Tartalomjegyzék

Aktuális mérkőzés
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 148, 149, 150  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 09, 2006 4:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát gyerekek...se szerencse, se semmi nem volt ma velünk, ez nem a Liverpool volt...szörnyű meccs volt. De legalább nem azok a kis buzik ellen történt volna ez... más pedig nem szeretnék mondani, addig amíg el nem megy a mérgem...
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Sly
Kopite

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 09, 2006 4:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Baromi nagy blama...
mintha semmi tűz nem lett volna a fiúkban, csinálták a dolgukat de semmi lekesedést nem fedztem fel bennük.
a védelem meg egy katasztrófa volt...
csori Riise, 3 hét betegállomány
zooey
Fan

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 09, 2006 3:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

mit művelt a védelem,te jó isten,az hagyján hogy kikaptunk,de nevetséges gólokkíal... Sad
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
manders
Kopite

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 09, 2006 3:50 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Most, hogy így a rossz szezonkezdetet elkerültük lassan elkezdhetnénk focizni, mert igen csak húzós időszak jön. Bár gondolom a menetrend a szokásos. Karácsonyra talán felküzdjük magunkat a dobogóra aztán egy hosszú sorozat meg lesz a BL indulás aztán ennyi. Rossz döntések sorozata, szerencse nincs velünk. Riise most legalább normálisan felépül. Aurelio nem képes megoldani a feladatát, Hyypia öreg. A védelmünk közel sem hasonlít a tavalyihoz. Elment idén x meccs és mindegyiken kaptunk gólt. Most meg 3-at. Shocked Sajnos ez így van a rossz szezonkezdés elkerüléséről nem beszélni kell, hanem valamit csinálni. Ez most nagy szégyen. Sok majom örülhet.
"We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!"
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Fowler
Kopite

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 09, 2006 3:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

áhh....szerncse az nuku,ez van ilyen az élet és a foci..majd legközelebb Sad Sad Sad Sad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Sly
Kopite

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 09, 2006 3:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

na végre Kuyt pályán.
kár volt a Crouch Fowler ékkel kezdeni Bellamy habitusa kellet volna erre a meccsre
manders
Kopite

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 09, 2006 2:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

HOL A CSAPATUNK??

Nagyon szépen kell játszani a második félidőben, hogy ezt a szégyenteljes teljesítményt le felejtsük. Hyypia igazolt amit vártam, mindkettő gólban vastagon benne volt, bár a másodikba Carra is. Aggert a csapatba sürgősen!!! Középpálya Sissokot leszámítva nem túl fényes, néha Gerrard villog, de Alonso sehol. Csatárok 0. Ha nicsn kiszolgálás akkor halott ez a csatársor. A bíró is nagyon gyenge, mind kettő gljuk előtt volt szép birkózás. Cahill majdnem megfojtotta Alonsot, de hát nem várhattunk mást. Egy rangadón ilyen lagymatagul nem lehet. Kuyt - Pennant meg lehet h Bellamy...jönniük kell. Ettől függetlenül még nem vesztettünk. Kicsit jobban játszunk akkor nyerhetünk is, semmi extrát nem mutatnak.
"We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!"
Vissza az elejére
Fowler
Kopite

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 09, 2006 12:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na gyerekek mindjárt meccs!!! Very Happy

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 08, 2006 7:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát Sami tényleg kezd öregedni, de azért még egy evertonnal el tud bánni, legalábbis szerintem. Annak nagyon örülök hogy Carra játszhat, szerintem nem lesz gond johnson lefogásával, bár már a crystal palace-ban is okozott kellemetlen meglepiket nekünk. Akárhogyis, ő a kulcs, ha őt levesszük akkor nyerni fogunk mert rajta kívül csak szerencsétlen csürhe az egész kékszar, a támadósorunk meg úgyis be tud vágni 1-2 gólt minimum. Sztem egy Crouch-Bellamy csatársor lesz, középpálya védelem a szokásos lesz gonzival és Stevievel a középpálya két oldalán. Szerintem

