| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Dec. 08, 2005 4:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| zen68 írta: | Azt szeretném, ha Owen visszajönne!!! De ez nem fog összejönni,mert a SZARKÁK meghalnak nélküle a POOL meg nagyon jó nélküle is!!!!
A Pool ugy fog járni majd a fiataljaival,mint az Arsenal!!!!
Tudja valaki, hogy MELLORRAL mi van???Na Őaz aki hiányzik!!!!
Esetleg Baros?Bár nem villog az új csapatában!!!!!! |
Mellor mostanában épült fel a sérüléséből, de nem kell aggódni miatta, a téli erőltetett menet miatt tuti kap majd lehetőséget. Barost most már ne hozzuk vissza, tisztán lehetett látni h a Liverpoolt nem neki találták ki, bár én kedveltem, és kedvelem most is a srácot. Csatárt sztem ne vegyünk, Simao mellé vegyük meg Rigottot, v Upsont, és bőven jók leszünk _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zen68 Reserve
|
Elküldve: Csüt. Dec. 08, 2005 3:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Azt szeretném, ha Owen visszajönne!!! De ez nem fog összejönni,mert a SZARKÁK meghalnak nélküle a POOL meg nagyon jó nélküle is!!!!
A Pool ugy fog járni majd a fiataljaival,mint az Arsenal!!!!
Tudja valaki, hogy MELLORRAL mi van???Na Őaz aki hiányzik!!!!
Esetleg Baros?Bár nem villog az új csapatában!!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Luis-Garcia Reserve

|
Elküldve: Hétf. Okt. 31, 2005 12:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | Az átigazolásokról csak annyit, hogy most nem 16 éves srácokkal kéne megváltani a világot... |
hát igen. a A klub az utánpótlásra fekteti a hangsúlyt, ami jó, de nem hoz erdedményt! Azt kell mondani, hogy hiába van Morientes, Cissé, Crouch, Sinema a csatársor mégis gólképtelen. Úgy látszik kellett volna Owen. _________________ Hajrá POOL!!!!
Champions League winner |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
redwhitekop Administratos

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Pént. Aug. 26, 2005 11:25 am Hozzászólás témája: |
|
|
Az átigazolásokról csak annyit, hogy most nem 16 éves srácokkal kéne megváltani a világot... _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zolika Reserve

