Tartalomjegyzék

Igazolások
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Játékosok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 08, 2005 4:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

zen68 írta:
Azt szeretném, ha Owen visszajönne!!! De ez nem fog összejönni,mert a SZARKÁK meghalnak nélküle a POOL meg nagyon jó nélküle is!!!! Laughing
A Pool ugy fog járni majd a fiataljaival,mint az Arsenal!!!! Evil or Very Mad
Tudja valaki, hogy MELLORRAL mi van???Na Őaz aki hiányzik!!!!
Esetleg Baros?Bár nem villog az új csapatában!!!!!!

Mellor mostanában épült fel a sérüléséből, de nem kell aggódni miatta, a téli erőltetett menet miatt tuti kap majd lehetőséget. Barost most már ne hozzuk vissza, tisztán lehetett látni h a Liverpoolt nem neki találták ki, bár én kedveltem, és kedvelem most is a srácot. Csatárt sztem ne vegyünk, Simao mellé vegyük meg Rigottot, v Upsont, és bőven jók leszünk

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
zen68
Reserve

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 08, 2005 3:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Azt szeretném, ha Owen visszajönne!!! De ez nem fog összejönni,mert a SZARKÁK meghalnak nélküle a POOL meg nagyon jó nélküle is!!!! Laughing
A Pool ugy fog járni majd a fiataljaival,mint az Arsenal!!!! Evil or Very Mad
Tudja valaki, hogy MELLORRAL mi van???Na Őaz aki hiányzik!!!!
Esetleg Baros?Bár nem villog az új csapatában!!!!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Luis-Garcia
Reserve

HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 31, 2005 12:46 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

redwhitekop írta:
Az átigazolásokról csak annyit, hogy most nem 16 éves srácokkal kéne megváltani a világot...

hát igen. a A klub az utánpótlásra fekteti a hangsúlyt, ami jó, de nem hoz erdedményt! Azt kell mondani, hogy hiába van Morientes, Cissé, Crouch, Sinema a csatársor mégis gólképtelen. Úgy látszik kellett volna Owen.

Champions League winner
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Pént. Aug. 26, 2005 11:25 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az átigazolásokról csak annyit, hogy most nem 16 éves srácokkal kéne megváltani a világot...

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Zolika
Reserve

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 25, 2005 3:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A parasztja!

Milan Baroš Liverpool ---> Aston Villa
owen4ever
Stylefan

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 20, 2005 2:18 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Owen kell a Poolba! A csapat is jól járna, és Owen is. Biztos eljönne, mert itt kezdő lehetne, és neki ez nagyon fontos.
OWEN 4EVER!!!!!!!!!!!!!!! Smile Mr. Green
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 21, 2005 7:41 pm    Hozzászólás témája: Re: Joe Cole Hozzászólás az előzmény idézésével

lestath írta:
Hi srácok!

Na szóval nem tom ti mit halottatok de én halottam egy két pletykát arról hogy esetleg Joe Cole érkezik majd a 'Pool ba....
Mivel köztudott hogy megérkezet houuájuk Wright-Philips, és hát rajta kivűl van még másik két szélső aki fenyegetheti Joe-t.... és hát aszem ha nem kerül kezdőbe hanem csak a padra lehet hogy hamar felakar majd állni onnan.... és akor egyértelmű és aszem már mondta valaki is hogy akkor ide jönne..... na mind1 egyébként is épül a csapat ugyhogy nem lesz nagy targédia ha nem jön( bár a jobb oldal nekem akkor is "gyanús"....)

Lestath

Az biztos, hogy hasznát tudnánk venni... Rolling Eyes

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
lestath
Stylefan

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 21, 2005 4:06 pm    Hozzászólás témája: Joe Cole Hozzászólás az előzmény idézésével

Hi srácok!

Na szóval nem tom ti mit halottatok de én halottam egy két pletykát arról hogy esetleg Joe Cole érkezik majd a 'Pool ba....
Mivel köztudott hogy megérkezet houuájuk Wright-Philips, és hát rajta kivűl van még másik két szélső aki fenyegetheti Joe-t.... és hát aszem ha nem kerül kezdőbe hanem csak a padra lehet hogy hamar felakar majd állni onnan.... és akor egyértelmű és aszem már mondta valaki is hogy akkor ide jönne..... na mind1 egyébként is épül a csapat ugyhogy nem lesz nagy targédia ha nem jön( bár a jobb oldal nekem akkor is "gyanús"....)

Lestath
lestath
Stylefan

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 19, 2005 6:36 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hi guys!

