| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Hollósi Attila Kopite

Csatlakozott: 2006.08.21. Hétfő 15:17 Hozzászólások: 324 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: Kedd. Nov. 07, 2006 7:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jah értem.Tudom,hogy nem olyan nagy a sérülése,de azért nagyon sajnálom Markot.
Én úgy tudtam,hogy innen ment Dunaújvárosba az Anita.Legjobb lett volna,ha nem ment volna el a Győrtöl,mert akkor közűlünk se ment volna el. _________________
   |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Nov. 07, 2006 7:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hollóka, nem baromság amit leírtál, de ennek alapján naponta törnék össze magukat a focisták. Az meg a másik hogy az edzőközpontja a csapatnak nem csak arról szól h rafanak legyen hol megizzasztania a srácokat, edzések után a játékosok nyugodtan levezetnek, lazítanak ott egy órát és csak aztán indulnak el. Egyszerűen figyelmetlen volt, van ilyen, előfordulhat bárkivel. _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Kedd. Nov. 07, 2006 5:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kulcsár Anita innen mellőlünk egy kis faluból rohant, Sukoróról és gyakorlatilag egy lélekvesztő úton halt meg amin volt 2 centi hó.
De ez az eset nem annyira komoly. Csak fejben viselték meg a történtek, legalábbis ezt írták Gonzalezről. _________________ "We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hollósi Attila Kopite

Csatlakozott: 2006.08.21. Hétfő 15:17 Hozzászólások: 324 Tartózkodási hely: Győr
|
Elküldve: Hétf. Nov. 06, 2006 11:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| manders írta: | Mozgalmas napok...
Gonzalez ma este autóbalesetet szenvedett msot este 7kor. Edzésről ment haza fele. Elsőre nem szenvedett súlyos sérülést. |
Jajj baszki!
Ezt nem hiszem el. Dehát gondolom,hogy miért következett be a baleset:szegényke annyira el volt fáradva az edzés után,hogy nem igazán tudott az uton rendesen menni,ráadásul neki még jobban kell hajtani és nagyon kell bizonyítani,hogy a kezdőbe bekerülhessen.Hát az lenne a legjobb,ha a Liverpoolosok minden játékosnak adnának egy sofőrt és akkor nem lennének ilyen dolgok...
(Egyébként Mark Gonzalez autóbalesete hasonlít Kulcsár Anitáéra,de ő mongyuk ő elhunyt sajnos és az edzésre rohant késve egy Győr melletti faluból,mert Anita győri születáésű.<Nyugodjék békében!> ) _________________
   |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Hétf. Nov. 06, 2006 11:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
jajajj....miért ilyen peches szegény?alig kapja meg a munkavállalási engedélyt...most meg autóbaleset
Én is jobbulást kivánok  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atez Administratos

Csatlakozott: 2005.06.08. Szerda 19:09 Hozzászólások: 1020 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Nov. 06, 2006 10:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Remélem ez nem töri derékba a karrierjét, annál ő sokkal nagyobb tehetség. Jobbulást neki _________________ www.urchins.try.hu
without crashing any planes, we won it 5 times
Arms flying everywhere
and bottles as well
it's just something to talk about
a story to tell you
A fórum nem üt vissza! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
LFC5 Kopite

Csatlakozott: 2005.12.26. Hétfő 21:14 Hozzászólások: 497 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Elküldve: Hétf. Nov. 06, 2006 10:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| manders írta: | Mozgalmas napok...
Gonzalez ma este autóbalesetet szenvedett msot este 7kor. Edzésről ment haza fele. Elsőre nem szenvedett súlyos sérülést. |
Jujj... Nagyon remélem, hogy tényleg nem komoly! Szegény, most megijedtem... remélem nem komoly.. _________________ I love so Liverpool
They are the best football team |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manders Kopite

|
Elküldve: Hétf. Nov. 06, 2006 9:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Mozgalmas napok...
Gonzalez ma este autóbalesetet szenvedett msot este 7kor. Edzésről ment haza fele. Elsőre nem szenvedett súlyos sérülést. _________________ "We are Liverpool. You are playing for Liverpool. Do not forget that. You have to hold your heads up high for the supporters...Believe we can do it and we will. Give yourselves the chance to be heroes!" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Fowler Kopite

Csatlakozott: 2006.01.28. Szombat 19:50 Hozzászólások: 972 Tartózkodási hely: Mosonmagyaróvár
|
Elküldve: Vas. Okt. 01, 2006 8:32 pm Hozzászólás témája: Mark Gonzalez |
|
|
Nos...h kerek legyen a "Játékosok" topic ezért ugy gondoltam h kelle egy ilyen topic is  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|