Csatlakozott: 2005.07.18. Hétfő 11:22 Hozzászólások: 62 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Aug. 25, 2005 3:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A parasztja!
Milan Baroš Liverpool ---> Aston Villa _________________ You'll never walk alone! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
owen4ever Stylefan
Csatlakozott: 2005.08.20. Szombat 14:11 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: Kecskemét
|
Elküldve: Szomb. Aug. 20, 2005 2:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Owen kell a Poolba! A csapat is jól járna, és Owen is. Biztos eljönne, mert itt kezdő lehetne, és neki ez nagyon fontos.
OWEN 4EVER!!!!!!!!!!!!!!! Mr. Green |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2005.05.21. Szombat 0:21 Hozzászólások: 741 Tartózkodási hely: Strawberry Fields
|
Elküldve: Csüt. Júl. 21, 2005 7:41 pm Hozzászólás témája: Re: Joe Cole |
|
|
| lestath írta: | Hi srácok!
Na szóval nem tom ti mit halottatok de én halottam egy két pletykát arról hogy esetleg Joe Cole érkezik majd a 'Pool ba....
Mivel köztudott hogy megérkezet houuájuk Wright-Philips, és hát rajta kivűl van még másik két szélső aki fenyegetheti Joe-t.... és hát aszem ha nem kerül kezdőbe hanem csak a padra lehet hogy hamar felakar majd állni onnan.... és akor egyértelmű és aszem már mondta valaki is hogy akkor ide jönne..... na mind1 egyébként is épül a csapat ugyhogy nem lesz nagy targédia ha nem jön( bár a jobb oldal nekem akkor is "gyanús"....)
Lestath |
Az biztos, hogy hasznát tudnánk venni...  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
lestath Stylefan
Csatlakozott: 2005.07.18. Hétfő 22:37 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Budaörs
|
Elküldve: Csüt. Júl. 21, 2005 4:06 pm Hozzászólás témája: Joe Cole |
|
|
Hi srácok!
Na szóval nem tom ti mit halottatok de én halottam egy két pletykát arról hogy esetleg Joe Cole érkezik majd a 'Pool ba....
Mivel köztudott hogy megérkezet houuájuk Wright-Philips, és hát rajta kivűl van még másik két szélső aki fenyegetheti Joe-t.... és hát aszem ha nem kerül kezdőbe hanem csak a padra lehet hogy hamar felakar majd állni onnan.... és akor egyértelmű és aszem már mondta valaki is hogy akkor ide jönne..... na mind1 egyébként is épül a csapat ugyhogy nem lesz nagy targédia ha nem jön( bár a jobb oldal nekem akkor is "gyanús"....)
Lestath _________________ You'll never walk alone, because the "phoeneagle" will be always with you! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
lestath Stylefan
Csatlakozott: 2005.07.18. Hétfő 22:37 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Budaörs
|
Elküldve: Kedd. Júl. 19, 2005 6:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hi guys!
Szóval szerintem mandersnek non iagaz van "mert most jöttem rá" hogy nekünk van a világ legjobb csapatja! ( ) )..... mégpedig ezt azért mondom és azt hogy mandersnek igaza van hiszen tökéletesek a csatárjaink (Morientes, Cisse és Baros) igaz még tökéletesebb lenne Owennel.... de felesleges itt aggódni merrt én magamat is azon kaptam hogy viszaszerettem a Owenes poolba pedig nem kéne hisze ez sokkal jObb!! és innen lesz a pool ujra régi/ új fényében! persze jöjjön visza Owen.... de vigülis akkor most idézem manders hogy az évégéig tuti nem jön visza... utáne lehet hizs lejár a szerződése.... és ahogy Benitezt ismerem (lásd Zenden- mekkor igazólás!) ingyenesen elhozhatja.....
De lényegtelen minden hisz ami a legjobban tetszett hogy xabi azt mondta hogy "mi jegyezhetjük a világ legjobját csapatunkban....." és ez igy van csak hogy nem a világ legjobbját hanem legjobbjaIT is , tényleg innen én nem is tudom hol fogunk megállni olyan jók vagyunk ) !
Lestath _________________ You'll never walk alone, because the "phoeneagle" will be always with you! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Kedd. Júl. 19, 2005 6:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Vassle nem jön Liverpoolba.... Crouch viszont igen. Majd kiderül, hogy jó e vagy nem.Owen-ben serintem kár bízni, ő nem fog idén visszajönni szeritnem, egyre több megint az olyan hír, hogy jól érzi magát Madridban és marad....
| redwhitekop írta: | | Zolika írta: | | redwhitekop írta: | | manders írta: | | egyre valószínűbb Baros távozása. Aston Villa vagy West Ham. ha Aston Villába akkor Vassel jöhet cserébe+pénz. Dudek Lisszabonja nagyon valószínű. Joe Cole-ról röppentek fel hírek, miszerint SWp érkezésével teljesen kiszorúl a Chelseaból így Liverpoolba igazolna. Figo Interbe. Owenről meg még mindig menek a találgatások. De Owen csak akkor jön, ha Crouchot nem sikerül leigazolni. Nagyon érdekes, de lassan jó lenne vmi fejlemény. |
tegnap mintha olvastam volna valamit, hogy Figo és Crouch szerződése sem fog megvalósulni, mert a szentek egyre többet kérnek a gyökérért.
De könyörgöm!Vasselmajmot nee...
annyira unszimpi az a gyerek... | Minek jöjjön ide mikor van egy Barošunk, egy Cissénk, és reméljük lesz egy Owenünk. Ha nem lesz még mindig ott van Mellor (ha még nem ment el) |
itt van még, de Milan távozni fog(80%)...
ezért kell egy jó csatár, aki Owen legyen, ne a nyakigláb és ne a csúnyafejű majom...  |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Kedd. Júl. 19, 2005 2:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Zolika írta: | | redwhitekop írta: | | manders írta: | | egyre valószínűbb Baros távozása. Aston Villa vagy West Ham. ha Aston Villába akkor Vassel jöhet cserébe+pénz. Dudek Lisszabonja nagyon valószínű. Joe Cole-ról röppentek fel hírek, miszerint SWp érkezésével teljesen kiszorúl a Chelseaból így Liverpoolba igazolna. Figo Interbe. Owenről meg még mindig menek a találgatások. De Owen csak akkor jön, ha Crouchot nem sikerül leigazolni. Nagyon érdekes, de lassan jó lenne vmi fejlemény. |
tegnap mintha olvastam volna valamit, hogy Figo és Crouch szerződése sem fog megvalósulni, mert a szentek egyre többet kérnek a gyökérért.
annyira unszimpi az a gyerek... | Minek jöjjön ide mikor van egy Barošunk, egy Cissénk, és reméljük lesz egy Owenünk. Ha nem lesz még mindig ott van Mellor (ha még nem ment el) |
itt van még, de Milan távozni fog(80%)...
ezért kell egy jó csatár, aki Owen legyen, ne a nyakigláb és ne a csúnyafejű majom...  _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zolika Reserve

