Vas. Aug. 27, 2006 3:41 am Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | Kevin Smith nem nagy rendező csak csinált egy annyira fos filmet h az már király
Egyébként a Blöff a no.1 film nálam, főleg Vinnie Jones zseniális alakítása miatt, tudod, az a vakerja h "továbbá az a tény", na azt semmi se mulja felül aki látta a filmet az érti.
De a ravasz is isten film, nem sokkal marad le a blöff mögött. |
Kevin Smithnek sikerült több olyan szar filmet csinálnia ami király mint a Ford Fairlane kalandjai (mert az is az "aztakurvadekirály") rendezőjének, ezért Smith már menó nálam föleg a Dogmával visszi a pálmát az aztán  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

|
Elküldve: Szomb. Aug. 26, 2006 10:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kevin Smith nem nagy rendező csak csinált egy annyira fos filmet h az már király
Egyébként a Blöff a no.1 film nálam, főleg Vinnie Jones zseniális alakítása miatt, tudod, az a vakerja h "továbbá az a tény", na azt semmi se mulja felül aki látta a filmet az érti.
De a ravasz is isten film, nem sokkal marad le a blöff mögött. _________________ www.urchins.try.hu
Arms flying everywhere
and bottles as well
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|