Tartalomjegyzék

Aktuális mérkőzés
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 148, 149, 150  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
semtex
Fan

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 20, 2006 10:11 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem Láttam Kuyt gollját de remélem hogy kezdi bebizonyíttani hogy tud is valamit nem csak sarkalgat!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Fowler
Kopite

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 20, 2006 9:33 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

1-0 Kuyt

csak sztem a játékunk pontatlan...de most az a fő h vezetünk

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Fowler
Kopite

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 20, 2006 7:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

LFC5 írta:
Ma legyőzzük a szarkákat. Nagyon kemény meccs lesz, nem lesz sokgólos, vért izzadva fogja szerintem a csapat megszerezni a 3 pontot. De ezután a győzelem után, hátha visszajön a magabiztosság és beindul a szekér. Tavaly 2-0-ra nyertünk itthon, idegenben pedig 3-1 lett. Tavaly a cselzi vereség utáni meccset megnyertük, remélem msot is így lesz.

csal legyen igazad..
nem kell nagy arányban győzni...de jó játékkal azért elvinni azt a kibaszott Very Happy 3 pontot

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 20, 2006 7:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ma legyőzzük a szarkákat. Nagyon kemény meccs lesz, nem lesz sokgólos, vért izzadva fogja szerintem a csapat megszerezni a 3 pontot. De ezután a győzelem után, hátha visszajön a magabiztosság és beindul a szekér. Tavaly 2-0-ra nyertünk itthon, idegenben pedig 3-1 lett. Tavaly a cselzi vereség utáni meccset megnyertük, remélem msot is így lesz.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Sly
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 19, 2006 10:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

atez írta:
Nem kell még temetni, ha ezen a héten jók leszünk akor ugyanugy ott leszünk a bajnoki versenyben. Én bízom abban h holnap nyerni fogunk, sőt, biztos vagyok benne, szombaton meg kötelező lesz a bipsik ellen tarolni, ha ez a fos mu is lezuzta akor nekünk is muszály.

Jah, és Cissé egy köcsög, nem hiányzik és remélem soha többet angliába se jön vissza

igazából nekem csak azzal van teli a hócipőm hogy megint elszurtuk az elejét amugy befogja bizonyitani a csapat, hogy bajnok esélyes csak megint várnunk kell, hogy az igazolások tökéletesen beilleszkedjenek
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 19, 2006 10:33 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem kell még temetni, ha ezen a héten jók leszünk akor ugyanugy ott leszünk a bajnoki versenyben. Én bízom abban h holnap nyerni fogunk, sőt, biztos vagyok benne, szombaton meg kötelező lesz a bipsik ellen tarolni, ha ez a fos mu is lezuzta akor nekünk is muszály.

Jah, és Cissé egy köcsög, nem hiányzik és remélem soha többet angliába se jön vissza

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Sly
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 19, 2006 10:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

LFC5 írta:
Hát csalódott leszek ha nem nyerünk bajnokságot, de akkor még csalódottabb, ha nem leszünk még 2-ikok sem... most lenyugodtam picit, majd rendbe jön minden,fog ez menni, ha meg nem és kiesünk (ami még viccnek is rossz) akkor is ugyanúgy fogom imádni ezt a csapatot!!!

mik jutnak az eszedbe Shocked
ezért kár iskolába járni Very Happy
LFC5
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 19, 2006 9:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát csalódott leszek ha nem nyerünk bajnokságot, de akkor még csalódottabb, ha nem leszünk még 2-ikok sem... most lenyugodtam picit, majd rendbe jön minden,fog ez menni, ha meg nem és kiesünk (ami még viccnek is rossz) akkor is ugyanúgy fogom imádni ezt a csapatot!!!
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
semtex
Fan

HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 19, 2006 9:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Idézet:
Persze...még van esélyünk a bajnokságra.....semtx:ne szabad még temetni a csapatot
én nem mondom le a csapatot csak azt akarom ondani hogy én nem fogok a csapatban csalodni ha nem lessz benne az elso kettoben![/list]
Vissza az elejére
Fowler
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 19, 2006 6:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hollósi Attila írta:
Ezt az a bajnokságot még megnyerhetjük,úgyhogy ne mondjál le róla.A BL-t tényleg miattuk nyertük meg(a spanyolok miatt).De a Cisse annyira nem hiányzik,mert van elég csatárunk:Crouch,Kuyt,Bellamy,Fowler.Bőven elég 4 jó csatár a csapatba,nem kell még egy klasszis.