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
manders
Kopite

HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 08, 2006 5:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nah csak mindenki felépült. Smile Carra és Riise nagyon kell, szegény Hyypia ideje kezd lejárni. Nem akarom bántani, mert hihetetlen, hogy mit tett ezért a klubért, de kezd belassulni meg ő is mondta, hogy már nem egyszerű neki. Ezért jó lenne egy Finnan - Carragher - Agger - Riise hátvéd sor. Bár ketten nem sokat játszottak az utóbbi két hétben, de állítólag 100%-os állapotban vannak. Sztem ha nyerünk akkor nagyon nyerünk. 7 pontjuk van, de valamit talán csak a Tottenham ellen kellett mutatniuk. Ezért ha Johnson ki lesz iktatva akkor sehol nem lesznek. Kis komolytalan csapat akinek volt egy jó éve, de azóta erőteljes hullámvölgy. Kár, hogy csak 1,5 nap volt a derby előtt felkészülni. De ettől függetlenül 3-4 góllal jobbnak kell lennünk, persze minden a védelemtől függ. Támadó sor meg pörögni fog. Sztem: Pennant - Gerrard - Alonso - Gonzalez - Crouch - Kuyt. Bár még Bellamy is... Confused
Vissza az elejére
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Pént. Szept. 08, 2006 4:48 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Fowler13 írta:
LFC5 írta:
Na nemsokára itt a derbi. Sztem nem lesz egy egyszerű meccs, de azért nagyon remélem, hogy majd kitömjük őket jó pár góllal... Crouch nagy formában van, így szerintem ő tuti betalál, továbbá gólt várok még Kuyttől is, mert a múltkor igen íréretesen játszott, és itt remélem nem lesz olyan a partjelző, mint a múltkor, mert a West Ham ellen is többször jól ugrott ki de hát befújták lesre... Úgyhogy én egy 2-0-ra számítok. De lehetne majd ennél több is Smile
GO REDS!

Igen...Crouch óriási formámban van de Kuyt sincs rosszul Very Happy (gól a válogatottban)

sztem kemény meccsen, de nyeróünk..olyan 1-2 góllal:)
Go Reds:)
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Szept. 07, 2006 7:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

LFC5 írta:
Na nemsokára itt a derbi. Sztem nem lesz egy egyszerű meccs, de azért nagyon remélem, hogy majd kitömjük őket jó pár góllal... Crouch nagy formában van, így szerintem ő tuti betalál, továbbá gólt várok még Kuyttől is, mert a múltkor igen íréretesen játszott, és itt remélem nem lesz olyan a partjelző, mint a múltkor, mert a West Ham ellen is többször jól ugrott ki de hát befújták lesre... Úgyhogy én egy 2-0-ra számítok. De lehetne majd ennél több is Smile
GO REDS!

Igen...Crouch óriási formámban van de Kuyt sincs rosszul Very Happy (gól a válogatottban)

Vissza az elejére
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Csüt. Szept. 07, 2006 7:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

GO REDS!
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Fowler
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 29, 2006 12:45 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Klaj írta:
Sly írta:
atez írta:
LFC5 írta:
atez írta:
Na most akkor újra elfelejtettük a forma-1-et, és vissza a liverpoolhoz.

Sly: Igazad van, nem is úgy értettem, csak úgy mellékesen megjegyeztem hogy morientestől is legalább annyit vártunk mint kuyttól, de ő szinte semmimt se csinált(sajnos), míg kuyt már az első meccsen meggyőzött mindenkit

hát igen sokat vártunk Morientestől, de sajnos nem jött be Sad nem értem, h miért nem ment neki Angliában. A valenciában tegnap is betalált...

Hát igen, neki jobban megy a spanyol foci, az az ő igazi otthona

pontosan
viszont Crouch kezdi megcáfolni a múltkori elemzésem Embarassed akármelyik csatárnak becsületére vált volna az a csel amivel elfektette a west ham kapusát Wink

jaja...anál a helyzetnél azt hittem elájulo...azo a lábmozgásSmile
haláli volt:)

ilyen "kapuselfektetést"csinált már tavaly a koecsok ellen is....az is szép volt,na meg ez is

Vissza az elejére
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 29, 2006 12:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sly írta:
atez írta:
LFC5 írta:
atez írta:
Na most akkor újra elfelejtettük a forma-1-et, és vissza a liverpoolhoz.

Sly: Igazad van, nem is úgy értettem, csak úgy mellékesen megjegyeztem hogy morientestől is legalább annyit vártunk mint kuyttól, de ő szinte semmimt se csinált(sajnos), míg kuyt már az első meccsen meggyőzött mindenkit

hát igen sokat vártunk Morientestől, de sajnos nem jött be Sad nem értem, h miért nem ment neki Angliában. A valenciában tegnap is betalált...

Hát igen, neki jobban megy a spanyol foci, az az ő igazi otthona

pontosan
viszont Crouch kezdi megcáfolni a múltkori elemzésem Embarassed akármelyik csatárnak becsületére vált volna az a csel amivel elfektette a west ham kapusát Wink

jaja...anál a helyzetnél azt hittem elájulo...azo a lábmozgásSmile
haláli volt:)
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 148, 149, 150  Következő
31 / 150 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.