| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
semtex Fan

Csatlakozott: 2006.08.13. Vasárnap 14:16 Hozzászólások: 66 Tartózkodási hely: Anfield Road
|
Elküldve: Szer. Szept. 20, 2006 10:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Nem Láttam Kuyt gollját de remélem hogy kezdi bebizonyíttani hogy tud is valamit nem csak sarkalgat! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Szer. Szept. 20, 2006 9:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
1-0 Kuyt
csak sztem a játékunk pontatlan...de most az a fő h vezetünk _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Szer. Szept. 20, 2006 7:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| LFC5 írta: | | Ma legyőzzük a szarkákat. Nagyon kemény meccs lesz, nem lesz sokgólos, vért izzadva fogja szerintem a csapat megszerezni a 3 pontot. De ezután a győzelem után, hátha visszajön a magabiztosság és beindul a szekér. Tavaly 2-0-ra nyertünk itthon, idegenben pedig 3-1 lett. Tavaly a cselzi vereség utáni meccset megnyertük, remélem msot is így lesz. |
csal legyen igazad..
nem kell nagy arányban győzni...de jó játékkal azért elvinni azt a kibaszott 3 pontot _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Szer. Szept. 20, 2006 7:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ma legyőzzük a szarkákat. Nagyon kemény meccs lesz, nem lesz sokgólos, vért izzadva fogja szerintem a csapat megszerezni a 3 pontot. De ezután a győzelem után, hátha visszajön a magabiztosság és beindul a szekér. Tavaly 2-0-ra nyertünk itthon, idegenben pedig 3-1 lett. Tavaly a cselzi vereség utáni meccset megnyertük, remélem msot is így lesz. _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Szept. 19, 2006 10:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| atez írta: | Nem kell még temetni, ha ezen a héten jók leszünk akor ugyanugy ott leszünk a bajnoki versenyben. Én bízom abban h holnap nyerni fogunk, sőt, biztos vagyok benne, szombaton meg kötelező lesz a bipsik ellen tarolni, ha ez a fos mu is lezuzta akor nekünk is muszály.
Jah, és Cissé egy köcsög, nem hiányzik és remélem soha többet angliába se jön vissza |
igazából nekem csak azzal van teli a hócipőm hogy megint elszurtuk az elejét amugy befogja bizonyitani a csapat, hogy bajnok esélyes csak megint várnunk kell, hogy az igazolások tökéletesen beilleszkedjenek _________________ LIVErpool |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Szept. 19, 2006 10:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem kell még temetni, ha ezen a héten jók leszünk akor ugyanugy ott leszünk a bajnoki versenyben. Én bízom abban h holnap nyerni fogunk, sőt, biztos vagyok benne, szombaton meg kötelező lesz a bipsik ellen tarolni, ha ez a fos mu is lezuzta akor nekünk is muszály.
Jah, és Cissé egy köcsög, nem hiányzik és remélem soha többet angliába se jön vissza _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sly Kopite
Csatlakozott: 2006.05.16. Kedd 15:23 Hozzászólások: 369 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Szept. 19, 2006 10:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| LFC5 írta: | | Hát csalódott leszek ha nem nyerünk bajnokságot, de akkor még csalódottabb, ha nem leszünk még 2-ikok sem... most lenyugodtam picit, majd rendbe jön minden,fog ez menni, ha meg nem és kiesünk (ami még viccnek is rossz) akkor is ugyanúgy fogom imádni ezt a csapatot!!! |
mik jutnak az eszedbe
ezért kár iskolába járni  _________________ LIVErpool |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Kedd. Szept. 19, 2006 9:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát csalódott leszek ha nem nyerünk bajnokságot, de akkor még csalódottabb, ha nem leszünk még 2-ikok sem... most lenyugodtam picit, majd rendbe jön minden,fog ez menni, ha meg nem és kiesünk (ami még viccnek is rossz) akkor is ugyanúgy fogom imádni ezt a csapatot!!! _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
semtex Fan

