Tartalomjegyzék

Aktuális mérkőzés
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 148, 149, 150  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Hollósi Attila
Kopite

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 17, 2006 4:31 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A büdös rohadt francba!Ezt nem hiszem el.Na ki ment oda kezetfogni?Hát nem a Mourinho.
A Gerrard beadása nagyon jó volt a hosszabításban.Pennantnak sok beadási kísérlete volt,de egy se sikerült neki.Neki a beadásokat tanulnia kéne és akkor sokkal jobbak lehetnénk.Én Crouchot a kezdőbe raktam volna.Ja és Luis Garcia is hiányzott a csapatból.Neki talán jobb beadásai is lehettek volna,de amúgy Pennant nagyon jó volt a meccsen,ha a beadásokat nem nézzük.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
SchKar
Stylefan

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 17, 2006 4:27 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Siralmas! A hugom azokból a helyzetekből amit ma kihagytunk kettőt bevágott volna!Ilyen nincs!
Hollósi Attila
Kopite

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 17, 2006 4:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kuyt nagyon béna ezen a meccsen.Ezt azért illett volna belőnie...és nem ez volt az 1. hibája a meccsen.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Hollósi Attila
Kopite

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 17, 2006 4:09 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A Crouch csere jó ötlet.Fejelni fog egy gólt.Ennyi beívelésből egyszer csak be fog találni.
Vissza az elejére
Hollósi Attila
Kopite

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 17, 2006 4:07 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Benitez helyében én is dühös lennék.Ezért 11-est kellett volna kapni.Köcsög Lampard!
Közeledik a vége! Crying or Very sad
Vissza az elejére
Hollósi Attila
Kopite

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 17, 2006 4:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát igen ha az bemegy...
Marha jók vagyunk minden elismerés a csapatnak.A Drogba gól mák volt.
Pennant nagyon jól játszik,na meg Gerrard is.Mindjárt lőni fogunk egy gólt.
Vissza az elejére
semtex
Fan

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 17, 2006 3:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nah már énis nézem!tudom hog ez kicsit chelsea-is lessz de szerintem drogba golja védhetetlen volt!amúgy nem játszunk rosszul!csak sajna kimaradt az az utolso helyzet amit gerrard rugott éles szogbol!de a támadás nagyon szép volt Wink !
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
semtex
Fan

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 17, 2006 2:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Neten megtudnám nézni a meccset?????
Vissza az elejére
semtex
Fan

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 17, 2006 2:23 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

amúgy mi kozvetítti a Chelsea-Liverpool-t?????
de nekem ne mondjatok ilyen sport2,meg sport1-et mert én ezt nem tudom nézni!valami globálisat mert van Szatelitunk!
Vissza az elejére
semtex
Fan

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 17, 2006 2:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem nem!amit ezek az everton ellen muveltek-gondolok itt a védelemre,az katasztrofa volt!a PSV ellen is szar volt a védelem de itt már lehetett látni hogy kezd beérni a Kuyt-Bellamy páros!
Vissza az elejére
Fowler
Kopite

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 17, 2006 1:10 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

semtex írta:
Hát a Liverpool mostani helyzetét látva:ha ma dontetlent ér el a Stainfor Bridge-en akkor az számomra olyan mintha megnyerné a bajnokok ligáját és a Premiership-et!!!-Szerintem Wink

na ez azért egy kicsit tulzás Very Happy

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
semtex
Fan

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 17, 2006 12:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát a Liverpool mostani helyzetét látva:ha ma dontetlent ér el a Stainfor Bridge-en akkor az számomra olyan mintha megnyerné a bajnokok ligáját és a Premiership-et!!!-Szerintem Wink
Vissza az elejére
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 17, 2006 8:58 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

akkor meg mért kérdeztél rá ha nem tűnt fel?Smile
HEHE:) lebuktál atez:)
Administratos

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 16, 2006 11:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Klaj írta:
oltottam

bocsi de nem igazán tűnt fel

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Klaj
Klaj

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 16, 2006 9:07 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

oltottam
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 148, 149, 150  Következő
28 / 150 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.