| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Szept. 15, 2006 8:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| zooey írta: | Köszi a felvilágosítást!!!
már azt hittem ő is egy olyan aki az edzőváltások áldozata! |
Ő az evolúció szemét vicceinek áldozata _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zooey Fan
Csatlakozott: 2006.01.22. Vasárnap 23:16 Hozzászólások: 94 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Szept. 15, 2006 6:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi a felvilágosítást!!!
már azt hittem ő is egy olyan aki az edzőváltások áldozata! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Szept. 15, 2006 5:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| zooey írta: | | nagyon sajnálom Diao-t, és elszomorít ami vele történik |
Nem kell sajnálni, simán elmehetett volna vmi spanyol csapatba csak nem elégedett meg a fizetésével. Innen látszik h csak pénzre megy mert hajlandó arra hogy a Liverpoolban magasabb fizetésért futkorásszon a melwoodban, minthogy kevesebb pénzért focizzon is valahol. Hála a jó istennek év végén lejár a szerződése _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zooey Fan
Csatlakozott: 2006.01.22. Vasárnap 23:16 Hozzászólások: 94 Tartózkodási hely: Budapest
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Aug. 18, 2006 3:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fowler13 írta: | | Kuyt ma aláírt és lehet h holnap jáccik.Szerintetek? |
nem. még legalább 2 3 hét hogy annyira beilleszkedjen csapatba és megtanulja taktikákat hogy pályára lépjen mondjuk ha benitez még van annyira bevállalos hogy a kispadra leülteti (ami nem hiszem hogy bekövetkezik) akkor is csak akkor fogja talán beállitani ha már 2-3 góllal megyünk v az utolsó 10 percre |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Pént. Aug. 18, 2006 2:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kuyt ma aláírt és lehet h holnap jáccik.Szerintetek? _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Negritis Fan

Csatlakozott: 2006.06.06. Kedd 23:27 Hozzászólások: 67 Tartózkodási hely: Kübekháza
|
Elküldve: Pént. Aug. 18, 2006 2:16 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Azért jobb csatárt is el tudtam volna ennyiért képzelni.Bár én már Crouch leigazolásakor is húztam aztán NO,megemberelte magát,Remélem Kuytal is így lesz.Bár én aszondom Huuntelaar jobb és hasonló a stílusuk. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klaj Klaj

|
Elküldve: Csüt. Aug. 17, 2006 6:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
na ezek lazák _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Csüt. Aug. 17, 2006 3:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
10 millió fontba került Kuyt ami nem is annyira sok egy ilyen játékosért. Bár igazi tétmeccsen még nem láttam csak a vb-n, de az más ügy. Kíváncsi leszek, hogy most a 6 bevethető csatárból ki lesz a 2-3 kimaradó. Talán Pongolle a legbiztosabb, de utánna... Az biztos, hogy rotáció lesz, de 5 csatárral ez még úgy is sok. Kíváncsi vagyok, de most több év után végre kellemes gondok. _________________ "We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Riise Fan
Csatlakozott: 2006.02.23. Csütörtök 14:50 Hozzászólások: 128 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Aug. 17, 2006 2:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Végreee.... A hatodik igazolásunk És állítólag leigazoltunk valami ifjú sztárt a St. Ettien-ből, a marokkói Nadi El Zhar-t, aki 19éves középpályás és az U21es vb-n, vagy U20as? Mind1 ott fedezték fel. Vannak mozgolódások ezen a nyáron, remélem meglesz a gyümölcse a sok munkának Így viszont Pongollenak és Le Tallecnek nincs maradása, és Diaora még mindig vvőt keresünk. Jó lenne ha már minden megoldódna, de ez most egy nagy lépés volt. Pottert meg kölcsönadtuk a Wolverhamptonnak. _________________ LET'S GO POOL!!! L*I*V*E*R*P*O*O*L
You'll never walk alone |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Csüt. Aug. 17, 2006 12:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Igen valóban igaz a hír, a hivatalons honlapon is megerősítették, Kuyt a Liverpoolban fog játszani! _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Csüt. Aug. 17, 2006 12:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Remélem igaz a hír h Kuyt a miénk.mert akkor már van 4 klasszis csatárunk _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morti Kopite
Csatlakozott: 2005.11.23. Szerda 16:11 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Paks
|
Elküldve: Szer. Aug. 16, 2006 12:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv!
Tribalfootball-os hír, úgyh ne nagyon éljétek bele magatokat.A lényeg az, hogy állítólag tegnap éjjel megegyezett a POOL és Kuyt, valamint a Feyenoord Kuyttal, hogy mehet.10 millió fontba kerül majd.Sztem jó igazolás lenne.Ja és állítólag Kuyt már találkozott Rafával, hogy megbeszéljék a legfontosabb dolgokat.Jó igazolás lenne, örülnék neki. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
|
Elküldve: Kedd. Aug. 01, 2006 11:37 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Sly írta: | | Riise írta: | | mikor lesz a Community Shield???? |
Augusztus 13.
Liverpool - Chelsea
Cardiffban asszem és nem tudom hánykor és azt sem hogy hol közvetítik, de közvetítik.
Aug. 8-9 / 22-23 BL 3. selejtezőkör. Talán azokat is adják, mert a sport1/2 most BL selejtezőket is ad élőben... |
CS-t a sport1-en fogjuk látni  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|