Csatlakozott: 2006.08.13. Vasárnap 14:16 Hozzászólások: 66 Tartózkodási hely: Anfield Road
|
Elküldve: Kedd. Szept. 19, 2006 9:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Idézet: | | Persze...még van esélyünk a bajnokságra.....semtx:ne szabad még temetni a csapatot | én nem mondom le a csapatot csak azt akarom ondani hogy én nem fogok a csapatban csalodni ha nem lessz benne az elso kettoben![/list] |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Kedd. Szept. 19, 2006 6:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Hollósi Attila írta: | | Ezt az a bajnokságot még megnyerhetjük,úgyhogy ne mondjál le róla.A BL-t tényleg miattuk nyertük meg(a spanyolok miatt).De a Cisse annyira nem hiányzik,mert van elég csatárunk:Crouch,Kuyt,Bellamy,Fowler.Bőven elég 4 jó csatár a csapatba,nem kell még egy klasszis. |
Persze...még van esélyünk a bajnokságra.....semtx:ne szabad még temetni a csapatot  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

Csatlakozott: 2006.08.21. Hétfő 15:17 Hozzászólások: 324 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: Kedd. Szept. 19, 2006 5:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Ezt az a bajnokságot még megnyerhetjük,úgyhogy ne mondjál le róla.A BL-t tényleg miattuk nyertük meg(a spanyolok miatt).De a Cisse annyira nem hiányzik,mert van elég csatárunk:Crouch,Kuyt,Bellamy,Fowler.Bőven elég 4 jó csatár a csapatba,nem kell még egy klasszis. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

|
Elküldve: Kedd. Szept. 19, 2006 4:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
[quote="semtex"]én a bajnokságrol már rég lemondtam!az csak akkor fog sikerulni ha osszeérik a csapat!vagyis 2008-2009-korul vagy még egy évvel késobb mert az új stadion sokat lendíthet a hazai meccseken!de ezt tudom hogy ezen nem múli annyira!szerintem Cissét nem kellet volna kolcsonadni!ja és Luis Garciá» tényleg játszatni kéne!mert o az az ember Xabi Alonsoval eggyutt aki miatt megnyertuk a Bajnokok Ligáját!nem mondom hogy o miatta hanem azért mert ez a Spanyol Stílus igen beleillik ebbe a Bajnokságba!
miért mondtál le? még mndene sélyünk meg van rá...
Nam az a baj h Cissét kölcsönadtuk....most még nem is segithetne rajtunk histen sérült...at majd csak késöbb derül ki h hiba volt -e? _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
semtex Fan

|
Elküldve: Kedd. Szept. 19, 2006 4:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
én a bajnokságrol már rég lemondtam!az csak akkor fog sikerulni ha osszeérik a csapat!vagyis 2008-2009-korul vagy még egy évvel késobb mert az új stadion sokat lendíthet a hazai meccseken!de ezt tudom hogy ezen nem múli annyira!szerintem Cissét nem kellet volna kolcsonadni!ja és Luis Garciá» tényleg játszatni kéne!mert o az az ember Xabi Alonsoval eggyutt aki miatt megnyertuk a Bajnokok Ligáját!nem mondom hogy o miatta hanem azért mert ez a Spanyol Stílus igen beleillik ebbe a Bajnokságba! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

Csatlakozott: 2006.08.21. Hétfő 15:17 Hozzászólások: 324 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: Hétf. Szept. 18, 2006 9:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ha a szarkákat nem verjük meg,akkor le is mondhatunk a bajnokságról.Szóval nagyon fontos meccs(ek) vár(nak) ránk.De sztem Crouchot kellene játszatni csatárposzton,mert a támadójátékunk siralmas(Kuyt,Bellamy) és az az ívelgetős játék,amit játszunk Peterre lett kitalálva.Mondjuk Kuyt is jól fejel,állítólag,de Crouchot senki se tudja lefejelni.Az igaz,hogy harcoltak a labdákért a Bellamyék,de az nem elég,mert helyzetbe nem igen tudtak kerülni,pedig az lenne a feladatuk.Szóval én Crouchot kezdőbe várom+még talán Fowlert is...
Luis Garciaról nincs valami híretek?Ő sérült,vagy mi,mert nagyon hiányzik.Remélem szerdán játszik. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Szept. 18, 2006 7:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| zooey írta: | | De amit Te Klajjal beszélgettél az bezzeg IDE! hehe |
Pontosan.
Egyébként semtex, próbálj máshonnan képet belinkelni, ezek a tripodosok igazi zsidók, nem engedik linkelni a képeiket _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|