Csatlakozott: 2005.07.18. Hétfő 11:22 Hozzászólások: 62 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Júl. 19, 2005 2:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | manders írta: | | egyre valószínűbb Baros távozása. Aston Villa vagy West Ham. ha Aston Villába akkor Vassel jöhet cserébe+pénz. Dudek Lisszabonja nagyon valószínű. Joe Cole-ról röppentek fel hírek, miszerint SWp érkezésével teljesen kiszorúl a Chelseaból így Liverpoolba igazolna. Figo Interbe. Owenről meg még mindig menek a találgatások. De Owen csak akkor jön, ha Crouchot nem sikerül leigazolni. Nagyon érdekes, de lassan jó lenne vmi fejlemény. |
annyira unszimpi az a gyerek... | Minek jöjjön ide mikor van egy Barošunk, egy Cissénk, és reméljük lesz egy Owenünk. Ha nem lesz még mindig ott van Mellor (ha még nem ment el) _________________ You'll never walk alone! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Kedd. Júl. 19, 2005 1:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| manders írta: | | egyre valószínűbb Baros távozása. Aston Villa vagy West Ham. ha Aston Villába akkor Vassel jöhet cserébe+pénz. Dudek Lisszabonja nagyon valószínű. Joe Cole-ról röppentek fel hírek, miszerint SWp érkezésével teljesen kiszorúl a Chelseaból így Liverpoolba igazolna. Figo Interbe. Owenről meg még mindig menek a találgatások. De Owen csak akkor jön, ha Crouchot nem sikerül leigazolni. Nagyon érdekes, de lassan jó lenne vmi fejlemény. |
annyira unszimpi az a gyerek... _________________ www.urchins.try.hu
Liverpool till I die!!
------- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Kedd. Júl. 19, 2005 1:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| egyre valószínűbb Baros távozása. Aston Villa vagy West Ham. ha Aston Villába akkor Vassel jöhet cserébe+pénz. Dudek Lisszabonja nagyon valószínű. Joe Cole-ról röppentek fel hírek, miszerint SWp érkezésével teljesen kiszorúl a Chelseaból így Liverpoolba igazolna. Figo Interbe. Owenről meg még mindig menek a találgatások. De Owen csak akkor jön, ha Crouchot nem sikerül leigazolni. Nagyon érdekes, de lassan jó lenne vmi fejlemény. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zolika Reserve

|
Elküldve: Kedd. Júl. 19, 2005 1:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| redwhitekop írta: | | Zolika írta: | Ha Kirkland lesérül a WBA szóljon nekem! Max. a Poolnak engedek be egy 5-öst! Manchester ellen Rooney és v. Nistelrooy lábát eltörném!  |
birkafejűt ne kíméld (rúni) | Ne hagyja otthon a tajkártyáját! _________________ You'll never walk alone! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|
|
|