Szóval szerintem mandersnek non iagaz van "mert most jöttem rá" hogy nekünk van a világ legjobb csapatja! ( Smile) )..... mégpedig ezt azért mondom és azt hogy mandersnek igaza van hiszen tökéletesek a csatárjaink (Morientes, Cisse és Baros) igaz még tökéletesebb lenne Owennel.... de felesleges itt aggódni merrt én magamat is azon kaptam hogy viszaszerettem a Owenes poolba pedig nem kéne hisze ez sokkal jObb!! és innen lesz a pool ujra régi/ új fényében! persze jöjjön visza Owen.... de vigülis akkor most idézem manders hogy az évégéig tuti nem jön visza... utáne lehet hizs lejár a szerződése.... és ahogy Benitezt ismerem (lásd Zenden- mekkor igazólás!) ingyenesen elhozhatja.....

De lényegtelen minden hisz ami a legjobban tetszett hogy xabi azt mondta hogy "mi jegyezhetjük a világ legjobját csapatunkban....." és ez igy van csak hogy nem a világ legjobbját hanem legjobbjaIT is , tényleg innen én nem is tudom hol fogunk megállni olyan jók vagyunk Smile) !

Lestath
manders
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 19, 2005 6:10 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vassle nem jön Liverpoolba.... Crouch viszont igen. Majd kiderül, hogy jó e vagy nem.Owen-ben serintem kár bízni, ő nem fog idén visszajönni szeritnem, egyre több megint az olyan hír, hogy jól érzi magát Madridban és marad....

redwhitekop írta:
Zolika írta:
redwhitekop írta:
manders írta:
egyre valószínűbb Baros távozása. Aston Villa vagy West Ham. ha Aston Villába akkor Vassel jöhet cserébe+pénz. Dudek Lisszabonja nagyon valószínű. Joe Cole-ról röppentek fel hírek, miszerint SWp érkezésével teljesen kiszorúl a Chelseaból így Liverpoolba igazolna. Figo Interbe. Owenről meg még mindig menek a találgatások. De Owen csak akkor jön, ha Crouchot nem sikerül leigazolni. Nagyon érdekes, de lassan jó lenne vmi fejlemény.

tegnap mintha olvastam volna valamit, hogy Figo és Crouch szerződése sem fog megvalósulni, mert a szentek egyre többet kérnek a gyökérért.
De könyörgöm!Vasselmajmot nee...
annyira unszimpi az a gyerek...
Minek jöjjön ide mikor van egy Barošunk, egy Cissénk, és reméljük lesz egy Owenünk. Ha nem lesz még mindig ott van Mellor (ha még nem ment el)

itt van még, de Milan távozni fog(80%)...
ezért kell egy jó csatár, aki Owen legyen, ne a nyakigláb és ne a csúnyafejű majom... Rolling Eyes
Vissza az elejére
redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 19, 2005 2:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Zolika írta:
redwhitekop írta:
manders írta:
egyre valószínűbb Baros távozása. Aston Villa vagy West Ham. ha Aston Villába akkor Vassel jöhet cserébe+pénz. Dudek Lisszabonja nagyon valószínű. Joe Cole-ról röppentek fel hírek, miszerint SWp érkezésével teljesen kiszorúl a Chelseaból így Liverpoolba igazolna. Figo Interbe. Owenről meg még mindig menek a találgatások. De Owen csak akkor jön, ha Crouchot nem sikerül leigazolni. Nagyon érdekes, de lassan jó lenne vmi fejlemény.

tegnap mintha olvastam volna valamit, hogy Figo és Crouch szerződése sem fog megvalósulni, mert a szentek egyre többet kérnek a gyökérért.
Minek jöjjön ide mikor van egy Barošunk, egy Cissénk, és reméljük lesz egy Owenünk. Ha nem lesz még mindig ott van Mellor (ha még nem ment el)

itt van még, de Milan távozni fog(80%)...
ezért kell egy jó csatár, aki Owen legyen, ne a nyakigláb és ne a csúnyafejű majom... Rolling Eyes

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
Zolika
Reserve

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 19, 2005 2:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

redwhitekop írta:
manders írta:

redwhitekop
Administratos

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 19, 2005 1:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

manders írta:

Liverpool till I die!!
-------
Vissza az elejére
manders
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 19, 2005 1:57 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vissza az elejére
Zolika
Reserve

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 19, 2005 1:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

redwhitekop írta:
Zolika írta:
Ha Kirkland lesérül a WBA szóljon nekem! Max. a Poolnak engedek be egy 5-öst! Manchester ellen Rooney és v. Nistelrooy lábát eltörném! Twisted Evil

birkafejűt ne kíméld Very Happy (rúni)
Ne hagyja otthon a tajkártyáját!
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Játékosok Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Következő
18 / 22 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.