Persze...még van esélyünk a bajnokságra.....semtx:ne szabad még temetni a csapatot Wink

Vissza az elejére
Hollósi Attila
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 19, 2006 5:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ezt az a bajnokságot még megnyerhetjük,úgyhogy ne mondjál le róla.A BL-t tényleg miattuk nyertük meg(a spanyolok miatt).De a Cisse annyira nem hiányzik,mert van elég csatárunk:Crouch,Kuyt,Bellamy,Fowler.Bőven elég 4 jó csatár a csapatba,nem kell még egy klasszis.
Vissza az elejére
Fowler
Kopite

HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 19, 2006 4:54 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

[quote="semtex"]én a bajnokságrol már rég lemondtam!az csak akkor fog sikerulni ha osszeérik a csapat!vagyis 2008-2009-korul vagy még egy évvel késobb mert az új stadion sokat lendíthet a hazai meccseken!de ezt tudom hogy ezen nem múli annyira!szerintem Cissét nem kellet volna kolcsonadni!ja és Luis Garciá» tényleg játszatni kéne!mert o az az ember Xabi Alonsoval eggyutt aki miatt megnyertuk a Bajnokok Ligáját!nem mondom hogy o miatta hanem azért mert ez a Spanyol Stílus igen beleillik ebbe a Bajnokságba!

miért mondtál le? még mndene sélyünk meg van rá...
Nam az a baj h Cissét kölcsönadtuk....most még nem is segithetne rajtunk histen sérült...at majd csak késöbb derül ki h hiba volt -e?

Vissza az elejére
semtex
Fan

HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 19, 2006 4:07 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

én a bajnokságrol már rég lemondtam!az csak akkor fog sikerulni ha osszeérik a csapat!vagyis 2008-2009-korul vagy még egy évvel késobb mert az új stadion sokat lendíthet a hazai meccseken!de ezt tudom hogy ezen nem múli annyira!szerintem Cissét nem kellet volna kolcsonadni!ja és Luis Garciá» tényleg játszatni kéne!mert o az az ember Xabi Alonsoval eggyutt aki miatt megnyertuk a Bajnokok Ligáját!nem mondom hogy o miatta hanem azért mert ez a Spanyol Stílus igen beleillik ebbe a Bajnokságba!
Vissza az elejére
Hollósi Attila
Kopite

HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 18, 2006 9:55 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha a szarkákat nem verjük meg,akkor le is mondhatunk a bajnokságról.Szóval nagyon fontos meccs(ek) vár(nak) ránk.De sztem Crouchot kellene játszatni csatárposzton,mert a támadójátékunk siralmas(Kuyt,Bellamy) és az az ívelgetős játék,amit játszunk Peterre lett kitalálva.Mondjuk Kuyt is jól fejel,állítólag,de Crouchot senki se tudja lefejelni.Az igaz,hogy harcoltak a labdákért a Bellamyék,de az nem elég,mert helyzetbe nem igen tudtak kerülni,pedig az lenne a feladatuk.Szóval én Crouchot kezdőbe várom+még talán Fowlert is...
Luis Garciaról nincs valami híretek?Ő sérült,vagy mi,mert nagyon hiányzik.Remélem szerdán játszik.
Vissza az elejére
atez
Administratos

HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 18, 2006 7:46 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

zooey írta:
De amit Te Klajjal beszélgettél az bezzeg IDE! hehe

Pontosan.

Egyébként semtex, próbálj máshonnan képet belinkelni, ezek a tripodosok igazi zsidók, nem engedik linkelni a képeiket

without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Mérkőzések Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 148, 149, 150  Következő
26 / 150 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.